Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Øv, jeg er lille, følsom og har nemt ved tårer i dag. De trillede dog først da kæresten kom forbi arbejdet, da jeg bad ham om at komme forbi, inden han cyklede hjem.

Jeg vågnede til den sødeste SMS fra en veninde og solen der bare strålede så flot ! :o) Ih, hvor var det dejligt. Så fik jeg den ellers sendt til forskellige dejlige venner. Men ak nej. Da jeg kom, på arbejdet blev jeg ellers lige udstillet og pillet ned af en kollega. Til åben skue, fornedrende og irretirrende. Mine kolleger er sq så dys...på min bekostning lavede han lige en manifestation foran kollegerne og mine 2 ansatte. Der blev en trykket stemning, og han var jo også så smart at han lige skulle "sladre" til mor/økonomichefen omkring de her "små-ting", nu hvor han var igang - for at få bekræftet at han havde ret. Jo jo...jeg ser jo bare tingene lidt løsere. Istedet for deres facon der skal være så anstrengt, række fingre og fyfy-facon. Nørj, hvor har jeg været total påvirket af det. HELE DAGEN. Ondt i hovedet. Og ja... altså det er bare ligesom om alt ikke fungerer. Jeg vil INGENTING - kun gemme mig i mit soveværelse, læse i min bog. Slappe af. Lukke hele verden ude. Selv mine unger. Men de er jo en del af mit liv. Grrrr... jeg er også sur over at deres fars skal rejse fra dem. HVORFOR FANDEN SKAL JEG ALTID STÅ MED HELE ANSVARET ??????????????? En kvindes lod. Jo jo, X-manden kan "bare" lave en ny unge, gifte sig påny og rejse til en ny rede. Jeg står tilbage og kan ikke gøre som jeg vil. Bastet og bundet til den skæbne AT JEG EN DAG VILLE HAVE BØRN SAMMEN MED MIN MAND. Ok....jojo, så blev vi skilt. Og stadig skal manden have lov til at rende med damen, få flere penge mellem sine hænder, flere muligheder og ja....en ny chance for et nyt liv. ÅH ! Hvor er jeg sur....

Hvad med mig ?

Jeg lever så mit arbejde fylder alt for meget !! Jeg er så sur over det. Så sur....hvorfor fanden kan jeg ikke bare "GET A LIFE" ! Jeg har ikke penge nok. jeg kan ikke gøre som jeg vil. Jeg kan ikke "bare" passe på MIG. Og kun mig. Nææ, jeg skal fandme tage hensyn til alle. ÅH !! Hvor er jeg sur....*suk*

Jeg kan ikke bare bede kæreste om at komme og tage sig af mig. Nej, han har sine børn at tage sig af. Ergo er jeg igen alene om tingene. jeg er fucking alene. Nej - forresten mine unger venter derhjemme. Ja - på min MAD. ÅRGH...jeg er så skide træt af at jeg hele tiden skal tage mig af det hele !

Jeg har virkelig bare lyst til at græde og være ligeglad...

Jan hører jeg ikke noget fra pt. Sendte ham en sms i dag, hvor jeg fortalte jeg var lille og følsom idag... Hans har heller ikke tid.
Tina har tid til at ringe og håber jeg ringer og vil hyggesnakke. Men jeg kan IKKE hyggesnakke idag...... *SUK* jeg er træt og udkørt - tror jeg. NEJ - JEG GIDER IKKE IDAG. Fucking elendige kollega,som efetr sin skide elendige og pisse negative adfærd - rigtig skal skrive med smil og opføre sig som en-eller-anden, der skal rose mig - for veludført arbejde. DROP DET. Hvis ROS skal gives med det privilegium til at pisse på mig - SÅ VIL JEG VÆRE FRI. NEJ TAK - FISTER. Smut....

Jeg ville ønske jeg gik til sport nu. Jeg tror det ville give mig en masse energi-udning der ville give mig det tilbage igen - som fornyet energi.
PIS PIS PIS... de rige har mange glæder... de kan købe en bil og tage hen hvor de vil, når det passer dem. Jeg arbejder for meget og har ikke råd til en skid alligevel - fuck, hvor er jeg SUR...

