Hurra! Jeg er blevet udgivet :-) · Tristan og Chiaki - Virus

26 svar
Senest opdateret 4 år siden · 11 bruger(e) deltager
5 år siden

Siden jeg blev medlem af fyldepennen har jeg drømt om at lægge et indlæg under denne debat. Et indlæg om min egen udgivelse :-) Det er så sket nu.

Science Fiction Cirklen har valgt at lave en ungdomsserie, kaldet Zap. Forrædderens datter af Vagn er også med i denne serie af ungdomsbøger :-)

Jeg har skrevet bogen sammen med en medforfatter, hvor vi havde hver sin hovedperson og så skiftedes vi til at skrive et kapitel. Det gjorde det spændende og ret uforudsigeligt. Vi havde heller ikke nogen liste over handlingen fra starten, men lod blot historien udvikle sig.

Bagsidetekst; Med evner til kamp

I fem år har Tristan og Chiaki boet i de hvide celler. Deres hukommelse er blevet holdt kunstigt nede af medicin, så de intet kan huske om deres fortid. På Direktørens ordre har deres DNA undergået en forandring, så de begge har en overnaturlig styrke og udholdenhed. Intens og brutal kamptræning har yderligere skærpet disse evner.

Da de til deres overraskelse en dag finder deres celledøre ulåste, flygter de fra det underjordiske laboratorium, kun for at opdage en ødelagt verden. Kampen for overlevelse, og svar på deres oprindelse, tager nu sin begyndelse.

Jeg har lagt mere information ud på min hjemmeside; http://xanadues-im...tristan-og-chiaki

Skulle du få lyst til at læse historien, så vil jeg klart anbefale, at den bliver købt gennem forlagets hjemmeside. Jeg har nemlig oplevet en bagside ved de frie bogpriser. De gør, at vores bog koster 198 kr hos forlaget, men hos andre kendte online bogbutikker, der koster den over 300 kr. Det er jo en helt ublu pris at tage for en ungdomsbog. Så det er ikke for at reklamere for forlaget. 198 kr for en ungdomsbog er en fin pris, men over 300 kr, ja det er altså for meget.

5 år siden
5 år siden

Til lykke med udgivelsen :-) jeg bemærkede den godt nok på Cirklens stand på Bogforum.

5 år siden
5 år siden

Også et stort tillykke herfra. Det lyder bestemt som en bog, jeg skal have fat i.

Knus
Vagn

5 år siden
5 år siden

Tillykke, hvor er det fedt! Held og lykke med salget.

Signe

5 år siden
5 år siden
#4 Tula

Kæmpe tillykke, Lene!

Den hemmelighed har du også holdt ind til kroppen længe, men skønt at det endelig er lykkedes det. Hvis bare man er ihærdig og stædig nok, så skal det nok lykkes. :-)

Jeg har også fået din bog inden for døren, og glæder mig til at læse den! :-)

5 år siden
5 år siden

Stort tillykke :-)

5 år siden
5 år siden

Takker allesammen. Det er stdig så stort at være blevet udgivet :-) Jeg har lært meget af processen og alle trinene.

Dejligt at høre, at du har mdotaget bogen Tula :-D Glæder mig til at høre din mening.

5 år siden
5 år siden

Stort tillykke, Xanadue! Dejligt at du nu udkommer. Det var naturligvis ventet med din ildhu og dit gåpåmod.

Dejligt at læse. Må din bog sælge fortræffeligt. Oplægget lyder rigtig spændende! Tillykke igen!

Mikala

5 år siden
5 år siden

Mange tak Mikala :-D Takker mange gange for de rosende ord. de betyder meget :-)

5 år siden
5 år siden

Hej Lene

Det lyder som et rigtig spænende projekt.

