Bøger, forlag og litterært · Er min forfatterdrøm dødsdømt ved forlagene nu?

38 svar
Senest opdateret 3 år siden · 22 bruger(e) deltager
6 år siden

Hejsa,

Jeg skriver her fordi jeg gerne vil høre andres mening om min situation. Jeg har hele mit liv drømt om at blive anerkendt som forfatter, og har derfor både oprettet mit eget forlag, og også skrevet mange tekster, digte, noveller og er ved at skrive på en ungdoms roman.

Det skal lige siges at jeg havde haft sendt en digtsamling ind til helt op til 4 forlag, og efterfølgende fået de svar at det var et fantastisk sprog jeg havde og fik meget ros for min digtsamling og alt der der, men at de ikke kunne udgive den med den begrundelse at de ikke havde erfaring nok med digte.

Så jeg endte med at måtte udgive den selv, og derefter oprettede mit eget forlag for fremtidige udgivelser, og i den forbindelse fik jeg råd af en forlægger og forfatter fra et af de forlag der havde afvist mig, at jeg praktisk taget har "skudt mig selv i foden" ved at udgive min bog selv, for forlagene ser direkte ned på os selv udgivere??? :(

Så måske skulle jeg bare helt opgive så? Der er jo heller ikke ret mange der gider købe ens bog, medmindre man er benhård til markedsføring.

Ej hvor er jeg bare ked af det og ulykkelig.

Min bog "Lyde und vand" har jeg ellers allerede nu fået meget ros for, men hvad hjælper det...min ungdoms roman som jeg skriver på havde jeg altid drømt om at sende ind til et forlag og få den udgivet...men nu, ja nu ser det ud til at mine drømme stopper her.

Hvad skal jeg gøre? Jeg lever jo for at skrive, men har ødelagt det hele for mig selv.

Shirley Ankerstjerne.

6 år siden
6 år siden

Hej Shirley
Ja det lyder ikke som en optimal situation du befinder dig i, men et er sikkert hvis man kan lide at skrive og får glæde gennem kreativiteten så skal man blive ved. Jeg ved intet om alt det med forlag og deres verden, men jeg synes det er dejligt at skrive, og så synes jeg det lyder både stærkt og sejt at du har lavet dit eget forlag, det er da bare godt gået, jeg håber at du kommer gennem frustrationerne og ud på den anden side med en god dejlig ungdomsbog som andre kan have glæde af at læse. Løft hovedet og vær stolt af din kunnen god vind til dig her fra Ulla

6 år siden
6 år siden

Giv ikke op, Shirley.

Jeg skal ikke kunne sige, om forlagene ser ned på en der har selvudgivet. Nogle gør måske, men alle? I øvrigt - hvis din ungdomsroman er rigtig god og fanger fra første side ... mon så ikke at forlagene vil tage et kig?

Det er svært at komme igennem nåleøjet hos forlagene, og det er vist blevet sværere de sidste år i forbindelsen med krisen. Så du er ikke den eneste, som kæmper.

Jeg ved ikke, hvordan digtsamlinger sælger til private, men bibliotekerne køber ikke så mange, da udlånstallene ikke er så høje. Så hvad skulle der være i vejen for at have et selvudgiver digt-forlag og så fx forsøge at få udgivet romaner på et andet forlag.

Det kan være hårdt at prøve at komme igennem til forlagene, og mange har lyst til at opgive undervejs.

Du er ked af det lige nu, men jeg håber, at du snart får det bedre og giver forlagene en chance igen :)

Det kræver MASSER af tålmodighed at have med forlagene at gøre ;)

6 år siden
6 år siden

Jeg tør mene at strengt taget er lyrik sprogets superliga. Hvem vil benægte at vor histories store poeter ligger på toppen?

Men danskerne er nok ikke et særlig flittigt folk når det handler om at købe digtsamlinger. Selv har jeg aldrig haft lyst at købe en!
Jeg kan se kvaliteten - hos nogle - men det er nu engang romanen jeg har brugt pengene på.

Men jeg tør også mene at det ikke kan være en forfatters egen skyld hvis hendes ting ikke kan udgives ved forlag. Det ER dem der har magten og DEM der beslutter hvad der skal gives af grunde.
At en forfatter diskvalificeres ved selv at have udgivet noget, det svarer jo til at en murermester ikke kan få arbejde fordi han også har bygget et hus til sig selv.

Der er forlag der helst vil have debutanter, så de kan sige at de selv har fremelsket vedkommende. Og der er forlag der kun udgiver bøger der allerede har solgt godt i udlandet osv.

Og alt ialt: Der ER forlag der kun har råd til begrænsede eksperimenter. Og det er vel her hunder ligger begravet?

