Sokkerne


6 måneder, 29 dage siden 2 kommentarer Kortprosa drøm ord

2Sokkerne
Hun løb i blødt sand, det var køligt og verden susede forbi. Jord... [...]
Kortprosa · drøm, ord
6 måneder, 29 dage siden
2Dybet...
Livet er et kaos. Rod, farver, og absolut kaos... Hun ryger, jeg ... [...]
Kortprosa · splittelse, hjælp, smerte
7 måneder siden
3Mit sted...
En vejrtrækning, luft der strømmer ned i mine lunger. Duften af b... [...]
Blandede tekster
1 år, 2 måneder siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lea Jespersen (f. 2000)
Hun løb i blødt sand, det var køligt og verden susede forbi. Jorden drejede rundt, og universet blev hele tiden større. Det er de ting hun vidste var sande... resten var noget sjusk. Forestil dig et par krøllede sokker, nyvaskede men krøllede. Sådan var hendes hjerne, i en konstant kamp om at rette sokkerne ud. Og samle tankerne i et systematisk mønster.

"Få styr på det." Sagde de. De sagde det tit og ofte. Og hun vidste at det var noget hun også lige skulle have gjort, men det blev det aldrig. Hun drejede fire gange rundt om sig selv, og faldt. Faldt i et endeløst dybt fald, der aldrig stoppede. På vej ned. Og hvor ned må du ikke spørge, for det er der ingen der ved eller vidste! Men på vej ned, så hun al verdens fineste skatte, og kunstværker. Hun så en gammel kuglepind der aldrig var blevet brugt, og en hat med hul i. Alt sammen noget der ikke passede ind, men det var håndgribeligt! Og derfor kunne hendes hjerne sætte det i mentalt orden og mønster.

Det var det hun trængte til, ro og orden i hoved...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/03-2019 10:36 af Lea Jespersen (mobi123abc) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 192 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.