Det italienske arkiv

Kapitel 16 - Team Europol


2 år siden 0 kommentarer 34 kapitler Uafsluttet Romaner efterforskning team

1Drømme
Drømmene er de tråde, · som lyksalighedens net · er spundet af · :-)
Aforismer og gruk · lyksalighed
2 dage, 10 timer siden
2Krydderi
Undtagelserne er krydderiet på livets kedsommelighed
Aforismer og gruk · tanke
11 dage siden
4Alle snakker om det!
Alverdens forskere ved det alle. · Regeringerne ved det alle. · Medie... [...]
Digte · klimabevidsthed
2 måneder, 28 dage siden
5Stille stunder
Det er i de stille tænksomme stunder, · at tankerne kommer og pirre... [...]
Digte · fortid, nutid, fremtid
3 måneder, 12 dage siden
5Crossroad
Jeg er ikke ung, · har ingen sixpack, · mit hår blevet hvidt, · ryggen ... [...]
Rim og vers · alder, eftertanke
3 måneder, 15 dage siden
5Tågen
Jeg kommer i den kolde nat, · stiger som damp op fra enge og moser.... [...]
Digte · udenfor, i naturen
5 måneder, 29 dage siden
2Bundfald
Med usikre ben rejser han sig, · forlader de u opfyldte ønsker, · bli... [...]
Digte · vagabond
6 måneder, 11 dage siden
7Nej hatten
Nej! · Jeg vil ikke! · Jeg kan ikke! · Jeg gider ikke! · Jeg orker det ik... [...]
Aforismer og gruk · hverdagslivet, grafisk digt
6 måneder, 13 dage siden
3Hvor blev du af?
Du kom til mig og mit liv · på en trist septemberdag. · Du jog de mør... [...]
Digte · hundeliv
6 måneder, 24 dage siden
3Rejsen
En · himmel · malet i trist grå · fodrede vilde vindstød · og varslede vi... [...]
Digte · efterår
7 måneder, 4 dage siden
4Digterens stemme
Hvis ikke digtet bliver hørt, · så har verden mistet en stemme. · Hvi... [...]
Aforismer og gruk · en stemme
7 måneder, 8 dage siden
7Pløret
Det er slet ikke godt, · næsen fyldt med snot. · Nu har ørerne proppe... [...]
Rim og vers · forkølet
7 måneder, 11 dage siden
2Mødet
Robert havde aldrig mødt ham, men gennem mange år havde han lytte... [...]
Blandede tekster · mennesketyper
7 måneder, 11 dage siden
1Øhhhh
Kan du huske Manden med de bare fødder? · Et Plastik Væsen Ad libit... [...]
Digte · blandet
7 måneder, 16 dage siden
1Floden
For hver meter, · færgen tøvende gynger · ud på rejsen, · ud på vandet,... [...]
Digte · usikkerhed
7 måneder, 16 dage siden
1Ord
når du en skrevet strofe fortryder · fordi den ikke som din tanke l... [...]
Digte · ordkamp
7 måneder, 18 dage siden
3Vi er os
Jeg er mig, og du er dig. · Men sammen bliver vi til os.
Aforismer og gruk · os
7 måneder, 19 dage siden
2Hjerte
-- -- · ---at mødes --- . --- at finde os--- · ---at føle kærligheden... [...]
Digte · livledsagelse
7 måneder, 19 dage siden
6Krystaller
efter · en lang nat · vågnede hun op · med små saltkrystaller · på sine k... [...]
Digte · flugt
7 måneder, 24 dage siden
2Kniven
flæsk · gi' ham tæsk · giv den hele armen · stik en kniv i tarmen · spark... [...]
Digte · kniv
7 måneder, 25 dage siden
2Bølger
De går først op. · Men de går atter ned. · De vugger nogle af os i sø... [...]
Digte · havet
7 måneder, 26 dage siden
4Overbord
hun smed det overbord · de mennesker der ikke betød noget · de ubehag... [...]
Digte · erindringer, refleksion
7 måneder, 26 dage siden

Puls: 24,6

Publiceret: 3
Afgivet: 6
Modtaget: 14
Nils Højsager-Jessen (f. 1956)
Gustav Sigurdsson lå på siden og betragtede den sovende nøgne kvinde, der lå ved siden af ham. Han var modstræbende gået med til, at de gik hjem til hende for at have dejlig og gensidigt udfordrende sex. Han foretrak at være i sin egen lejlighed, uden de mange personlige ting og nips, som Deciré omgav sig med. De havde været sammen sådan "on/of" de sidste tre måneder. Han havde i den tid også set andre, og han vidste helt positivt, at hun også havde set andre. Det var ikke et fasttømret forhold, men det var startet som en fælles form for at være der for hinanden, når de havde behov for det. Nu kunne han slet ikke forestille sig, at hun ikke var der. For ham var hun blevet mere end først tænkt. Som han lå der og betragtede hendes dejlige feminine former, tænkte han tilbage på aftenens og nattens hede udskejelser. Han tænkte på, at hun trods sine 35 år var en smuk kvinde. Lyst hår, blå øjne og en veltrænet krop, der både kunne tage og give.