I dag er livet sq surt. INTET har kunne give den det løft til bare at blive en god dag....ingen ord, ingen kram ( hvor er jeg dog et utaknemligt barn - har fået masser i dag !) har formået at give mig noget som helst..positivt.

Pat - du er en nar - fordi du holder mig hen og ikke skriver... Jan, du er dum - fordi du ikke formår at ige lige ud, at jeg ikke er din kæreste, men bare en veninde....Jakob, du er faktisk fucking irretirrende med dine undskyldninger for det ene eller det andet. Du skal ikke en skid andet end være dig selv - og hvis jeg var grov ville jeg spørge dig direkte - er du en undskyldning i dig selv ? Ligesom jeg var det engang - total undskyldende overfor alt og alle.... fuck...hvor irretirrende, nu nedgør jeg ham jo. han er sød og slet ikke så selvudslettende eller så selvdestruktiv. Han er en voksen mand, der bare vil gøre det godt. Også for sig selv, sine børn og mig. Styr dig lige, kvinde - ok ?

Og jo....det generer mig af helvedes til, at jeg savner at kunne være tæt på en kvinde. Hvorfor fanden er jeg også biseksuel ??? ÅÅÅÅH !!!!! Fuck... min drømmepige har været på mit arbejde den seneste tid, hvor jeg fornemmer at hun har set min glæde for hende og smiler rigtig ekstra sødt til mig. Jeg bliver så genert og ved ikke hvad jeg skal gøre. Hun har fået en mandlig kæreste - og jeg tror altså de ved at hun er den skønneste kvinde i mit univers. For det er hun...*suk* fandens til liv. Alle de skjulte ting inde i mit hoved, som gør mig frustreret..... Jeg gemmer mine følelser for Pat, Jan og denne kvinde -HVORFOR ER JEG IKKE BARE NORMAL ????

Grrgrggrgrgrer.......hvorfor kan jeg ikke bare stille mig tilfreds med min total søde kæreste ???? Hvorfor lader jeg mig forblive i denne dødsyge virksomhed ??? Hvorfor kan jeg ikke bare fyre som jeg vil ???

*suk* ...jeg tror det er slut med denne dagbog nu....jeg er total sur og negativ. Håber godt nok ikke, at jeg har gjort andre sure med det her bræk....ÅH ! HVORFOR SKAL FOLK DEN ENE DAG ROSE ÉN TIL SKYERNE OG NÆRMEST BRÆKKE SIG OVER ÉN NÆSTE DAG ???? Hvordan kan det være at jeg sender de her signaler om at behandle mig respektløst og dårligt ??????????

Jeg ville ønske oraklet virkelig fandtes..... jeg føler for nogen svar til brug for et mere konstruktivt perspektiv på mit liv.

Jo jo...svarene findes i mig. Jeg ved det godt !!! Kan bare ikke se skoven for bare træer ??? Gør jeg ikke også lige livet total svært for mig selv ??????

*GGRRR*

God nat til alle dem der skal sove skønt.... jeg håber mit humør er levet bedre imorgen !

PS. Jo...min sygdom er i udbrud. Min kræfter er ikke hvad de har været og det gør mig så MEGASUR .... SUK

Kære Gud, tilgiv mig for min destruktive adfærd. Hjælp mig med at fjerne mine fejl og de ting jeg mangler eller svage sider som jeg skal have udviklet. Lad mig vokse med dem - i kærlighed, lys og fornyet styrke. Sig at du elsker mig....hvem du end er. Gud eller Gud-run ;o) *hihi*

Jeg VIL være elsket....

øv....

.......attrået er IKKE nok. Jeg vil have KÆRLIGHED.


Sur sur sur...lille bi omkring *hmm*

*bakser med vingerne og flyver ud igen*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sur sur sur.... er publiceret 03/03-2004 22:46 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.