Brokkassen · Pågående sælgere

18 svar
Senest opdateret 7 år siden · 15 bruger(e) deltager
7 år siden

Jeg er efterhånden dødtræt af de sælgere, der stiller sig op i udgangen af supermarkeder, så jeg/vi er ved lige at rende dem over ende, når vi skal ind og ud af butikken. Jeg er oz dødtræt af de sælgere, der render rundt på gågaderne.
Der må da være en grænse for de pågående sælgeres ihærdige forsøg på at sælge os blade og medlemskab af diverse foreninger!

Jeg vil også brokke mig over folk, der vil spørge om alt muligt. I går ringede en fyr fra Gallup på døren, og fordi Gallup havde skrevet min adresse ud på en liste - aner ikke hvorfor - mente fyren at det var en selvfølge, at han blev lukket ind - det blev han så ikke!

mvh. Benno

7 år siden
7 år siden
#1

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

7 år siden
7 år siden

Jeg har fundet en metode overfor telefonsælgere, som indtil nu har virket fortrinlig.

Jeg beder dem om deres nummer og siger, jeg vil ringe dem op senere. Indtil nu har jeg ingen numre fået.

Med venlig hilsen
Kattegat

7 år siden
7 år siden
#3

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

7 år siden
7 år siden
#4 Tula

Maxx ... fantastisk morsomt. :-)

Men knap så morsomt er det at mit nummer (og åbenbart hustandens andre telefonnr, men primært mit) tilsyneladende er dukket op på en eller anden liste.
Jeg bliver KIMET ned, og jeg mener kimet. Vi har haft op til 30 opkald om ugen med folk der vil sælge alt fra abonnementer til velgørenhed. Telefoni, forsikringer, energi, blade ...

Nu når de kun at sige: Hej, jeg ringer fra XXX, hvorpå jeg hæver stemmen og siger: Nej tak, ellers tak, og hav en god dag!
Og så lægger jeg på.

I gennemsnit har vi for tiden 3-4 opkald om dagen, hvilket er pænt irriterende, og jeg går endda og overvejer om jeg skal skifte eller få hemmeligt nummer.
I sidste uge var der en sælger der ringede på min mands telefon og præsterede sig fra bikebuster.dk (eller noget). Han sagde at det var angående den cykel vi havde bestilt. Det pudsige var at da min mand sagde at vi ikke havde bestilt nogen cykel, spurgte han ikke videre ind til det (som jeg forestiller mig en alm sælger med en ordre ville have gjort), men gav bare op??
Aner ikke hvad det går ud på.

Under alle omstændigheder er det ved at drive os til vanvid.

Jeg har på et tidspunkt hørt om en "borgerliste" ved kommunen. Hvis man får sit nummer på den, må det ikke længere sælges til telefonsælgerne. Er der andre der har hørt om den? Eller er det bare en and?

7 år siden
7 år siden
#5

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

7 år siden
7 år siden

Meld jer på Robinson listen:
https://www.borger...binsonlisten.aspx

Det skulle stoppe for de fleste telefonopkald. Jeg har desværre firma på min hjemmeadresse, så jeg bliver stadigvæk ringet op en gang imellem, men slet ikke i samme grad som før jeg meldte mig på listen.

7 år siden
7 år siden

Der er åbenbart mange, der døjer med telefonsælgere, og stakkels Tula, jeg håber, den der robinsonliste kan hjælpe dig.
Jeg har ingen problemer med telefonsælgere, da jeg har hemmeligt nummer, og det ender åbenbart ikke i puljerne af de uheldige numre, der kimes ned med "gode" tilbud. Før dette stoppede jeg altid sælgerne i opløbet ved at afbryde dem med at råbe, at jeg ikke ville have deres "gode" tilbud på aviser osv. Når man ved, hvem de er og hvor de vil hen, er der jo ingen grund til at lytte til hele smøren, vel! - sælgerne har jo også lært at svare på tiltale, så det er nærmest dumt at begynde at diskutere med dem.
Sig NEJ TAK og smæk røret på - det er uhøfligt, men vi har altså ikke bedt dem om at ringe, og de benytter sig skamløst af vores gode opdragelse, og de gælder både dem i røret og dem på gaden, hvis vi ikke selv stopper showet.

mvh. Benno

7 år siden
7 år siden

Jeg er glad for, at jeg ikke er sælger.
Og endnu gladere for ikke at være telefonsælger.
Størst er nu lykken ved ikke at være provisionslønnet telefonsælger!

