Jordbærkys


2 år siden 5 kommentarer Noveller for børn/unge ulykkelig kærlighed forelskelse kærlighedslængsel

5Jordbærkys
Kære Maiken · Tusind tak for din mail. Hvor var det dejligt at høre... [...]
Noveller for børn/unge · ulykkelig kærlighed, forelskelse, kærlighedslængsel
2 år siden
0Gastric Bypass
"- Bo, hvorfor lader du hende bare spise, du sidder jo ved siden ... [...]
Noveller
3 år siden
4Savitha
Johanne sad i venteværelset i kontorbygningen. Hun havde ventenum... [...]
Noveller
3 år siden
3Sandeltræet
Efter krigen på Kuruksetrasletten står der et sandeltræ der hvor ... [...]
Noveller · mytologi, livsanskuelse, erkendelse
4 år siden
2Barnets bog
De uendelige rækker plasticpresenninger forsvinder i varmedisen. ... [...]
Noveller
4 år siden
3Angst
Angst. · Flosset og hudløs mærker jeg min venstre tinding stramme. ... [...]
Kortprosa · identitet, psykose, følelser
4 år siden
5Steningerne
Skrigene får en fugleskare til at lette fra de døde træer i vores... [...]
Kortprosa · død, chok, angst
4 år siden
2Kirken
Gl. sogn kirke lyser i aftensolen. Den hvide bygning står strunk ... [...]
Noveller
5 år siden
4Mors kinabog
Køkkenet er mørkt efter de mange timer i lys og Ibraham har funde... [...]
Noveller
5 år siden
2Kølerummet
- Jeg henter lige mit værktøj. · En tårnhøj overvægtig pustende man... [...]
Kortprosa · humor, sommer, mennesker
6 år siden
2Spejderhagl
En familie på syv træder ind over tærsklen. Faderen har et smil p... [...]
Noveller
7 år siden
2Min kinabog
Jeg kigger på den hvide slettelak. Mit navn er sirligt og med sik... [...]
Noveller
7 år siden
3Generalforsamling i danseforeningen
Et opslag op på døren fra den lokale danseforening faldt ned da m... [...]
Noveller
7 år siden
2Bedstemors Mørke
Jeg bliver ikke bange for hende når jeg ser på hende. Det er mest... [...]
Noveller
7 år siden
1Lampretten
Midsommeren lader et dansende vandspejl af søndenvind forme harle... [...]
Noveller
8 år siden
4Nattergalen
Nattergalen sidder på en gren udenfor loftsvinduet på Shantis vær... [...]
Noveller
8 år siden

Puls: 3,5

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sujatha Gellert (f. 1976)
Kære Maiken

Tusind tak for din mail. Hvor var det dejligt at høre fra dig. Nu skal du høre. Der er kommet en ny pige i klassen. Hun hedder Susanne, hun er rigtig sød, men hun er fra Færøerne, så hun er virkelig svær at forstå. Jeg var hjemme ved hende i går, hendes mor lavede nutella. Det smagte virkelig godt - mums! Nå. Men da vi havde slupret i os, lagde vi os pladask ned på gulvet og snakkede om drenge, mens vi hørte musik. Hun syntes også drengene i klassen er nogle små klovne, måske bortset fra Michael. Men han er altså også bare for lækker. Måske er det, fordi han er et år ældre? Jeg glæder mig VILDT til lejrskolen om to dage. Jeg venter med at sende mailen, til jeg kommer hjem, så får du det hele med.
   GO'NAT
   Hej Hej Søde... Så er det mig. Jeg er lige kommet ind af døren efter lejrskolen. Den var bare megafed!! Du skal have ALLE detaljerne. Allerførst blev vi kørt ud til den mest faldefærdige spejderrønne i mands minde. Den var pissekold, og der lugte af kat over alt. Pigerne fik de bedste
   værelser indenfor ved pejsen heldigvis, mens drengene nærmest skulle sove i bivuak længst væk. Der blev hurtigt stillet varmeblæsere op i fællesrummet og en mega skrattende tingest der skulle prøve på at spille noget musik. Det gik ikke så godt. Drengene fjollede som sædvanlig. Men på en eller anden måde gled Michael og slog hovedet ind i pejsens kant, lige mens JEG stod ved siden af. Jeg ved ikke om han var så svimmel, eller han spillede, han faldt i hvert fald ned i armene på mig!!! OMG Jeg slæbte ham ud på badeværelset og fik bundet ham lidt ind i toiletpapir... på bulen, og da vi var alene var det ligesom om, der var et eller andet sådan rent kemisk - du ved. Vi skulle være på lejrskolen i 3 dage, og det her var kun første dag. Så den anden dag inviterede Michael mig ind til drengene i sit værelse. Det kunne kun betyde en ting, det her var mere end en sølle enkeltstående ulykke. Jeg hoppede op på sengen og bladrede hans telefon igennem for musik. Vi delte hans ørebøffer og hyggede under soveposen - selv om - indrømmet. Hjertet hamrede Maiken. Det gjorde det. Men det kunne jeg ikke vise ham, hvordan skulle jeg kunne det? Soveposen blev smidt til side, og Michael stak mig hånden.
   "Kom" sagde han
   Jeg rejste mig, og vi gik ud på toilettet, hvor vi låste døren. Hjertet hamrede.
   "Nu skal du tænke på noget sødt og godt. Et jordbær" sagde han.
   Jeg tænkte på et jordbær og var lidt forvirret.
   "Luk øjnene"
   Jeg lukkede øjnene
   Så KYSSEDE han mig Maiken!!!
   OMG!!
   Jeg bakkede, men det gjorde han også, og ingen sagde noget. Hvordan vi kom derfra, ved jeg ikke rigtig. Først sad vi lidt på hans seng igen med hørebøfferne på. Så var det heldigvis spisetid, og så var jeg sammen med pigerne resten af aftenen. Næste dag var det, som om han undgik mig, og vi skulle hjem. Nu skriver jeg til dig, og jeg har ikke hørt fra ham siden.
   Åh bare han snart skriver... Mit hjerte galopperer, og jeg ved ikke, om han virkelig mener det kys.
   Jeg sender mailen nu. Så har du den snart, og så kan det være at du snart får fortsættelsen ☺

