4Det hele bør være hot
Om noget er hot eller not, er ofte bestemt af tilfældigheder. F.e... [...]
Essays
10 år siden
1Venskabsbrud
Det er sjovt som man kan snyde hjernen. Hvis man siger til den, a... [...]
Blandede tekster
10 år siden
8Forladt
Blæsten rev i deres hår. Der lugtede af salt. Af hav. Stranden va... [...]
Noveller
11 år siden
9Prøvelserne
Hr. og Fru Vanes var ganske normale mennesker, der boede i et gan... [...]
Fantasy
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Pernille Wilhjelm (f. 1994)
Det er sjovt som man kan snyde hjernen. Hvis man siger til den, at man er smuk, så tror den det. Hvis man siger til den at man har venner, så tror den det. Men hvad sker der, når den finder ud af at dem har levet på en løgn? Den har det ikke godt - jeg har det ikke godt. Jeg troede vi var veninder? Men det betyder åbenbart ikke og en skid for dig. Jeg tror aldrig jeg har været så sød ved en person, men det eneste jeg får igen, er dårlig behandling. Hvem er det der har taget sig af dig, når du har været fuld? Hvem har hjulpet dig med diverse ting? Ja det må jo så være mig, men jeg får jo intet igen, andet end en ond bemærkning, og et ligeglad blik. Du brokkede dig over at vi aldrig var sammen, hvad med nu? Nu er det jo dig der ikke kæmper for det. Du var den eneste her i verdenen der gad og sidde og høre mine problemer igennem. Nu hvor jeg ved at du stort set er ude af mit liv, og ikke vil bekymre dig om mig længere, ved jeg ikke hvem jeg skal gå til. Jeg var sikker på at min mor altid ville være der og bakke mig op, om de ting jeg ville, ligesom du gjorde, men så indså jeg, det var også en løgn, ligesom vores venskab. Som nu er dødt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/01-2010 12:06 af Pernille Wilhjelm og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.