Hun var en succesfuld karrierekvinde og arbejdede som departementschef for det hollandske indenrigsministerium. De havde mødt hinanden på en større politikonference her i Den Haag. I løbet af den aften, havde deres øjne først tilfældigt mødt hinanden, men i løbet af aftenen havde deres øjne helt bevidst søgt og fundet hinanden. Den derpå følgende nat havde de for første gang haft sex sammen, dejlig udfordrende og grænsesøgende sex, der havde resulteret i, at de igen og igen havde søgt hinandens selskab.

Gustav Sigurdson vågnede langsomt helt op, kæmpede sig ud af drømmenes rige og så over på hende. Han vendte sig stille, ville ikke forstyrre hende. Han lagde sig med hovedet støttet afhånden og albuen og så på dette dejlige væsen, som hun lå der ved siden af ham i sengen. Smuk som den dag han mødte hende, som den dag deres øjne hele tiden fandt hinanden i den store sal fyldt med mennesker. Smuk som den dag, de for første gang mødtes. Nu hvor han lå her og så på hende, mærkede han stadig efterdønningerne fra deres skønne elskov den foregående nat.

Den lette sommerdyne var gledet af hendes overkrop og han beundrede hendes nakke og skuldre. Hun vendte sig lidt i sengen og hendes nakkes blide form blev mere tydelig, mere udpræget, mere lokkende.

Skal han ae hendes skulder? Nej, han ville ikke forstyrre dette magiske øjeblik.

Han ville bare ligge der, se på hende, nyde hende og mærke disse vilde følelser for hende suse rundt i sin krop. Taknemmelighed for - at de var blevet et vi. Glæden over at hun valgte som hun gjorde - valgte ham.

Hun vendte sig i søvne, vendte sig om mod ham. Hendes lyse hår var lidt uglet, og omkransede hendes ansigt, som den perfekte ramme til det smukkeste maleri i hans verden. Hun drømte kunne han se på de små trækninger i hendes ansigt, hun smilte i søvne og hendes smil sendte små lyn af glæde dybt ind i ham. Hendes tunge fugtede i søvne de sensuelle læber og han længtes efter endnu et kys fra hendes dejlige mund - tusinde kys.

Skulle han kysse hende, kysse hendes mund? Nej, han ville ikke forstyrre dette vidunderlige udtryk i hendes ansigt.

Nu strakte hun sig, rakte den ene arm op mod loftet og strakte ud. Dynen var gledet lidt længere ned og afslørede hendes dejlige bryster, der ændrede formen jo mere hun strakte sig. De pegede med deres smukke former lokkende ned mod hendes mave. Mod hendes dejligt hvælvede mave med den smukke navle, der nu er var kommet frem under dynen og varmt lokkede og indbød på samme tid.

Så åbnede hun langsomt øjnene og så lige ind i hans ansigt. Han fortabte sig i disse himmelblå ovale øjne med disse mystiske stænk af smaragder i dem. Han elskede dem, elskede hende, han elskede. Et smil brød hendes ansigt, og hun hviskede blidt, med en stemme der mindede ham om englenes sang: "Skat, er du allerede vågen"? Hendes stemme og hendes ord ramte ham, brød de tusinde af tanker der suste rundt i hans tankeunivers - deres univers. Inden han nåede at svare, tog hun med begge hænder om hans hoved og trak ham ned i sin favn, pressede hans hoved ind mod den øverste del af sin mave, lige under hendes dejlige bryst.

Skulle han kærtegne hende? Nej, han ville ikke afbryde denne rejse ind i evigheden.
   Han blev liggende adskillige minutter inden han modvilligt stod op og forlod denne vidunderlige havn af tryghed og kærlighed. Ude på badeværelset betragtede han sig kort i spejlet, blondt hår, blå øjne og en veltrænet og kraftig krop, jo han var godt tilfreds med sit eget udseende også. Sådan en lørdag som nu, nød de begge at kunne ligge i sengen til langt ud på dagen. Han kiggede på uret, klokken var allerede over tolv.

