Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 16 dage siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det er ubeskrivelig så rastløs man pludselig kan blive.. Her sidder jeg og laver absolut ingenting.. Ligesom jeg ikke har gjort siden 10.45.. Det er frygtelig.. Vi har rådighedsdage.. Igår mødte jeg først 11.15.. Det samme imorgen.. Og vi har ikke rigtig nogen lektier.. Så har ikke så meget at lave.. Så tiden fordriver jeg med at spise i stedet.. Det er dumt. Især når jeg lige har lovet mig selv at jeg denne jul ikke ville tage så meget på, som jeg gjorde sidste år.. Den holder vidste ikke rigtigt.. Hulens..

Det var ellers rart at kunne sove længe mandag.. Arbejdet hele weekenden. Hele dagen.. Og lørdag stod jeg alene, hvor vi ellers normalt er to.. Mødte 1 time senere, da de havde sendt Tr. hjem fordi hun var syg.. Så en smule stresset var det.. Men jeg overlevede.. ;)
Fredag var der fredags/julecafe på skolen.. Have fået lov til først at møde på arbejde 16.30.. Dejligt.. Anders og Ricky (de to der har lavet Nik og Jay kompot), kom og spillede.. Og det skulle man jo lige se.. :) Tvsyd kom.. Til min skole.. SEJT.. Hehe.. Nej.. Men dem skulle vi i hvert fald se.. Og puha.. De da lækre.. ;) Ka. og jeg sad forrest og klappede og trampede.. SÅ fedt.. Arj, det var mega sjovt.. Vi var også lige hurtigt med i udsendelsen.. Meget hurtigt.. :)
Ellers var det bare yderst hyggeligt at sidde og drikke øl med klassen og alle de andre.. Allerede efter 1 øl var jeg godt beruset.. Men smart som jeg altid er, tager jeg en mere.. Og vælger at møde fuld op på arbejde.. Eller ikke fuld-fuld.. Men bare lettere beruset.. Meget underligt at stå og sælge brød, når man er alkohol påvirket.. Men klarede det ganske godt, hvis jeg selv skal sige det.. :)