Stort tillykke herfra! : )


Mvh. Thomas

5 år siden
5 år siden

mange tak Thomas :-) Vi er allerede så småt gået i gang med at lægge strategien op for toéren. nu kender vi hinanden bedre, så er det lettere at holde en plan.

jeg har dog på fornemmelsen, at vores hovedpersoner nok skal tage over igen, når det passer dem ;-)

5 år siden
5 år siden
#11

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

5 år siden
5 år siden

Mange tak Lisbeth :-)

Det lykkedes mig også at komme i lokal-avisen, og ved et tilfælde var artiklen også på forsiden af jubii.dk - det var ens tor overraskelse og dejligt med reklame :-)

Kontaktede selv lokalavisen med en miniversion af, hvordan vi skrev Tristan og Chiaki. Havde hørt fra andre, der samarbejder med deres lokal-avis, at de ofte gerne vil have noget, som de kan bruge og stykke sammen. Fik en af de erfarne til at se min mail igennem, og da han havde godkendt den, så røg den afsted.

Der gik nok en lille uges tid, så blev jeg inviteret ned på lokalavisen til et interview og billeder. jeg tog bogen med og lagde billederne fra bogmessen over på et usb-stik.

det var lidt underligt at blive interviewet. det har ejg ikke prøvet før. nogle af billederne fra messen havnede også i artiklen.

den kan læses her; http://lokalavisen...&p=Jubii.Home.Top

Jeg blev dog lidt skræmt af overskriften - hvad ville mine kollegaer ikke sige?! men de har nu taget det helt pænt :-D

jeg har også taget et screnshot af, da artiklen var på forsiden af jubii.dk - det kan I se her; http://xanadues-im...net/dagbogs-linje

Det er spændende at opleve alt det, som jeg indtil nu kun havde drømt om :-)

5 år siden
5 år siden
#13 Tula

Det er så spændende alt sammen. Og det giver jo noget ekstra god pr, når det nu er en lidt anderledes måde at skrive en bog på. Altså jeg mener når dig og din skrivemakker ikke har mødt hinanden før ved udgivelsen.

Jeg krydser fingre alt hvad jeg kan, for at det skal gå din bog godt!

5 år siden
5 år siden

Det har du ret i Tula :-) det er en anderledes måde at skrive en bog på. glæder mig så meget til janurar, når vi går i gang med toéren. har ikke helt sluppet Chiaki, Tristan og så har vi fundet en ny skurk.

takker for dine krydsede finger, håber at den finder nogle gode læsere derude, som kan lide historien :-)

5 år siden
5 år siden

Så er der sket lidt mere.

Tristan og Chiaki har fået deres første anmeldelse på Anika Eibes bogblog. En anmeldelse med ris, ros og konstruktiv kritik. Den er jeg rigtig glad for :-) og sætter stor pris på, at Anika ville gå ud af sin konfort-læsezone for at anmelde bogen.

http://eibesbogblo...nny.html?spref=fb

Jeg kontaktede også tre lokal-aviser og en amts avis.

jeg var på internettet med den første lokal-avis og kom i den trykte udgave d. 27 dec - hvilket var en god nyhed. jeg har endnu ikke selv set avisen, men en kollega har gemt den til mig, så jeg har et eksemplar :-)

Jeg var i amts-avisen d. 19 dec og endte (noget overraskende) på forsiden den dag. Dejligt med omtale. Håber at det hjælper på kendskabet til bogen.

men endnu mere bekræftende er det, at de tanker, som jeg havde gjort mig om reklame/opmærksomhed før bogens udgivelse, mange af dem bliver nu til virkelighed. men det kræver godt nok meget arbejde. jeg har praktisk talt haft to jobs, siden slutningen af august. Har taget lidt fri her mellem jul og nytår, mens jeg gør mine erfaringer op og vil lave dem til nye artikler på min hjemmeside. nu er det ikke kun tanker og planlægning, men virkelige oplevelser og erfaringer, som jeg kan skrive om og måske gøre vejen lettere for andre.

