Feminisme, fest og farver


8 måneder, 19 dage siden 1 kommentar Blandede tekster

1Ruller du mig?
Så ømt og kærligt. Selv når du tager fat. · Selv når du stryger mig... [...]
Blandede tekster
4 dage siden
0Stiløst Land
Først bag mine tremmer · erkender og indrømmer · jeg mit selv som drø... [...]
Digte
18 dage siden
0Tantra for en bestemt - Mark O'Brien hyldes...
"Lad mig røre dig med mine ord · For mine hænder ligger lamme som t... [...]
Digte · tantra, sex, terapi
20 dage siden
1Sandhed, Frihed og Sammenhold
En stor frygt er · at et væsen derude · vil tro at jeg er hvem jeg er... [...]
Digte · sandhed, frihed, sammenhold
26 dage siden

Puls: 47,3

Publiceret: 10
Afgivet: 22
Modtaget: 22
Ansu Orheim (f. 1987)
Jeg er mand, og jeg blev seksuelt misbrugt af min pædofile moder. Jeg er feminist, fordi at hun gjorde hvad hun gjorde, fordi hun blev slået konstant som barn for at være en pige, og ergo blev sygeligt narcissist. Jeg er feminist, hvor andre i lignende sko bliver kvindehadere, fordi jeg tror på ligestilling, indenfor alt i livet. Jeg er feminist, fordi jeg er anarkist. [indsæt religion/ideologi] handler om hierarki - anarkisme handler om ligestilling. Jeg er feminist, og har det sværere med at tale med mænd, end med kvinder - fordi at mænd sjældnere er anarkister, og ofte tror på hierarki. Jeg er feminist, fordi jeg tror på at sensitivitet er stærkere end kynisme, på at det ik er den stærkeste men den mest tilpasningsdygtige der overlever - ikke at jeg ser sensitivitet som hverken feminint eller maskulint - 2 ord jeg finder latterlige. Jeg er feminist, og har delt min historie offentligt i 2,5 år, med masser af had, misforståelser og tabte forhold pga dette, fordi at jeg ønsker en verden hvor alle kan være dem selv og hvor traumer ingen skam har tilknyttet. Jeg er feminist fordi jeg er anti-pædofili, pædofili altid værende om magt. Jeg er feminist, og Andrew Tate repræsenterer ikke mig (åbenlyst, men I skulle bare vide hvor mange der tror at min historie gør mig kvindefjendsk, eller pædofil). På vegne af alle mænd = undskyld for den iboende svaghed i os, svagheden om ønske om at være leder/have magt. Men NOGLE af os modarbejder det, i samfundet og i os selv. Kh Ansu, som betyder "Udstrål" på hindi (kult-hippie-forældre)

Addendum = Jeg startede engang for sjov en fascistisk gruppering på en hjemmeside der hed mod kraft. Den hed FFF - fascistisk folke front. Det var for at lokke modstandere frem. Dét lykkedes. FFF udtales øF, øF, øF
Forfatterbemærkninger
☯ E=MCee playliste track 155 =https://www.youtub...wdHBAur&index=155

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/01-2023 20:46 af Ansu Orheim (Ansu) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 305 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.