En nådesløs januardag


1 måned, 15 dage siden 2 kommentarer Digte

2En nådesløs januardag
Januar, som kun dén kan være det. · En næsten skyfri himmel med et ... [...]
Digte
1 måned, 15 dage siden

Puls: 8,3

Publiceret: 1
Afgivet: 1
Modtaget: 2
Lenette Møller Jensen (f. 1997)
Januar, som kun dén kan være det.
En næsten skyfri himmel med et lille solstrejf og is i fine flager på tagstenene. Så smukt og dog så koldt. Så koldt, at selv solen må søge i dækning efter få minutter.
Det får mig til at tænke på dig. Himlens sarteste farver på en nådesløs januardag. Dit hår er som farvet af solens svage stråler, dine øjne som den blottede, lyseblå himmel. I dag måtte jeg vige for dig, og den isnende følelse du gav mig i brystet, ligesom solen der viger for januarkulden. Hjertefrys.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/01-2021 17:33 af Lenette Møller Jensen (Lenetteee) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 94 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.