5 år siden
5 år siden

Så er der kommet endnu en anmeldelse. Denne gang er det Boggnasker, som har anmeldt bogen.

Det er virkelig med bævrende hjerte, at man sidder der og åbner sådan et link. Det var Ronny, som spottede deres anmeldelse og sendte mig et link. jeg er virkelig glad for denne anmeldelse, fordi Boggnasker har forbindelse til bibliotkerne og det var også en ved et bibliotek, som jeg sendte bogen indtil.

Havde først rettet henvendelse til mit forlag for at se, om de ikke ville sende et anmelder-eksempel, men hørte så ikke mere og regnede med, at de ville gøre det, for det måtte jo være i deres interesse. jeg var derfor noget uforbedredt, da Boggnasker skrev tilbage en del tid senere og sagde, at de aldrig havde modtaget et anmelder-eksempel.
jeg tænkte, at forlaget i det mindste kunne have skrevet det til mig, hvis de ikke ville gøre noget ved sagen.

men heldigvis tog Boggnasker det meget roligt og jeg havde selv et ekstra eksempel, sm jeg egnetligt havde planlagt at beholde, så jeg havde to bøger til mig selv. men det røg afsted, så de havde det næste dag.

Det er jeg super glad for nu. Det var en virkelig flot anmeldelse med en del stjerner :-D

Her er et link til dem, som måtte være interesseret; http://www.boggnas...chiaki-virus.html

5 år siden
5 år siden

Så er den sidste anmeldelse dukket op, den er af Sven Damgaard Ørnstrup og har nogle gode pointer. Jeg har stor respekt for både hans anmeldelser og hans forfatterskab.

Dog er det lidt træls, at der slås ned på det korrekturmæssige, når der nu har været en korrekturlæser indover. Det er lidt træls, at der ikke er blevet luet ud i den slags fejl. Har selv indset at jeg aldrig kommer til at kunne redigere mine egne tekster effektivt.
jeg ved, hvad der skal stå, derfor ser jeg ikke, hvad der reelt står. lidt træls, men det betyder blot, at når jeg går selvudgivervejen med nogle af mine historier, så skal der hyres hjælp, og historien skal redigeres over flere gange.

det er utopi at tro, at man kan få en fejlfri bog, men den skal være så fejlfri som muligt. jeg har selv slået hårdt ned på manglende korrektur, fordi jeg ved, hvor hurtigt det kan ødelægge flowet og læsevenligheden i en bog.

Derudover kommer Sven med god konstruktiv kritik, som tages med i den næste bog, som Ronny og jeg netop er gået i gang med. De to første kapitler er skrevet :-)

http://www.fantasy...og-ronny-reffelt/

I mellemtiden har Ronny så også ramt forsiden på amtsavisen over på sjælland; http://www.sn.dk/k...0225#.Us1GbfRDvw9

5 år siden
5 år siden

WoW - så er der lige sket noget stort. min veninde sad og så Troldspejlet. Pludselig nævner de Zap-serien, som Tristan og Chiaki er en del af. En del af forsiden til bogen glide henover tv-skærmen og da udsendelsen er slut - ringer hun straks til mig.

Det er virkelig stort for alle, som har en bog med i Zap-serien. jeg måtte bare lige dele nyhedden med jer herinde :-)

her er et link til udsendelsen. det er ca. 22 minutter inde :-)

http://www.dr.dk/t...roldspejlet-91#!/

5 år siden
5 år siden

Hvis i vil se omtalen af ungdomsserien: ZAP! serien + de 29 relevante sekunder kan I finde det her:
http://www.dr.dk/D...14/0313152718.htm

Selvsagt kan I også finde info på SFCs hjemmeside.
Direkte link til Tristan og Chiaki - Virus er:
http://sciencefict...chiaki-virus.html

5 år siden
5 år siden

Så har Tristan og Chiaki fået deres lektørudtalelse.

