3ADHD-tanker pt 1
På denne fredag formåede jeg at: · 1. Tvinge mig selv ud ad sengen ... [...]
Klummen
2 år siden
4Afsked ved dyrlægen
Kære Inna · Jeg talte til dig, da du langsomt blev søvnig, i mens j... [...]
Blandede tekster
2 år siden

Puls: 3,5

Publiceret: 0
Afgivet: 5
Modtaget: 0
Amalie Baad (f. 1994)
Kære Inna


Jeg talte til dig, da du langsomt blev søvnig, i mens jeg lovede dig, at alt ville blive godt, inden du roligt lagde dig og faldt hen i drømmeland. Jeg omfavnede dit smukke hoved og passede på dig, i mens dyrlægen lagde dit sidste drop, nogensinde. Jeg havde min højre hånd under dit hoved for at beskytte dig mod det kolde gulv, i mens min venstre hånd hvilede på din brystkasse. Jeg så stille til, da dyrlægen pressede på den store pumpe med det lyserøde væske, og iagttog dig i mens, så jeg var sikker på, at endelsen på dine lidelser foregik roligt og smertefrit. Mine lunger gik i kramper, da min hånd mærkede dit hjerte slå sit sidste slag. En brise tog din sjæl, og bar den ud af det åbne vindue. Jeg stirrede stift og afventende på dig, i mens jeg mærkede luften blive tyk og kvalm. Kort efter stoppede din brystkasse med at hæve og sænke sig - du var væk.
Du døde i mine arme.
Jeg elsker, savner og mindes dig hver dag.
1 år og 22 dage gammel blev du. Du var alt for ung, men i dette liv kan man ikke undgå uretfærdigheder. Sov godt, min elskede Inna - vi ses snart igen, præcis som jeg lovede dig, inden du lukkede dine øjne for sidste gang.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/10-2017 12:58 af Amalie Baad (Kaptajnen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 224 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.