16 år siden

Ud af det blå

The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 8 måneder siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
13 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Tiden går alt for stærk. Lyder som en eller anden halvgammel kvinde, der ikke kan forstå tiden dog bliver af. Men så virkelig det går stærkt.
I mandags skulle vi måles op til huer. Årh hvaad. Så er man snart student. Hehe. Vildt at tænke på at der snart er gået et halvt år. Og kun er et halvt år tilbage.
Om en måned skal vi skrive 3. års opgave, eller studieretningsprojekt, som det så fint er kommet til at hedde. Det kan ikke overskue. Kan ikke overskue har vi har 2 uger til at skrive den. Det er meget tid. Rigtig meget tid. Og komme ikke til at udnytte den så optilmalt som jeg burde. Inden opgaven, har vi lige et AT projekt der skal fyres af og afleveres. Tak fordi det er planlagt så godt i den nye reform. Det er fantastisk. Vi fik også lige af vide igår at vi skal lave et AT projekt mere, som så er det vi skal op i til eksamen. Det anede vi ikke. Så det er bare alletiders.
En uforberedt prøve kom der også lige i relgion igår. Tak for det. Har endnu ikke fået den tilbage, men gruer også for den dag det sker. Det gik bestemt ikke som det skulle.
Er lige kommet hjem fra kvindemesse. Dybt skuffende var hvad det var. Havde forventet massevis af unge mennesker og gratis prøver. Ingen af tingene var der. Gennemsnits alderen har nok været 45, som alle kom i forhåbning om at få nogen skønne produkter med hjem der alle kunne gøre dem yngre. Hvilket jo også er helt fint. Da man er Dennis Knudsen stå på scenen, og man i sit stille indre, håber på at han vælger lige præcis mig til at komme op på scenen så han kan gøre underværker med mit ansigt og specielt mig hår, bliver man også lidt skuffet, da han ikke så meget kigger i vores retning. Her gik man og troede at man var heldig. Nææ nej.
Uden nogen gratise prøver, kun en tube med rengøringsmiddel, gik mig og Ka. hjem. Dog fik vi fyldt vores tasker med tyggegummi, da en veninde skulle dele en masse ud hele dagen og hun først måtte gå når det hele var væk, gav hun os en hel masse. Dejlig dejlig. :)
Nu venter jeg bare på at min søster kommer hjem, så vi kan få lavet lækker aftensmad og hygge med film og slik hele aftenenen og være deprimeret over at vi begge skal arbejde hele weekenden.
Nu når jeg nævner slik, vælter min dårlige selvtillid frem. Igår i idræt skulle vi lave nogen forskellige øvelser med puls, smidighed og luftryk. Hertil skulle vi bruge vores højde, vægt, fedtprocent og BMI. Tror nok lige jeg blev negativ. Jeg er 173 høj, vejer fucking 67 kg, min BMI er 22 og min fedtprocent er på 31. Det er edermarmer for højt. Godt nok er min BMI fuldstændig normal og ved også godt at jeg slet ikke er overvægtig. Men det hele ville da være meget bedre hvis den lå på 20. Men nej. Og fucking 67 kg. Øv altså. Jeg var negativ. Men vælger at spise mig endnu tykkere i aften. Sådan Anne!
---

Har været på gymnastikkursus sidste weekend. Det var alletiders. Lørdag middag drog mig og gamle Li. til Røde Kro for at få ny inspiration til de kære små gymnaster. Og det fik vi. Samt god mad og nye bekendtskaber. Vi var dog de yngste der var meldt til, så en anelse svært at fortælle om ens eget liv, når de andre ikke rigtig var på samme plan. Men det gik. Rigtig hyggeligt var det. Der var fantastisk mange sønder- og nordjyder, et par gange var vi nødsaget til lige at bede om at få den en ekstra gang.
Efter kursuset var slut, besluttede vi os for at køre en tur over grænsen. I stedet for at tage den rigtige afkørsel, ender vi med pludselig at være få km fra Flensborg. Fortvivlet kører vi i lang tid rundt i Tyskland for at finde vejen tilbage og beslutter til sidst at ringe til Li's far, som er godt kendt i Tyskland. Heldigvis kunne han guide os tilbage. Tak for det. :)
---