Lidt fakta; en lektør er uddannet hos DBC og arbejder for bibliotekerne med at lave lektørudtalelser på 20-25 % af de fysiske bøger, der udgives. Bibliotekerne bruger lektørudtalelserne til at finde ud af, hvilke bøger, de skal købe.

Den er derfor ret vigtig, da en bog med ingen lektørudtalelse ikke ret ofte ender på bibliotekernes hylder, og dem der får en dårlig anbefaling, kan risikere at lide samme skæbne. det betyder så at forfatteren ikke får del i bibliotekspengene, som ofte udgør en væsentlig del af en forfatters løn. Der er desuden sat en minimumsgrænse for udbetaling af bibliotekspengene, så man skal have udgivet meget eller skrevet en bog, der lånes meget, for at få del i dem.

Reglerne for at offentliggøre lektørudtalelsen er ret skrappe. man må kun citere 10 % af denne i hele dens levetid, men kan linke til den, når den bliver offentlig tilgængelig efter 6 måneder (oplyst af DBC til mig i en mail).

Jeg har derfor regnet på, hvor meget jeg må oplyse af lektørudtalelsen. Den er på 246 ord. der må oplyses 10 %, det giver 24, 6 ord. Efter matematikkens regler må man gange op, når noget er over 0.5, så i alt må jeg citere 25 ord.

jeg har hørt mange fordomme om lektørere og nu har vores bog så selv været i kløerne på en, og ja det må vist betegnes som kløer. har det som om nogen har kaldt min baby grim, selvom der også er noget positivt, og der er såmændt også noget af kritikken, som lektøren har ret i. men det komme da lige til at tage mig lidt tid til at komme mig over. Dog har 3 biblioteker allerede inversteret i den, og det bringer glæde.

Citatet kommer her;
Fortællingen er relativt velskrevet, selvom den skæmmes af korrekturfejl, og vil med sin actionmættede og voldelige stil måske tiltale læsesvage unge, men plottet er selvmodsigende
- og DBC er kilden - må jeg vist hellere oplyse ;-)

vil man se, hvilke biblioteker, der har den, så kan det ses på dette link. Samtidig er det rimelig skønt at se ens bog stå lige der på skærmen

https://bibliotek...frontpage#content

lektørudtalelsen kan også ses på det gamle bibliotekside, som de arbejder på at lukke, men endnu er den aktiv, og eftersom jeg ikke fik at vide, at jeg ikke må linke til denne side. så er linket her;
http://old.bibliot...%3D%2851003373%29

5 år siden
5 år siden

Fik lige en overraskelse hertil aften, sad og surfede på bibliotek.dk, hvor man kan tjekke, hvordan det går med ens bog.
Jeg ville lige se, hvor mange biblioteker, der havde købt den, samt om lektørudtalelsen var blevet frigivet.

Pludselig ser jeg, at det ser ud som om Politiken har anmeldt Tristan og Chiaki d. 27/4 -2014. Jeg googler løs, men kan ikke finde artiklen. skal ærligt indrømme, at forfatterhjertet kørte på højt tryk og stadig ikke er faldet helt ned. jeg kunne se, at den havde fået tre hjerter ud af seks, men det forløste mig jo ikke af min pine.

så måtte jeg logge på facebook og kalde på hjælp. Det hjalp, to minutter efter havde jeg et billede af anmeldelsen i min mailbakke.

Det er simeplthen stort. Det er Steffen Larsen, der har anmeldt den og han er garvet - se blot denne artikel; http://politiken.d...pie-fylder-rundt/

Jeg gætter på, at han får tilsendt næsten alt, hvad der udgives indenfor børne- og ungdoms udgivelser, også vælger han at tage Ronnys og min debutant med. Det føles helt utroligt.