Altså ikke en, der sælger telefoner! Den slags er der vist endda en vis efterspørgsel efter.

Men at ens liv afhænger af ens evne til at fuppe andre!
Kunne bilde dem ind, at de pludselig har et stort behov for noget, de ellers aldrig har skænket en tanke eller kendt til eksistensen af!
Et sådant job er ikke rart at have.

7 år siden
7 år siden

Maymay #6:
Jeg kan kun bekræfte, at dit link til robinsonlisten:https://www.borger...binsonlisten.aspx
virker.
Jeg er kun blevet ringet op en enkelt gang siden jeg tilmeldte mig.

7 år siden
7 år siden

Ej, nu føler jeg mig snydt! Jeg bliver aldrig antastet af gadesælgere uanset, hvor ihærdigt jeg søger øjenkontakt ... måske er det dét, der er tricket? ;) Eller også ser jeg bare tilpas desperat ud - sådan på den dér 'hun kommer til at kævre en evighed'-måden.

En overgang havde vi dog RIGTIG mange telefonsælgere eller folk, der liiiige ville have mig med i en hurtig spørgerunde. Det stoppede brat, da jeg ved et uheld tog røret med de hvæsende ord: "Det er gerningsstedet!" Jeg havde så regnet med, det var en anden, jeg havde i røret, men siden har det været småt med opkald. Spørger de efter manden, kan jeg finde på at sige, han skider, men at jeg kan række røret ud til ham, så plejer de at betakke sig. Har også engang sagt, han lige skulle være færdig med at pensle sine kønsvorter (jeg kan altså styre mig - det er SÅ morsomt!), Min onkel bruger en helt anden teknik, der efter sigende også skulle være effektiv: Han spørger meget interesseret om ALT, hvad han kan tænke på, spørger ind til priser m.m. Når han så har opholdt dem en lille halv time og de spørger, om de må sende ham produktet, svarer han: "Nej tak, du - men hey, det var en hyggelig snak. Ring igen en anden gang!" ... Det gør de så aldrig.

7 år siden
7 år siden

Har tjekket Robinsonlisten, der ser ud til at være et godt redskab til at slippe for erhvervsdrivende, De trælse "spørgejørgen'er" som analyseinstitutter og såkaldte "godgørende foreninger" må stadig ringe/skrive. Her skal man kontakte hver enkelt for at slippe for deres opkald.

mvh. Benno

7 år siden
7 år siden
#12 Tula

Alfen ... Hahaa ... Nej tak, jeg har ikke tid. Jeg er ved at pensle mine kønsvorter. Genialt! ;-)

Tusind tak for linket til Robinson listen. Nu har jeg meldt mig til, men der kan åbenbart gå helt op til 3 måneder før det virker aktivt, men det er da spændende om det virker.
Gudskelov virker det også som om det er stilnet lidt af, men om det er pga ferietiden ...

Og nej, Dino ... det kan sgu ikke være et sjovt job, og netop min holdning til det, gør så også at jeg virkelig har svært ved at være uhøflig overfor dem. Men nogle af dem er sgu generelt ubehagelige, hvis man ikke lige falder for deres tricks.
Men nu skulle det jo snart være slut. Juhuuu ... :-)

7 år siden
7 år siden

Århjo, de er bare så trælse, både på gaden og i forretningernes ind-udgange. Især når de ikke ser én på vej ind, og jeg glemmer dem, mens jeg lige henter de fem tomater, jeg manglede. På vej ud, dér er de så vågnet, og når jeg lader som ingenting, kan nogle af dem nærmest blive fornærmede.. Men, ikke mit problem, jeg gik ind efter tomater (eller noget) ikke efter strøm... For resten, kommer det vel heller ikke dem ved, hvor jeg får strøm leveret fra?

Så er der de telefonselskaber, der står på gaden foran deres egne forretninger, og kalder efter folk
:( :( Har også lige oplevet at gå ind og spørge efter et bestemt tilbehør til en mobil, - og så begyndte at han at spørge til, hvor jeg har telefon osv. osv... JAMEN altså..

