1Mor, hvad er solen?
Vi løber, løber væk · fra solen for den er varm · og ikke rød, mor · og... [...]
Digte
15 dage siden
1Dragende dybde
Så længe skibet sejler · bølgerne, bølgerne, bølgerne · skibet, skibe... [...]
Digte · kærlighed, gift, ordleg
17 dage siden
2Et kærlighedsdigt Del 2
Roser er rosa · røde og nogle er blå · og dine øjne? · Er de grønne? · El... [...]
Digte · kærlighed
29 dage siden
3Et kærlighedsdigt Del I
Jeg er en birolle i dit liv · det er okay, pust ud · og giv mig et hi... [...]
Digte · forår, kærlighed
1 måned, 5 dage siden

Puls: 30,8

Publiceret: 13
Afgivet: 11
Modtaget: 27
Ella Gerassimovitch (f. 1994)
Maya, jeg har behov for at du ikke blokerer mig efter denne besked. Kan du huske da du slog op med mig? Hvilken tilstand jeg var i? Abilify, hvis du kommunikerede med Hen ville hun forhåbentlig skælde dig ud på mine vegne, for Abilify er ikke for alle. Jeg havde alle følelser uden det udtryk jeg plejer at have, det at der var vinter gjorde at jeg alligevel på forhånd var svækket. Jeg elskede og elsker dig af hele mit hjerte selvom jeg har sagt det omvendte. Det var lettere for mig at skubbe dig helt væk da jeg blev pille fri, for du kunne ikke klare mig på piller. Derudover, det at finde en ungmø som ikke lovligt må indtage alkohol som din nye partner, det knuste mig endnu mere. Det var ellers dig som var ret meget imod grooming, selvom De sikkert er moden, men erfaren, måske endda (stadig) let påvirkelig? Hvad ved jeg? Jeg kender dem jo ikke.
   Husk på der kun var gået 4 måneder, siden du slog op og alt det sex, omg! Kan du huske du skrev du også elskede mig måneden inden I gjorde det officielt? Det kan jeg. Jeg kan også huske du dengang vi var unge sagde, at du ville passe på mig, som hvis jeg var en rose af glas. Løfter er til for at blive brudt. Egentlig skulle det ikke være en lang sms, for jeg ville bare nævne jeg også tager til den samme con som dig. Jeg ville ønske du ville mødes inden så vi kan få afklaret hvordan vi færdes offentligt.
   Håber du har det godt.
   Knus og kram.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/03-2023 07:11 af Ella Gerassimovitch (Ellabella) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 273 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.