Jeg kan desværre ikke lægge billeder ind her, men jeg har lagt det ind på min hjemmeside, hvis nogen gerne vil læse anmeldelsen; http://xanadues-im...net/dagbogs-linje

hvis nogen gerne vil vide, hvor man tjekker sin bogs status på bibliotekerne, så ser det sådan ud; https://bibliotek...frontpage#content

5 år siden
5 år siden

Du trygger: Mere information.
Og derefter: Se hvilke biblioteker der har materialet.

Men siden er vist nede lige pt. Jeg kan i hvert fald ikke komme ind på den :-)

5 år siden
5 år siden

Hvor er det spændende og sjovt at læse tråden, sjovt at se hvordan ringene i vandet spredes. Spændende og tillykke igen!

Mikala

5 år siden
5 år siden

Ang artiklen i Politiken (og omtalen i Troldspejlet) er vi selvfølgelig også meget glade for den i Science Fiktion Cirklen. At få den omtale har også krævet en del lobbyarbejde af bl.a. vores formand. I øvrigt er grunden til at det først er nu de kommer, er fordi vi mente at 'Little Brother' skulle med i lanceringen af serien, og den kom først nu i foråret. Om omtalen fører til øget salg ved vi ikke helt endnu, men vi håber selvfølgelig på det.

5 år siden
4 år siden

Det er blevet en vane for mig, at jeg indimellem googler Tristan og Chiaki - Virus. Det gør jeg for at se, om der er kommet nye anmeldelser på blogs eller andre, der omtaler bogen. Det er spændende og nervepirrende, at jeg indimellem opdager noget nyt.

Denne gang var det det fysiske blad Himmelskibet nr. 40, som bringer en anmeldelse af T og C, da jeg opdagede det, bestilte jeg straks et eksemplar. det er endnu ikke kommet - selvom postkassen er blevet tjekket * mange.

Det er godt nok som at stå ude for døren og vente på et eksamsreusltat. Mine negle er næsten helt flossede. Bringer selvfølgelig nyt, når jeg har læst anmeldelsen - bare det blad snart kommer!!

http://himmelskibe...elderblog/?p=3963

4 år siden
4 år siden

Så er anmeldelsen fra Himmelskibet blevet lagt ud på nettet. Jeg købte også bladet, da jeg må tilstå, at det at gå og vente på at læse disse anmeldelser, ja det er ikke min stærke side.
Jeg får simpelthen eksams-nerver på. tror at jeg tjekkede postkassen mindst 5 gange om dagen, inden bladet kom. Totalt skørt, ved det godt, men ja, sådan har jeg det bare. det er en pine, indtil jeg ved, hvad der står.

Jeg blev ikke skuffet. Himmelskibet havde faktisk givet anmeldelsen næsten en hel A4 side i det trykte blad. Samtidig havde anmelderen Niels Gjerløff behandlet Ronnys og min bog yderst fair. Jeg bliver altid så glad, når jeg læser en anmeldelse og anmelderen formår at være respektfuld, selv når der gives ris.

anmeldelsen kommentere på de ting, som andre anmelderen af T og C ligeledes har nævnt. Men der gås i dybden med handlingen og historien i det hele taget.

Anmeldelsen er netop lagt ud på nettet og kan læses her; http://himmelskibe...elderblog/?p=4039

4 år siden

Besvar debattråd

Debatten Tristan og Chiaki - Virus er startet 17/11-2013 18:04 af Lene D. Larsen (xanadue) og er placeret under Hurra! Jeg er blevet udgivet :-).