De der ringer hjemme, er heldigvis få - men på vanvittige tider, mellem 21 og 22 :( og jeg gider dem bare ikke !!! Har spurgt, hvor pokker de har mit - hemmelige - telefonnummer fra, og bedt dem slette det.. Men, de siger, det bare kommer ud på en liste, som udtrukne lottonumre??
Line, tænk om jeg lige var så hurtig - det er altid bagefter, jeg lige får ideen til, hvad jeg skulle ha' sagt...

Hører den slags telefon og gade-salg egentlig under loven om dørsalg?

7 år siden
7 år siden

Overskriften på tråden her er pågående sælgere, så jeg tillader mig også at tage ganske almindelige forretninger under behandling.

Jeg har ikke problemer med gadesælgere, telefonsælgere og dørsælgere, for jeg afviser dem blankt.

Jeg er meget kontant hele vejen igennem, og det gælder fra Nettos voksende og meget rodede spotmarked (give up man, jeg vil have ganske almindelig øko-mælk og ikke andet!) til de supermarkeder der insisterer på kæmpe lange hylder med slik, chips og sodavand, men ikke vil bestille mere Læsø Sydesalt hjem, når jeg efterspørger det.

Der er skam også noget meget pågående krejler i at ville bestemme, hvad kunderne skal købe og fuldstændig overhøre deres efterspørgsel på ganske almindelige og sunde fødevarer. Der blev jeg også kontant og sagde, at man ikke fik mig til at købe noget af det andet salt. Så de kunne vælge at tjene omkring 60 kr. på mig for Læsø-saltet eller ingen penge overhovedet. Og de fik det genindført.

Lad den ligefremme kommunikation flyde, ellers ved krejlerne ikke, hvad kunderne vil. Der er intet at være flov over, og vi er i øvrigt alle selv frie til at gå efter jobs, som vi kan forsvare rent moralsk.

7 år siden
7 år siden
#15

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

7 år siden
7 år siden

Jeg tager for det første ikke min mobil, hvis det er hemmelig nummer, og med hensyn til gadesælgere, så ignorere jeg dem bare fuldstændig, også selvom de begynder at tale til mig. Det forstår de med det samme.

Mvh Høeg

7 år siden
7 år siden

Jeg er to dage i træk blevet ringet op af telefonsælgere. Den ene fra Home Entertainment og den anden fra Telia.

Så snart de havde præsenteret sig sagde jeg: Nej tak til (deres firma)... Home Entertainment var helt fine og undskyldte for forstyrrelsen. Telia derimod spurgte ind til hvorfor jeg ikke var interesseret og så fik de da bare min ærlige mening... Jeg kom nemlig i klammeri med Telia tilbage i 2006/2007 og fik medhold.

Mit svar var derfor: "Fordi I har den mest ringe service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg vil hellere sagsøge Jer end at skifte til Jer..!"

Jeg kan garantere Jer for at samtalen hurtigt fik ende og jeg var flad af grin...

Det var nu sjovt... Man kan også bare sige: "Jeg sidder lige på lokum og skider, må jeg ringe tilbage om lidt?"

Sælgerne bliver helt paf og ved ikke hvad de skal svare... xD Det kunne jeg selvfølgelig ikke finde på at sige - jeg er jo en lady... :p

7 år siden
7 år siden

Kan varmt anbefale den (gamle) sidehttp://vibrugerikk...vibrugerikke.aspx.
Det er nok de færreste der ligefrem har åndsnærværelse nok til at bruge metoden, men der er nogle virkelig sjove eksempler.

Mvh
Eddie

7 år siden

Besvar debattråd

Debatten Pågående sælgere er startet 12/07-2013 15:47 af bøllebob og er placeret under Brokkassen.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

