Stormens spor


1 år, 3 dage siden 3 kommentarer Kortprosa forandring stress

3Hjertets banken
I vinterens mørke fandt hun lyset, · da hun lyttede til den stille ... [...]
Digte
7 måneder, 17 dage siden
2Edith
Hans øjne kiggede ned på det falmede fotografi, han holdt ømt i s... [...]
Kortprosa · minder, sorg, kærlighed
11 måneder, 20 dage siden
3Stormens spor
Det var en varm dag i midten af August. Hun kiggede ud mod bølger... [...]
Kortprosa · forandring, stress
1 år, 3 dage siden
5Smerte og trillende tårer
Smerten sad i hende. Dybt, dybt i hende. Hun vidste ikke hvorfra ... [...]
Kortprosa · indre smerte og tomhed
1 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Line Louise Hansen (f. 1988)
Det var en varm dag i midten af August. Hun kiggede ud mod bølgerne, mens hun dyppede tærene i havet. Hun vidste ikke hvad som ville komme. Men usikkerheden skræmte hende ikke. Ikke mere. For uanset, så vidste hun at det ville blive bedre. Det måtte det. Hun tog et skridt ud i vandet. Så et til.

Hun havde ikke anet hvad hun gik ind til. Hun havde bare sagt ja. Ja, af nød, men også ja af nysgerrighed. Hun havde troet at hun kunne, fordi hun ville. Det havde dog vist sig at vilje ikke var nok. Ikke denne gang. Det havde tærret på hende. Mere end hun havde ville indrømme, men også mere end hun havde kunne skjule.
   Sporerne havde vist sig. Som en strøm af tårer, som bølger af træthed og som små og store huller i hendes ellers så glimrende hukommelse. Hun var blevet fraværende. Det var som om hun var blevet væk lige der hvor hun var.

Hun tog et skridt længere ud.
   Den stærke vind fra dagene før var stilnet af og erstattet af en lettere brise, dog kunne stormens spor stadig fornemmes i vandet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/07-2020 10:52 af Line Louise Hansen (Line L. Hansen) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 191 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.