De kærligste hilsner

Din
   Anna

Kæreste Maiken.

Tak for din mail. Hvor må du være stolt at have fået det 12 tal i fysik/kemi. Gid det var mig, jeg aner intet om det periodiske system. Heldige rad at have fået 500 kr. til Glitter, det gavekort kunne jeg også have brugt ☺, men det er dig vel undt, når du er så dygtig.

Jeg tænkte på Michael, da jeg skulle skrive til dig. For at være helt ærlig: Jeg kan ikke lade være med at skrive hans navn på mit penalhus, min skoletaske, mit knæ og alle de steder på værelset, jeg syntes skal friskes op. Jeg får kuldegysninger, når jeg tænker på hvordan det kys bare skete så vildt og overraskende på lejrskolen, og jeg er fuldstændig rundt på gulvet over, om der måske skulle ske mere. Mellem os sagt, som den allerstørste hemmelighed - kære Maiken, så ville det bare være helt perfekt, hvis jeg kunne blive kæreste med Michael.
   Susanne siger jeg skal ringe til ham, men hvad skal jeg sige?
   Prøv lige at høre sådan en samtale...
   "Det er Michael"
   "Hej, det er Anna... Jeg ville bare høre, om du mente noget med det dér kys..."

Eller

"Det er Michael"
   "Hej, det er Anna... Skal vi ses igen? Vil du gå med ud en gang? Vil du drikke en cola med mig?"

Alt hvad jeg kan finde på er plat og lyder, som om jeg plagede livet af ham.
   Når han ikke har sms'et, må jeg gå ud fra, at det er fordi han ikke har syntes, det betød noget særligt i virkeligheden. Jeg tror, han har mistet interessen. I skolen ser han aldrig efter mig, og når vi får fri, skynder han sig altid ud til sin cykel. Jeg kan ikke undgå at være skuffet så egentlig burde det være lige meget. Nu er skoleåret snart slut. 6. Klasse er ved at være slut. Det er SÅ mærkeligt. Alt det, jeg har gået og ventet på er lige om hjørnet. Men han har betydet noget for mig. Jeg fik mit første kys af ham!
   JA. Jeg ved godt i dagens Danmark, er det ikke det store, men det er det for mig.
   Måske ser det anerledes ud, når jeg kommer tilbage efter sommerferien

Mor og far er i rigtig dårlig humør lige i øjeblikket. Her er så negativ stemning herhjemme. Godt du ikke kan mærke det. Jeg bliver trist af at være sammen med dem og glæder mig bare så meget til sommerferien. Jeg tror de skal skilles, de skændes tit så højt, at ruderne klirrer og alting dirrer. I år har de valgt ikke engang at holde sommerferie sammen.
   De har i stedet lovet mig at jeg må komme med Tina og Susanne ned på Havnen et par uger i Tinas onkels havnekiosk og café. Vi skal bo på en båd i havnen og hygge os, og et par timer hver dag passe toiletterne og kiosken. Jeg glæder mig helt vildt.
   Den næste mail du får, er fra Havnen, det bliver SÅ godt.
   Hygge til dig.
   Knus og kys
   Din
   Anna

Kære Maiken.