7Brug af kommentarer?
16 timer siden · Pia Hansen
2Efterlysning af serie
2 dage, 4 timer siden · Kåemer
474Kontraster
2 dage, 21 timer siden · Engbo
3918Dagens ord
5 dage siden · Engbo
6Skriveklub?
5 dage siden · Andreas9000
0Kritik / personlig / offentligt
6 dage siden · Brehmer
0Presse meddelser
26 dage siden · JesperSB
1Copyright af navn
1 måned, 6 dage siden · Kafkaesque
2Skrivegruppe 45+
1 måned, 9 dage siden · HeleneHK
1Psykoterapi
1 måned, 15 dage siden · Kåemer
0Inspirationsråd til at skrive digte
2 måneder siden · belmindelig
21Skal vi starte et skrive- fortællef...
2 måneder, 3 dage siden · Anniina
20En udfordring med Den fede mand af ...
2 måneder, 4 dage siden · Morpheus
7Gratis TV-kiggeri
2 måneder, 5 dage siden · Prem
2Navne
2 måneder, 6 dage siden · Engbo
94Dagens Had
2 måneder, 6 dage siden · Prem
74Ligheder
2 måneder, 7 dage siden · Prem
20Komplimenter
2 måneder, 8 dage siden · Prem
145Hvad er du taknemmelig for i dag?
2 måneder, 8 dage siden · Prem
710 trælse brølere...
2 måneder, 10 dage siden · K.B. Assenholm
11Jalousi
2 måneder, 11 dage siden · Kåemer
3Saxo Publish eller Book on Demand (...
2 måneder, 11 dage siden · TheProject
4Gensidig betalæsning - Roman
2 måneder, 11 dage siden · Kafkaesque
5Bekræft dit køb med nemid
2 måneder, 14 dage siden · mlsj
9Limericker på Vendelbomål
2 måneder, 17 dage siden · Prem
1DAGENS KÆRLOGHED
2 måneder, 19 dage siden · Engbo
6Hvem kan italiensk?
2 måneder, 20 dage siden · Kafkaesque
10Skriveblokering/flow
2 måneder, 28 dage siden · Prem
1Leder af betalæsere til up-and-comi...
3 måneder siden · Aurelian
2opbygning
3 måneder, 1 dag siden · Avj81
6Dagens Dammark ,døde mink
3 måneder, 2 dage siden · Engbo
7Novelle vs Kort Roman
3 måneder, 3 dage siden · mlsj
7Kalle er død
3 måneder, 3 dage siden · Pia Hansen
68Bibelen
3 måneder, 4 dage siden · Engbo
1Litteraturlæsning sci-fi/fantasy - ...
3 måneder, 7 dage siden · Kafkaesque
0Hej Alle sammen!
3 måneder, 7 dage siden · mlsj
2Antal digte i digtsamling
3 måneder, 8 dage siden · dino
0Betalæsere søges til kvindelitterat...
3 måneder, 9 dage siden · Djani
2Må eller må man ikke?
3 måneder, 11 dage siden · Savanti
9Voldtægter og overgreb
3 måneder, 13 dage siden · Ormstunge
52Skrivegruppe søges - København og o...
3 måneder, 14 dage siden · Clara de N
123Dagens Vits
3 måneder, 14 dage siden · Savanti
3Ja ja, ser man det.
3 måneder, 19 dage siden · dino

Brokkassen

0En molbohistorie?
1 år, 4 måneder siden · dino
4Vil I venligst lade være med.
1 år, 8 måneder siden · knudkp
24Digte
2 år siden · Kåemer
6Feisbuuk
2 år siden · Savanti
8Musik i film
2 år siden · dino
8Vejret.
2 år siden · Savanti
0illustrationer
3 år siden · kirstine12
8Jeg elsker jeres site, men lige det...
5 år siden · magicmagnus
4Hvad med nej?
5 år siden · Engbo
16Publicering vs. kommentar
5 år siden · Birkmand
9Jeg - en kværulant
5 år siden · Robert Kallehav...
11Når mobberen fralægger sig ansvaret
5 år siden · Fink
17Hvad skal vi med Halloween ...
6 år siden · peter_romer
1At sejre sig ihjel?
6 år siden · dino
5passende replikker
6 år siden · Lisa_F
3hvidevarers holdbarhed
6 år siden · Robert Kallehav...
63Hvorfor deltager du ikke i debatten...
7 år siden · Post Scriptum
51Kommentargivningens tab af mening
7 år siden · westendahl
2Bogklub eller bondefangeri?
7 år siden · Høeg
22Hvor er den gode fantasy blevet af!...
7 år siden · Bondekonen
4Øv
7 år siden · Kornblomst
3På vagt
7 år siden · Jon Vest
12ARGH!
7 år siden · dino
18Pågående sælgere
7 år siden · Eddie
37Topstyret censur bureaukrati
7 år siden · dino
4CPR nummer.
7 år siden · Tula
1Aflagte boardingkort
8 år siden · Maxx