20 år siden

long mail - taknemlighed :o)

Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Har haft en ordentlig nedtur. KLask - typisk mig. Tror lige alting går så godt.....og BUMP så er jeg der igen. Nede og deprimeret. Men jeg har fået sovet en hel del. Dét er vigtigt, for at jeg kan lade op til nye perspektiver. Jeg har fået en mail, hvor jeg egentlig får fortalt hvordan jeg har det. Heldigvis var der en kær kær veninde, der loggede på - ligesom jeg havde brug for det. Skønt. Selv om vi fysisk er så lang væk fra hinanden, så har vi hinanden så tæt. Jeg var ved at ringe til Jan efter mødet. Nærmest desperat efter at blive reddet. Åh...det er sygt og ikke særlig konstruktivt, når klokken er så mange for ham. Han har også travlt. Ørj, hvor har jeg følt jeg har belemret folk med mine problemer i dag.

Nå, men C har skrevet til mig. Dejligt...og jeg er jo bundærlig - så jeg vælger at fortælle tingene som de nu er. Derfor denne mail som min dagbog for idag. Tanken var ellers at skrive da jeg loggede på nettet, men så var der en veninde, som kunne komme med direkte respons. Hvor genialt Guds veje er :o)

Pas på jer derude. Husk at gøre det rart for dig selv. Skabe dit eget - inklusiv din egen lykke :o) jeg vil gørte et forsøg....

~SommerFuglen~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hej kære C.

Arj, hvor er jeg glad for at du skriver til mig - også netop nu.

Den svada...jaaah, det er iorden. Det glæder mig.

Gad vist hvornår du skrev din mail......ved du, at jeg igen har holdt mig hjemme ? Hmm...tankevækkende. Pyyha. Jeg kan næsten ikke skrive alle de ting der flyver rundt i hovedet på mig. Mest af alt ønsker jeg bare noget sindsro. At min hovedpine forsvinder igen og jeg kan nyde at slappe af med mine unger. Jeg har selv sat mig i min situation - og jeg er også den der kan ændre det til en bedre situation. Nogen gange er det så skønt med livet med alle den klogskab man finder i sig selv eller igennem andres tanker. Andre gange ...ja, så fungerer det altså bare ikke. Sikke et spring. Men som jeg har tænkt det i dag. Nogen gange er det ved dumheder vi ser tingene i et klarere perspektiv. Ikke altid kun ved kloge guldklumper til at komme videre med.

Ok....prøver lige at gøre tingene klart. Jeg tror bare at jeg tænker for meget. Nej - én ting af gangen :o) jeg gik til min tirsdagsmøde med andre "Voksne Børn af Alkoholiske og dysfunktionelle familier", hvor jeg plejer at hente noget styrke, håb og påmindelser om mine personlige redskaber for at skabe mig et bedre liv. Hvad vil gøre mit liv bedre ? Sjovt nok er det nemt nok - rent paradoksalt - når jeg ikke har det godt. Det er lidt ligesom når du er syg og fysisk ikke er i stand til de ting du er vant til at kunne gøre. Samme følelse.

Mit fokus er ellers et mere sundt liv. Droppet slik, sodavand og kager. Spiser mere frugt og mere fornuftigt. Jeg har formået at skabe mig en tilværelse, hvor jeg i næste uge kan flytte ind i en ny lækker lejlighed der er i; bedre stand, mere rummeligt og lyst. Nye rammer for mit liv, hvor jeg har fået det så utrolig godt - som vil afspejle sig konkret i min nye lejlighed. Jeg har hele tiden været sikker på at vi får et bedre liv - på mange måder. Specielt når vi flytter til ny bolig, hvor fundamentet er skabt - mest af mig selv og min evne til at nå dertil. Det er jo fantastisk flot....og jeg er taknemlig for det. Nu kommer tiden "bare" ....til at nyde og værdsætte det.

Jeg holder op - endelig - med at køre taxa så meget som jeg har gjort. Nu har jeg nået de mål jeg ville. Selv om det er fristende at skulle arbejde ekstra for at få lækre møbler, nej. Så vil jeg prioretere mere tid til mig selv og ungerne.