Jeg sender dig lige en lille opdate, for der sker noget hele tiden og jeg syntes du skal følge med ☺

Først ville Michael en hel masse med det kys, og bagefter brugte han resten af skoleåret på at ignorere mig. Totalt mega meget nederen!! Skuffelsen har ikke været til at tage fejl af. Mærkværdigvis, selvom der var kold luft skrev han en sær sms lige efter sidste skoledag.
   "Hey - vi skal da ses inden vi tager på ferie. Hjerte."
   "Hvornår?" Skrev jeg.
   "Senere, ved ik' lige hvornår det passer."
   Jeg blev både skuffet og rasende på ham, og alligevel gik jeg og ventede og ventede. Typisk! Jeg var ved at gå ud af mit gode skind over, hvorfor han ikke skrev. Ja. Jeg skrev selvfølgelig til ham nogen gange, bare sådan henkastet. Telefonen var helt død. Dødulykkelig burede jeg mig inde, selv om vejret var fantastisk, og jeg egentlig skulle begynde at pakke. Redningen kom heldigvis, da Tina og Susanne stod med tre iskolde smoothies inde midt på stuegulvet. Jeg havde ikke engang hørt dem komme ind i huset, så højt tudede jeg mod månen på det tidspunkt. Min mor havde for længst opgivet at trøste mig.

Vi fik pakket en solid kuffert og nu er vi endelig landet her i Havnen. Selv om det stadig svier lidt med Michael, så er det slet ikke slemt når jeg er sammen pigerne. Vi har det rigtig sjovt sammen.

I begyndelsen var vi sammen om det meste, men så fandt vi ud af at det er nemmere at dele. Så kan vi få fri flere timer sammen, det er meget mere nice.

Vi er startet med at arbejde i kiosken og det går faktisk rigtig godt. I går kom der nogen unge fyre derind på vores egen alder. De så rigtig søde ud, og Susanne, som jeg stod sammen med, blev enige om, at vi ville prøve at finde ud af noget mere om dem. Vi har set dem sidde på en båd den første aften, da vi kom. Især én af dem var lækker. De købte slik og is og virkede voksne, selv om de garanterede ikke er ældre end os. Sådan henkastet prøvede vi at spørge lidt, men de bed ikke på. Vi vil nu prøve igen senere.

Jeg har jo fulgt Marie Vagn Hansens youtoube forløb med ananas og æg og smidt 6 kilo, ved du nok, så jeg flottede mig inden vi rejste og købte en ny bikini. I går så jeg mig i spejlet, og jeg var virkelig stolt af mig selv. Mine balder er virkelig blevet fastere efter jeg er begyndt at cykle den der omvej til skole. Jeg har valgt at købe bikini overdelen i small, men underdelen i medium så passer det med, hvordan fedtet er fordelt. Den passer bare perfekt! Lilla står rigtig godt til mit blonde hår og med accessoirers så er jeg bare in. Juble ☺ Desværre har Tina og Susanne meget større bryster end mig, det er SÅ for meget, men jeg beholder bare bikinien på, så kan ingen se det. Navnlig fordi der er mega mange tyskere med kikkerter på stranden, det er så ulækkert.

Jeg mega jaloux på Tina, at hun har sådan en sød onkel og tante. De er bare så søde sammen, og går og hygger om hinanden. De skændes overhovedet ikke som mine egne forældre, men går og klapper hinanden i røven og kalder hinanden "skat". Når kiosken er lukket, tager de en lur og en lang gå tur langs vandet hånd i hånd. Det er da livet. Jeg kigger langt efter dem. Sådan vil jeg også have det, når jeg bliver gammel.

Mon du er ved at pakke din heldige rad? Du skal sikkert tidligt op i morgen, når I skal flyve. Jeg er spændt på at høre om hotellet er som du havde glædet dig til.

Nå, kæreste Maiken. Jeg kan lige nå en lille tur ved vandet inden vi skal sove. Sommeren tegner til at blive den bedste ever!

De kærligste hilsner
   Din
   Anna.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/02-2019 15:14 af Sujatha Gellert (Annsujatha) og er kategoriseret under Noveller for børn/unge.
Teksten er på 1770 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.