Lørdag var der julefrokost med klassen.. Uhh.. Glædet mig i RIGTIG lang tid.. Og det levede fuldt ud op til forventningerne.. Hvis det ikke havde været fordi at jeg havde ødelagt det for mig selv.. Ihhj..
Jc. hentede mig omkring og vi kørte efter den beskrevet køreplan.. Men vi kunne absolut ikke finde det.. Det skulle holdes hos E, som bor i sådan et slags kollektiv.. Og vi troede vi var det rigtige sted, da vi kørte rundt mellem en masse forskellige slags huse.. Men nej.. Tror vi fik ringet 10 gange inden vi endelig fandt det.. SÅDAN.. Det tog så også kun 3 kvarter.. Ups..
Men middagen begyndte og der var alt for meget mad.. Det var lidt ærgeligt når folk nu havde brugt så meget tid på det.. Men det var jo ikke til at vide..
Pakkelegen skulle spilles efter hovedretten.. Her bestemte folk så at efter alle pakkerne var blevet delt ud, så skulle man pakke dem op.. Hvad hunde er det for en fesen regel.. Man skal da ikke kunne se hvad det er man hugger.. Men jo, sådan blev det.. Og det viste sig faktisk også at være meget morsomt.. Alle, som ellers plejer at være stille og rolige, fovandlede sig pludselig til gribbe.. Folk gik helt amok.. Og det var mega sjovt.. Åhh.. Fantastisk..
Så gik der ellers drikgilde i det.. Folk blev hurtige fulde.. Jeg kunne intet mærke.. Lidt irriterende.. Synes ellers at jeg drak som bare fanden.. Men nej.. Blev indhyllet i en drikkeleg, hvor man skal sige sådan en slags remse.. Ti mennesker omkring et bord hvor vi bare sidder og klapper og råber remsen.. Den der klokker i det, skulle drikke..
Jeg var SÅ dårlig til det.. Vidste egentlig godt hvad jeg skulle sige.. Men hver gang den kom over til mig, gik det ligesom bare galt.. Så når folk lige skulle have en pause med at klappe, sendte de den bare over til mig.. Tak.. ;) Det var simpelthen så morsomt..
Vi hyggede os bare hele aftenen.. SÅ fint..
Dansede med A.. Fik pludselig kvalme.. Skulle have noget vand og sidde ned.. Fik det bedre.. Cr. og To. satte sig ved siden af mig.. Spurgte om jeg var okay.. Var dum nok til at sige at jeg havde det dårligt.. Begyndte at sige bræklyde.. Så løb jeg.. Og ja.. SÅDAN Anne.. Det var så den julefrokost.. Jc. kom ud til mig og vi gik udenfor da jeg havde det okay, for at få noget frisk luft.. Pludselig fik jeg det dårligt.. Toilettet optaget.. Ud igen.. Ud over trappen.. Flot Anne..
Men det var underligt, for havde det slet ikke som til Mimer.. Var helt "klar" eller hvad man siger.. Var ved fuld bevidsthed og havde det egentlig ikke som sådan dårligt.. Pludselig kom det bare.. Ihhj..
Jc. kørte mig hjem.. Og havde det helt fint da jeg kom hjem, var bare træt..
Sur på mig selv.. E. havde sagt at vi skulle drikke med måde, og jeg var også selv en af dem der havde husket folk på det.. Sagt at hvis man skulle brække sig, så foregik det på toilettet.. Tænkt at der garanteret var en af drengene der endnu en gang ikke kunne styre sig og ville brække sig ud over det hele.. Og hvad gør jeg selv..? Øv.. Var sur og ked af det.. Skrev mange gange undskyld til E. dagen efter.. Hun sagde det var helt okay.. At det jo kunne ske for en hver.. Jaa.. Men alligevel.. Ihhj..
Men havde det på ingen måde dårligt om søndagen.. Rart nok, når jeg nu skulle på arbejde..
Min søster og jeg kørte ud for at hente mine ting søndag.. Og denne gang kunne jeg huske vejen.. Næsten..
Problemet kom da vi skulle de sidste stykke om af en grusvej.. Om lørdagen var vi kørt til højre, hvor vi skulle have været ligeud.. Søndag kørte vi ligeud.. Det viser sig så bare at der er en 3. vej, som jeg ikke havde set lørdag.. Så vi skulle have vendt om.. Os us på marken.. Vupti, så sidder vi fast.. Fuck it altså.. Kunne hverken komme frem eller tilbage..
Nægtede først at ringe til E. for at be hendes far om at komme og hjælpe.. Ikke efter lørdag.. Det ville jeg simpelthen ikke..
Men til sidst var jeg lidt nødsaget til det.. Fandt den rigtige vej op til E.. Og hendes far kom med ned for at hjælpe.. Kunne ingenting gøre, så han hentede nogen flere mænd.. Som var falde af grin..
"Har i husket at stille p-skiven"..
Det var meget rart at de synes det var lidt sjovt, og at de ikke var sure over det.. Men til sidst kom vi fri og kunne køre sikkert hjem.. Puuh..
Dagen efter skulle hele historien fortælles til hele klassen.. Tak E.. :) Plus at jeg også lige skulle køres på pga. lørdag.. Super.. Hehe..
Super godt indtryk E's forældre har fået af mig.. Brækker mig og kører galt.. Alletiders..
Men havde givet E. blomster lørdag, så det havde vidst hjulpet lidt på det.. Havde de vidst synes var såååå sødt.. Hehe.. Altid noget..
Men ellers var det en god weekend.. ;)

Da vi havde fået fri igår, sad jeg og ventede på at blive hentet, sammen med nogen fra klassen.. B. kommer gående op af trappen.. Var lidt træt efter to timers tysk, med en yderst kedelig film..
Smiler til mig.. En underlig fornemmelse spreder sig i mig.. Mærkeligt.. Ignorerer det bare lidt og snakker videre med de andre.. Kommer gående igen.. Smiler..
Han har smilt til mig før, så det er ikke det.. Men den her gang, varede smilet bare lidt længere end normalt.. Lidt mere intenst.. Eller var det bare en illusion..? Bare noget jeg bilder mig ind..
Hallo, Anne.. Vi kender jo ikke engang hinanden.. Ved ikke hvordan han er.. Kun snakket sammen de par gange til musicalen..
Altså han er noget af det rareste.. Virkelig.. Men.. Hmm.. Jeg ved det ikke.. Glæder mig da til at snakke med ham imorgen.. Hmm..
Nej.. Bare en betagelse..

----

Weekenden nærmer sig.. Glæder mig simpelthen ekstremt til at se ham.. Bliver skønt.. Ihh..;)

Nå.. Men jeg vil se om jeg ikke kan finde noget fornuftigt at fordrive tiden med...

Glædelig 12. december..:)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smilet der redder min dag.. er publiceret 12/12-2006 16:12 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.