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

57På'n igen.
3 timer, 33 minutter siden · Engbo
59Kontraster
3 timer, 41 minutter siden · Engbo
2741Dagens ord
1 dag, 1 time siden · LinaS
3Udgivelse af digtsamling
4 dage siden · Fink
8MODERSMÅLET
5 dage siden · Engbo
0Hvordan er Saxo Publish?
5 dage siden · litteraturmagi
3Entropi og evolution
9 dage siden · dino
91Dagens Vits
10 dage siden · Engbo
2Skrivegruppe Randers og omegn
12 dage siden · Stinapige
121Hvad er du taknemmelig for i dag?
15 dage siden · Engbo
2Bøger om at skrive
25 dage siden · litteraturmagi
0hvilke lande, hvilke genrer?
26 dage siden · december87
3Grammatikkurser?
28 dage siden · Dyppepennen
0Lidt sjov med statestikken
1 måned, 4 dage siden · knudkp
0Opfindelse til fyldepennen
1 måned, 5 dage siden · Savanti
21Porno
1 måned, 7 dage siden · Kåemer
8Voldtægter og overgreb
1 måned, 10 dage siden · maryanna
11Forfatteri og ensomhed
1 måned, 11 dage siden · Engbo
3Hjælp til handling
1 måned, 11 dage siden · Det Anonyme Pun...
20Korrekturlæsning
1 måned, 12 dage siden · Filia
2Hvorfor ?
1 måned, 14 dage siden · Brehmer
0Anbefal et fælleskontor
1 måned, 15 dage siden · sylvain_24
2Google
1 måned, 17 dage siden · Savanti
1Dagbøger
1 måned, 17 dage siden · dino
82Tysklands ansvar
1 måned, 18 dage siden · Engbo
10Min nye bog er netop sat i salg
1 måned, 18 dage siden · Syrene Hvid
9Novellesamling
1 måned, 18 dage siden · dino
32Hvad er meningen med livet?
1 måned, 21 dage siden · dino
6Sprogproblemer
1 måned, 21 dage siden · Marver
102Kontraster
1 måned, 22 dage siden · Engbo
3Hvilke børnebogsforlag skal jeg kon...
1 måned, 22 dage siden · mandeniskoven
5Humor .
1 måned, 23 dage siden · Savanti
9Komma
1 måned, 24 dage siden · Dyppepennen
8Bøn
1 måned, 25 dage siden · Morpheus
82Perfekt?
1 måned, 27 dage siden · Engbo
7Hvor kan jeg finde noget om Egyptis...
1 måned, 27 dage siden · dino
23Efter døden
1 måned, 27 dage siden · dino
7Helbred opdatering.
1 måned, 28 dage siden · Savanti
7Udslettelse af selvet
2 måneder siden · Morpheus
6Skriveøvelser
2 måneder siden · Miss-Leth
1Retstilstand og retssikkerhed
2 måneder, 3 dage siden · Kattegat
4Samtykke
2 måneder, 3 dage siden · dino
0Sjovt!
2 måneder, 4 dage siden · knudkp
2Er det virkelig rigtigt?
2 måneder, 4 dage siden · dino
1Hvilke skrivebord bruger i, når i s...
2 måneder, 6 dage siden · Kåemer
2Mindre smerter når jeg skriver
2 måneder, 6 dage siden · dino
4Gratis
2 måneder, 7 dage siden · Savanti
2GROFT
2 måneder, 9 dage siden · knudkp
0Statestik
2 måneder, 13 dage siden · knudkp
10Nem mad til 1
2 måneder, 17 dage siden · Fink
14Historisk forfatter?
2 måneder, 22 dage siden · Bondekonen
2Statestikken der gik
2 måneder, 22 dage siden · knudkp
3Krav om 5 kommentarer før tekst kan...
2 måneder, 24 dage siden · Birkmand
24Digte
2 måneder, 24 dage siden · Kåemer
4Plagiat, inspiration, kopiering ell...
2 måneder, 25 dage siden · Hellerhigh
16Skrivegruppe Midtjylland
2 måneder, 29 dage siden · MissJPHC
2I gang.
3 måneder siden · dino
2Grundvand . Spildevand .
3 måneder, 1 dag siden · dino

Hurra! Jeg er blevet udgivet :-)

