Ud af intet opstår alt


3 måneder, 16 dage siden 13 kommentarer Kortprosa

4Glemt
Han sidder der · hver dag med rindende øjne · kigger på havets ende u... [...]
Digte
5 dage siden
1Spekulation
Jeg satte nogle streger · indtil det lignede en skitse · Det var det ... [...]
Digte · grubleri, afvejning, overvejelse
1 måned, 21 dage siden
7Godt nok
Hun gik en tur på stranden · langs havet på · stranden · Da hun vendte ... [...]
Digte · en lille hverdag
1 måned, 27 dage siden
7I morgen
I morgen · vil jeg stå tidligt op · Tale pænt ikke · vrisse · I morgen · vi... [...]
Digte
2 måneder, 2 dage siden

Puls: 52,9

Publiceret: 6
Afgivet: 29
Modtaget: 33
Cille Bo (f. 1955)
Min ven stod udenfor døren med en gave til mig. Den bedste gave, han kunne finde på, sagde han. Det var et stykke hvidt papir - helt tomt. Jeg var ikke videre begejstret. Det kunne man da ikke - det var da ikke en gave.

"Her kan du få alt til at ske," sagde han.

Jeg lagde papiret på bordet og gik de næste dage og skulede til det. Så begyndte jeg at skrive lidt i det ene hjørne. Og i dagene, der fulgte efter, skrev jeg mere og mere. Jeg havde til sidst ikke tanke for andet end det hvide papir, som slet ikke var så hvidt mere.

Jeg anskaffede mig noget usynligt blæk og skrev en hel masse mellem linjerne - om ham, jeg elskede, men som ingen måtte se.

En dag blev det usynlige blæk meget synligt og stod nærmest med flammeskrift, så alle kunne læse det. Jeg forsøgte desperat at puste det ud, at viske det ud. Uden held...

...og her vågnede jeg op. Det var kun en drøm.

Men nu forsøgte jeg lige så desperat at falde i søvn igen for at gøre drømmen færdig - jeg MÅTTE have det usynlige, som slet ikke var usynligt mere, til at forsvinde.

Jeg blev selvfølgelig mere og mere vågen, indtil jeg til sidst kunne ånde lettet op: Det var jo kun en drøm! Men jeg glemmer aldrig min vens ord i drømmen:

Her kan du få alt til at ske!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/01-2021 09:43 af Cille Bo og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 243 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.