Fredag var jeg hjemme hos Jo. til hygge/drikke aften med 8 piger som jeg stort set altid har kendt. Og hvor var det bare hyggeligt altså. Desværre havde J. glemt singstar så det var der intet af. Men Meier var forslaget. Jeg stinker til Meier. Og det samme med halv 12, hvilket man ikke skulle mene var så svært. Men åbenbart. Meningen var at vi skulle i byen, hvor stort alle pigerne fra min klasse var, men pludselig overmandede trætheden os og vi gik allesammen i seng. Stadig stang bacardi - men vi orkede bare ingenting og så gad vi ikke betale for at komme ind for at gå hjem en time senere. Så vi gik i seng. ;)
---

Je. har endnu engang fået kæreste på. Og den her gang tror jeg det holder lidt længere tid end sidst. Hun er super sød, det er hun.
Han skrev torsdag til mig og spurgte om jeg ikke ville hjælpe ham, fordi han var blevet mega syg. Havde ingen tid torsdag, så kunne jeg ikke. Men han var åbenbart så syg at han ikke kunne gå rundt i sin lejlighed, men var nødt til at kravle rundt. Stakkels dreng. Senere på aftenen skriver han og siger at han er på vej til sygehuset, fordi vagtlægen tror han har menigitis. Voldsomt. Beder ham om at skrive hvordan det går og når han ved mere. Intet har jeg hørt fredag eftermiddag, hvor jeg vælger at skrive til ham. Det er ikke menigitis, men noget andet som de ikke ved hvad er.
Fredag aften, da jeg sidder hos Jo. skriver han og spørger om vi har delt glas eller noget andet inden for de sidste 3 uger. Han kommer selv i tanke om, at det kun er 2 uger siden vi var sammen og fortæller mig at han har fået kyssesyge. Fuck it.
Hele weekenden frygter jeg at jeg er blevet smittet og kommer først til lægen tirsdag, som fortæller mig at man ikke kan se noget før man faktisk er blevet syg, men indtil videre kunne han ikke se nogen tegn på at jeg skulle være smittet. Så jeg håber. Je. er også rask igen, eller han ligger ikke i sin seng længere i hvert fald.
Selvom der kun gik en uge mellem han fortalte mig det og til vi snakkede sammen i forgårs, blev jeg skuffet og ked af det over at han ikke kontaktede mig for at høre om jeg var blevet tjekket. Og jeg blev gal over at han ikke fortalte mig at han havde fået en kæreste. Det fandt jeg ud af via MSN - eller hans navn derinde. Er træt af at han tror han kan behandle mig som han vil, for det gør han. Men alligevel kan jeg ikke finde ud af at være sur og sige det til ham ordentlig. Uhh.
Men heldigvis irriterer det mig ikke, eller går mig på, at han har fået kæreste. Og det er dejligt. Jeg har det ikke længere sådan at jeg savner at snakke med ham, eller jo lidt, men slet ikke på samme måde. Har det fint med at vi ikke snakker sammen særlig tit men jeg vil stadig have min fødselsdagsgave, for den skylder han. Og den skal han give mig!
---

Ch., ham fra festival, og som jeg var tæt på at være sammen med den torsdag i byen, skrev forresten også til mig lørdag da jeg var på kursus og spurgte om jeg skulle i byen. Hvilket jeg så ikke skulle. Pludselig i hans besked skriver han til sidst at han forresten er blevet single. Spurgte om det var en hentydning. Hvilket han svarede til at det vidste han ikke. Synes bare han ville fortælle det, og så måtte vi jo se hvad der skete. Og nu har han inviteret mig i biografen i weekenden. Puuh. Didn't see that one coming. Ved ikke lige hvordan jeg skal forholde mig til ham. Ved ikke hvad han mener med det, om han i det hele taget mener noget. Han er super sød. Men arr. Jeg ved det ikke altså. Nu må vi se.
---

Nå, må hellere lave lidt lektier. Arbejde imorgen og fødselsdag hos Jf. om aftenen. Bliver bare så hyggeligt. :)

God weekend.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ud af det blå er publiceret 02/11-2007 17:33 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.