10Min nye bog er netop sat i salg
1 måned, 18 dage siden · Syrene Hvid
9Novellesamling
1 måned, 18 dage siden · dino
5Øh - tak til alle kommentatorer
7 måneder, 25 dage siden · Fink
12Hurra nu nåede bogen frem.
1 år, 5 måneder siden · heksemutter
21Eternal DarkRay udkommer i 2 dele
1 år, 6 måneder siden · Jeremy Dusk
5Relancering
1 år, 7 måneder siden · dino
8Min bog har fået en forside
2 år siden · Bondekonen
5Min tiende bog på engelsk
2 år siden · dino
4Stonelegenderne udkommer! :D
2 år siden · TheProject
25Romankonkurrence
2 år siden · Bondekonen
9Min nyeste bog er på Saxo
2 år siden · Mons1957
9Mellem Himmel og Helvede
2 år siden · Anne Christine ...
4Ny bog
2 år siden · Bondekonen
10Næste bog i serien
2 år siden · Bondekonen
13Nemerias hjerte udkommer til maj
2 år siden · Lady venus
10Lejesoldat og massemorder på engels...
2 år siden · Blækhuset
3Sirius, min ven.
3 år siden · Anita A
9Nano poet interakt som e-bog
3 år siden · Jeremy Dusk
23Min vampyr roman er udgivet
3 år siden · bøllebob
9Endelig udgivet!
3 år siden · Babyangel85
4Så er min første digtsamling ude. S...
3 år siden · Lilla Blomst
16Digtsamling på gaden
3 år siden · Jon Vest
13Antaget på Forlaget Gallo
3 år siden · Fink
20Hæfte med juleeventyr af mig er ude...
3 år siden · Mons1957
4Hurtigt og effektivt
3 år siden · Jon Vest
5Endelig på gaden
3 år siden · Mikala
7Dead World
3 år siden · Bo Sejer
16Så er vores bog i handlen :D
3 år siden · Mikala
19Jubel og glæde
3 år siden · bøllebob
2Historier fra Periferien
3 år siden · Lilla Blomst
4Ny krimi: Indhentet af døden
3 år siden · Mons1957
7Realisme: Min bog er blevet udgivet...
3 år siden · dino
5Fantasyroman udgivet på saxo
4 år siden · Constance
21Samling af eventyr udgivet på Saxo
4 år siden · Constance
9NY E-BOG: HVOR ER TIMMY
4 år siden · Konkret
8Hvordan skriver man en god historie...
4 år siden · CESkovgaard
9Ny serie--på engelsk
4 år siden · Madambond
8Om at skrive
4 år siden · Grosvenor
6En serie ser sin afslutning
4 år siden · Babyangel85
19Min anden e-bog på Pennen, en novel...
4 år siden · Mons1957
1Nejjj - ikke jeg!
4 år siden · Mons1957
2Engelsk samling til fordel for kræf...
4 år siden · Mons1957
4Udgivelse på saxo.com
4 år siden · Jeremy Dusk
8Nyt fantasy på vej.
4 år siden · Jeremy Dusk
8Fyldepennen gav pote
4 år siden · Stuttepus
19Novelleudgivelse
4 år siden · jjheden
10'Mens vi bliver til' er blevet udgi...
4 år siden · Deterhvidtderud...
4Så er min 2. e-bog udgivet!
4 år siden · Mivse
11Homo bestia
4 år siden · Lady venus
12Så skete det endelig!!
4 år siden · Miss-Leth
17Forlaget har spurgt efter bog nr. 2
4 år siden · Jeremy Dusk
3Udgivelse af min digtsamling Sirius...
4 år siden · Heluf
17Ny e-bog: Kendisklubben
4 år siden · Mikala
8Endelig på tryk!
4 år siden · HTHS
14Ny E-bog: Roser og Torne.
4 år siden · dino
5En lille samling historier
4 år siden · Sanne82
10Ny e-bog. Harrys univers.
4 år siden · westendahl
3Roman er på trapperne.
4 år siden · Boster