Hans mobiltelefon summede pludselig som en arrig hveps, han havde slået lyden fra, men fordi den lå på den blanke glasflade af stuebordet, forplantede vibrationerne sig ned i bordet til denne vrede og bydende tone. Han rejste sig og tog telefonen op fra stuebordet, da han på nummeret kunne se, at Christian Ramsberger fra Europol var i den anden ende af ledningen, svarede han på tysk med svensk accent: "Jah hallo, hier ist Gustav." Han lyttede tålmodigt til den introduktion til opgaven som Christian Ramsberger ridsede op for ham og svarede, at han ville være inde på Europols hovedkvarter indenfor en halv time. Han så til kvinden i sengen, men hun havde stadig ikke rørt på sig og henkastet sagde han på engelsk: "I'm going now". Der kom ingen svar, ud over at hun vendte sig om på den anden side. Så gik han ned til parkeringskælderen.

Inde på hovedkvarteret fik han en grundig briefing af Christian Ramsberger, han læste e-mailen fra inspektør Molliniari og han læste det allerede skrevne referat fra mødet i vurderingsgruppen denne morgen. Efter at have læst det hele så han over på Christian: "Jeg kan på det hele forstå, at sagen er helt frisk og at der skal ageres hurtigt." Christian Ramsberger nikkede med et sigende udtryk tilbage. Ud fra den beskrivelse af bestikkelsesforsøget og den insiderviden de to mænd, der opsøgte Molliniari havde haft, kom Gustav Sigurdsson til den til samme opfattelse som Christian Ramsberger og før ham inspektør Molliniari. Nemlig at politichefen i L'Aquila "var i lommen" på den organisation, som Giovanni Ferrucci havde tilhørt.

"Må jeg selv sammensætte mit team?" Spurgte Gustav. Christian Ramsberger henviste til referatet og sagde, at indenfor rammerne af det besluttede, så kunne han til dels medvirke ved sammensætningen af sit team. "Er Guido Ehrfurth fri?" Spurgte Gustav forhåbningsfuld, "ham vil jeg gerne have som min nr. 2." Christian Ramsberger måtte skuffe ham: "Han er dybt involveret i sagen med de rumænske menneskesmuglere." De sad i næsten 1½ time og drøftede personer og muligheder, inden de var enige og helt klar med et team. For at holde fokus, gav de teamet et arbejdsnavn:

TEAM Ferrucci

Teamleder, efterforsker og nærkamp ekspert: Gustav Sigurdsson, Sverige
   Nummer 2, efterforsker, psykolog og profiler, Vera Claeys, Belgien
   Regnskabs og IT-analytiker: Frida von Bergen, Tyskland
   Efterforsker og rets teknikker: Heino Breitner, Tyskland
   Efterforsker og IT-teknikker: Jacques Du Bois, Frankrig
   Retsmediciner og teknisk efterforsker: Antonio Casano, Italien
   Efterforsker og nærkamp ekspert: Franz Ördinger, Østrig

Dertil kom, at teamet gennem liason officer Dino Esposito fra det italienske statspoliti ville sikre 100% opbakning fra det italienske indenrigsministerium og fra det italienske stats politi.

De var enige om, at teamet ville være et stærkt og godt team med bred viden om dette specielle område. Adskillige af disse team medlemmer havde tidligere i deres efterforskningsliv på den ene eller anden måde haft kontakt med organiseret kriminalitet og i særdeleshed med mafiaen.

Klokken var nu næsten 7 aften lørdag, og hele teamet blev adviseret og flybilletter til L'Aquila med skift i Rom booket til mandag morgen. Hurtig handling var påkrævet.

Gustav Sigurdsson ringede til inspektør Molliniari's mobilnummer og de snakkede længe sammen. De blev enige om, at politichefen ikke skulle informeres, før der gennem Dino Esposito fra Polizia di Stato i Rom var kommet direktiver til politichefen.

Da Gustav Sigurdsson efterfølgende sad og tænkte over samtalen, kunne han ikke lade være med at tænke, at han egentlig godt kunne lide inspektør Molliniari og at han nødigt ville sidde i hans position, et sted hvor alle ville have deres egne interesser opfyldt og klemte ham, som en lus mellem to, måske tre negle. Et sted som Molliniari lige nu helt klart var.
Forfatterbemærkninger
Efterforskningen tager fart

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/11-2017 08:49 af Nils Højsager-Jessen (storyteller) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 1439 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.