3Et råb om hjælp
Jeg råber, jeg råber højt, jeg råber faktisk så højt, at jeg er s... [...]
Blandede tekster
5 år siden
5Forfulgt af længsel
Flyver lydløst hen over himlen · men tyngdekraften holder mig ned · f... [...]
Digte
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Grith Skovborg (f. 1999)
Jeg råber, jeg råber højt, jeg råber faktisk så højt, at jeg er sikker på, at det vil gå gennem marv og ben på enhver, hvis de havde været her. Som om jeg prøver at få alt det onde ud. Alt det der gennem tiden har lagret sig i mig. Men det er også fordi, det er rart på en lidt sær måde. Blandingen af at gøre noget man ikke må, og det at sige hvad man mener. Det giver bare så meget mening at stå her og råbe. Det er point of no return, og jeg kan ikke stoppe nu, men alligevel tager jeg mig tid til at stille mig her, og fortælle verden hvad jeg mener. Om hvor hår og kold den er, men at jeg ikke længere vil finde mig i, at det er sådan. Jeg har så absolut lyst til at leve, måske mere end nogen sinde, jeg vil bare ikke leve som før. Jeg vil kunne se mig selv i øjnene, når jeg bliver stor og fortælle mig selv, at det jeg gjorde var rigtigt. Ikke for at skåne nogen, men for mig selv og fordi det føltes rigtigt. Nu kommer tårerne, og jeg finder tilbage i en rolle. Netop de roller jeg kæmper imod. Jeg falder sammen på gulvet og lader tårerne strømme frit ned ad mine kinder, lige til der ikke er flere. Efter lidt tid samler jeg mig selv op, for hvem skulle ellers. Jeg tørrer mine fugtige kinder, rejser mig op og går ud af døren.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/05-2015 10:04 af Grith Skovborg (Grith) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 255 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.