3 citater fra dokument med dating-profil-beskrivelser - har droppet det i dag, pga ghosting, catfishing og mangel på sjarme, selvtillid og lækkert hår


20 dage siden 1 kommentar Blandede tekster dating online digitalt

0De elskede De
Elskede, · jeg havde en drøm. · De rodede rundt i min skal · med, · skalp... [...]
Digte
17 timer siden
1Zarathustras Vidne, en ninja ved navn Sandr...
Mums, en lækker tår lakridsrodste · som chai te fyldigt, hyggeligt ... [...]
Digte
5 dage siden
1En anden Sheela
Hun sagde, · med sit mørke blik, · sin blidt vibrerende, silkebløde · s... [...]
Digte
6 dage siden
4Hikaros
Ikaros, · det er ikke fordi du vil slås · det er sorg du endeløst jag... [...]
Digte
12 dage siden
1Graffiti Farvelæk
Jeg hader Danmark og danskere · så det sagt, fuck af, videnshandler... [...]
Digte · fiktion, poesi, sandhed
14 dage siden
0én et , ét en
ælle bælle mig fortælle · at alle der nogensinde har · kendt mig har ... [...]
Digte · århus, orhus, aarhassan
17 dage siden

Puls: 72,4

Publiceret: 16
Afgivet: 39
Modtaget: 32
Ansu Orheim (f. 1987)
JEG SØGER:

Jeg søger en kvinde i Århus-området, der kan rumme mig og som selv ønsker at blive rummet. Min manglende erfaring med kærester betyder, at jeg ikke aner meget om hvad jeg søger, men jeg ved dog at det ikke bare er et fysisk forhold - det er jeg sgu for sårbar til, og jeg ville ikke kunne undgå at investere følelser i et forhold, ville ikke kunne undgå at meget af min verden ville/vil dreje sig om dig. Intet er mere spændende i verden end mennesker, og intet er smukkere og mere betagende end kvinder.

Men jeg er opdraget til parolen "ser du en smuk blomst, så lad være med at samle den op, for så stopper den med at være det du beundrede først. Kærlighed handler ikke om besiddelse, men om taksigelse (edit - påskønnelse)", og ift. kvinder har jeg altid været bange for at såre, bange for at blive afhængig og bange for ansvaret - jeg voksede op med en fysisk og psykisk syg mor, som min far utroligt nok ikke har forladt, og jeg kunne aldrig leve med mig selv hvis en kæreste blev syg, eller gravid, og jeg så ikke var der for hende, i tykt og tyndt. Det går dog ikke den anden vej; jeg har været alene længe og er fuldt ud tryg ved ensomhed, og tror jeg kan klare det meste selv. Det tilsiger mine mange traumer og healing deraf i hvert fald.

Hvad jeg søger er vel mest af alt en partner, en muse, og en jeg må være muse for, til tider. Du må meget gerne være kreativ, men det er ikke et must (det har taget mig mange år at finde min kreativitet frem), du kan forhåbentlig rumme skæve eksistenser, er måske en selv, og endelig klikker vi nok bedst hvis du som mig er åben for andre kulturer.

Addendum:
Jeg er monogam selv, men du gør dig, "you do you" - der skal ALTID være plads til udvikling, og afvikling, i et forhold, for alle involverede. Du er over 23, men under 44. "En fødes ikke som, men snarere bliver, til en kvinde" - Simone de Beauvoir, den SANDE opfinder af eksistentialisme (ved man i dag, slå det op - det var ikke Sartre, men forfatterparret vidste at det måtte være hans navn i front, i denne syge verden). At de 2 så har tyvstjålet meget fra Jiddu Krishnamurti er en anden snak, om racisme og kulturelt banditteri...
Forfatterbemærkninger
IFT alder = hjernen er først færdigudviklet som 22-23-årig, med frontallappen som det sidste: altså den del der har overblikket. Og dét ser sexet ud, altså ansigts-symmetrisk, hvor øjnene får mere dybde. Genialitet har INTET med alder at gøre. Men som i film-trilogien, min yndlings, Before (Sunrise/X/X) - forhold tager tid. Skøn tid. Voice Monet - Dynamite 2.0 (version 1 er nu... ej neva mind :-) ) =https://www.youtub...N7OpZJt0NA6NIXjRq

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/01-2023 00:19 af Ansu Orheim (Ansu) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 411 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.