Meningen med livet


2 måneder, 23 dage siden 0 kommentarer Blandede tekster tankeprut

51 procents svar retur
LOL! · hold da kæft... · suk Ansu, du ka' intet smukt vedhæfte · det ve... [...]
Digte
6 dage siden
1Stammen
Hendes smil påpasseligt · hun var årvågen · stilen hård, blikket blid... [...]
Digte
13 dage siden
1Oliven
Vrooooom! Dyt dyyyyyyyyyyt! · Wow, fucking tæt på · alle bilister i Å... [...]
Digte
20 dage siden
3Mindets fremtid
jeg er ikke mit navn · jeg er ikke et ord · mit selv · er ikke et bogst... [...]
Digte
27 dage siden
0Grankogler
11 år gamle jeg, allerede gammel · en aften gemt væk, som en misbru... [...]
Digte · hip hop
1 måned, 2 dage siden
0Cigeratskod
træer tilgroet og groende · stammer høje og lave · blade betryggende ... [...]
Digte · smid det i lommen, skraldespand, askebæger
1 måned, 10 dage siden
2Til Søs
Sejlet var sat · alt var klart, vinden tog fat · rebet paratgjort, sk... [...]
Digte · huntingtons chorea
1 måned, 17 dage siden

Puls: 31,0

Publiceret: 13
Afgivet: 8
Modtaget: 24
Ansu Orheim (f. 1987)
Hvis tanke korrumperer sprog kan sprog også korrumpere tanke. Jo mere korrupt en stat des flere love. Ikke blot love angående adfærd, men love angående metafysik. Angående virkelighed. Angående eksistens. Angående perception. Angående alt. Anarkisme er intelligent bevægelse. Ikke intelligent som i informationsindsamling, men intelligent som i objektivt observerende. Bevidst. Ikke bevægelse som i handlen, men bevægelse som i subjektiv ageren. Bevidst. En bevidsthed om ens egen ubevidsthed. At være hel ved at lade sig selv være halv. Væren igennem ikke-væren.

Konstant at tillade at lære sig selv at kende, via sin ukendte mystik. Objektiv observation af ens subjektive ageren. Det er ikke en destination, ikke et mål, ikke et facit, ikke et resultat, men en cirkulær process. Evighed. 0. Et sprog uden sprog, et symbol uden symbolisme.

En observation uden observatør, midlertidig per definition. Det er en disciplin uden mester eller mestre, en disciplin uden disciple, uden regler og normer, uden disciplin. Al visdom er paradoksal, vistnok.

Livet er bevægelse, døden immobilitet, fysisk såvel som metafysisk. At gøre sig dette bevidst er en handlen, en bevidst bevægelse, en katarsis, en midlertidig (det kan ikke være anderledes) rejse i tid. Intelligent i sin individualitet, eksternaliserende, bevægelse i sin universalitet, internaliserende. Det er frihed, der ikke kan oversættes til ord. Ethvert forsøg herpå er mislykket, og mislykkedes, lige nu.

Men det betyder ikke at tanken ikke kan ane frihed, virkelighed, dynamik, din/vores gør det lige nu, i det øjeblik der allerede er gået, men det er kun én side af virkelighedens træ; at tro at øjets iris er den farve du ser og intet andet er illusorisk i bedste fald og vanvid i værste - vor hjernes neurologiske netværk ville brænde sammen uden denne interne tre-dimensionelle logik og gå i koma - men modsat den intellektuelle, 1-til-2-dimensionelle logik er hele kroppens logik, intelligens, overlevelse, afhængig af denne katarsis, afhængig af at kunne opleve (sig selv) tredimensionelt; du relaterer, reflekterer, og perspektiverer. Det er i definitionen sandheden går tabt.

Intellektet, sprog og i allerhøjeste grad skrift er fortid, stagnation, død. Det er udgjort af, udgør og udøves som fortid, er en reaktion i bedste fald, en projektion i værste. Fremtiden er intet andet end projektion af fortid.

Vi er alle universet der beskuer sig selv, midlertidigt.

Nutiden findes ikke. Den er ikke-eksisterende. Hvordan ved jeg det? Jeg kigger ind i mig selv og føler den, forsvinder, midlertidigt.

Summa summarum: Hip Hop = intelligent bevægelse; bevidst (hip) bevidstliggørelse (hop). Freestyle = konceptfri, intuitiv kreativitet: afkonceptualisering/afkorrumpering. Bevidst kreativitet af nuet, i nuet og for nuet er broen mellem bevidstheden og underbevidstheden; evolution. H.I.P.H.O.P = Her Infinite Power Helping Oppressed People
Forfatterbemærkninger
Akala, en skotsk-jamaikansk kunstner og journalist med base i London, har 2 Tedtalks om Hip Hop= Hip-Hop and Shakespear? =https://www.youtub...cjudfqpZV&index=8 /// The Evolution of the Emcee =https://www.youtub...cjudfqpZV&index=9 /// Victor Wooten - Music as a Language =https://www.youtub...judfqpZV&index=10

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/04-2022 10:45 af Ansu Orheim (Ansu) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 441 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.