Jeg glæder mig. Nu skal mine handlínger afspejle de nye jeg ønsker. Og det skræmmer mig nok lidt. For jeg kan godt. Wow....det er jo flot.....og alligevel står jeg måbende rent psykisk på sidelinien :o) *GS* jeg MÅ virkelig være mere taknemlig for det jeg HAR og glæde mig over det.

*dyb indånding* ja, arbejde.... det ER virkelig svært for mig at glæde mig over at skulle "køre på automaten". Men samtidig, ja. Du har ret - jeg må kigge mig godt og grundigt om efter noget andet. Det er svært. Fordi jeg er afhængig af min indtægt, gør jeg det mere anstrengende for mig. Jeg må tage det lidt lettere.

I dag skulle jeg have været på 3. session på uddannelsen. Jeg har været så udbrændt ( eget valg at ende i den situation - ikke særlig velovervejet og bare almindelig dumhed) at jeg har glemt at det var i dag vi skulle starte. Så må jeg bare tage den anden dag imorgen. Uden forberedelse. Arj, en fiasko-følelse. Det er pinligt og flovt - specielt overfor min gruppe. Tænk at havne i den situation at jeg ikke engang har energien til det :o( surt show - men. Jeg søger ikke at man skal have ondt af mig, da jeg selv er ansvarlig. Men dét må jeg bare tage med....sådan er det bare. Jeg skal acceptere det og tage den derfra.

Hvor er det godt at høre det går dig godt ! Yes :o) dét er lige præcis dét jeg har udtrykt som min drøm ;o) i sommers overfor F´s far. Han var meget sød og var meget glad for at snakke med mig. Han spurte mig stille og roligt en aften (han var på weekend) .... på smuk og melodisk italiensk, eftertænksomt, roligt og nysgerrigt, mens vi sad omkring bordet efter BBQ udenfor huset, under stjernehimlen, stearinlys på bordet og ildfluer omkring os.

"~SommerFuglen~, du må have nogen drømme i din skuffe. En drøm du tager frem ind imellem" Jeg bekræftede med et smil og nikkede. Der gik lidt tid med mine tanker, hvorefter F oversatte hans snak om jeg ville fortælle om det. Kun hvis jeg ville ?

JO, det ville jeg gerne. Men hvordan skulle jeg gøre det, når F oversatte for os. Jeg sad lidt, og begyndte så stille og roligt.

"Jeg drømmer om at finde mine styrker og svagheder, så jeg en dag kan finde mig et arbejde, som giver mig energi.....til at udvikle mig som person, og også rent fagligt."

Han synes det var meget klogt. Og det er faktisk lige præcis dér du er nået til ? :o) det må være en skøn og befriende følelse.... arj, hvor er det dejligt at vide at drømme kan realiseres ;o) jeg mener...det skal nok komme for mig :o) må lige se på den forrige mail du sendte mig, hvor jeg inspireredes omkring de ting vi vælger for os selv.

Min drøm, som jeg fortalte til Andrea (F´s far) havde en fortsættelse. Men det må komme en anden gang. Det var ihvertfald en drøm, som jeg synes var inspirerende for mig at høre hans feed-back på. Det blev til en diskussion resten af aftenen, hovedsageligt mellem far og søn. Men det var en god følelse at opleve noget inspiration fra en erfaren mand. Han var/er galant, nærværende og en livsnyder. Jeg havde det godt med at sidde sådan - og det kan du nok forestille dig ? :o)

Til slut.....dejligt at høre fra dig. Jeg har kigget lidt ind på chatten for at kigge efter dig, også er det bare skønt at vi har vores mails. Dejligt.

Også dejligt med dit forhold til din søn. Du ER simpelthen en drømmefar - vil jeg tro. Forresten...ja, vi snakkede i Italien også om - hvad vi finder attraktive. Fabrizio lægger vægt på andre ting, ved jeg. Men mit bud på hvad der tænder mig...ja, det var vist kedeligt for ham at høre *GG* Det er når en mand er en god far. Dét er kvalitet hos en mand. Dejligt at sådanne findes. Meget bekræftende. Så er der trods alt håb forude *GS*

Ha det fortsat Skønt og rart :o)

Tak for knuserkram....lige hvad jeg trængte til.


*Qrammer sødt tilbage med et smil*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget long mail - taknemlighed :o) er publiceret 24/09-2003 02:35 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.