Vi, det danske folk, - vi skal købe bøger hos boghandleren! Det er der alting starter. Det er det der giver salg til smalle bøger. (som ikke ses i supermarkedet.)

Der er kun ét råd der dur: Skriv en bog der er så god at forlaget ikke har råd til at sige nej! Der ville jeg ønske jeg selv kunne.

Bedste ønsker.

6 år siden
6 år siden

Tak, det er også mest romanen jeg er ked af... Hvis jeg ikke kan sende den ind til de traditionelle forlag, "bare fordi" at forlagene ser ned på sådan nogle som mig. Jeg har arbejdet på den roman i mange år! Har bestemt ikke nogensinde haft planer om at selv udgive den. Ville gerne have sendt den ind... Men til hvem, hvis alle forlagene virkeligt har sådan et ringe syn på en.

Men ja du har ret! Jeg skriver sgu den så godt at de ikke "kan tillade sig" at sige nej ;)

Iøvrigt god ide med et "digt- forlag" :)

Men er godt nok ked af det lige nu... Det er ikke lige helt nemt, med sådan en drøm, men nej giver ikke op...

Shirls

6 år siden
6 år siden

Jeg mener, det er rent sludder, at forlagene skulle se ned på og forkaste forfattere der tidligere har selvudgivet bøger. Masser af forfattere som tidligere har udgivet bøger selv har fået bøger ud på almindelige forlag. Det er bogens kvalitet der tæller, intet andet.

Men naturligvis, forlæggere og deres konsulenter er mennesker som andre og kan have forskellige bedømmelseskriterier, og der er jo nok af eksempler at selv bestsellere har været gennem en række forlag før de er blevet udgivet.

Forlagene kan af gode og dårlige grunde ikke udgive alt hvad de får tilsendt. Det er et nåleøje som en debuterende forfatter må gennem, og kun nogle få slipper igennem. Det er de hårde vilkår.

Men set fra læsernes side, så ville vi heller ikke være tjent med at alt blev udgivet. Jeg mener at der i dag nærmest bliver udgivet for meget.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Erwin Neutzsky-Wulff udgiver på eget forlag og han er ikke ligefrem ukendt.

6 år siden
6 år siden

Bare lige nogle facts, sin kan opmuntre dig:

Stephenie Meyer's 'Twilight' blev afvist af 17 forlag, før hun besluttede at få trykt 250 bøger for egen regning.

Stephen King's 'Carrie' blev afvist af 30 forlag før den blev udgivet.

Konklusionen må være: Hvor der er vilje, er der en vej.

Alt det bedste fra Falcon

6 år siden
6 år siden

Plidder-pladder, Shirley ;-)
Altså det som du er blevet fortalt. Jeg nægter simpelthen at tro på at du skulle skyde dig selv i foden ved at udgive en digtsamling selv.
Hvis jeg skrev digte mhb på udgivelse, så ville jeg også selvudgive. Det ville jeg gøre, fordi nåleøjet er så snævert, når det kommer til forlag, som antager digtsamlinger. Forklaringen er enkel. Prøv at forhøre dig i omgangskredsen og hør dine læserinteresserede venner, hvor mange digtsamlinger de har købt til fuldpris de seneste 12 måneder? Hvor mange købte du selv?
Selv lyrikere der ellers har bevist deres værd (salg) må opleve at deres bøger sælges ud fra princippet at bestilles et eksemplar, så trykkes der ét. Det lyder hårdt. Selv en meget anerkendt digter som Peter Poulsen måtte opleve at det ikke er så nemt endda. Han måtte for første gang ud som e-bog af økonomiske årsager. Han er ellers en af dem, der altid har kunne finde et forlag, men digtsamlinger sælger bare ikke ret godt, og derfor er forlagene også aldeles forsigtige.

Det ved forlag da også godt (dem der ikke selv udgiver digte). Derfor er det naturligt at man går en anden vej med en digtsamling. Udgiver den selv (egenbetaling) eller evt, udgiver den som gratis e-bog, så læserne frit kan hente dine ord.
Fire afslag er faktisk ikke ret meget som ubeskrevet forfatterblad. Som Falcon Dove så fint noterer er det set før.

En grund (og gyldig) til at forlagene er varsomme med selvudgiverforfattere er naturligvis at redaktør og forfatter ofte er den samme. Dvs at det i princippet kun er dig og guldfisken, der mener at det her bliver en sællert. Kvalitetsstemplet mangler. Den fremmede der siger at "det her tror vi på - det smider vi penge efter". Men når det handler om digte, så er det svært at få foretræde på de store forlag. De kan ikke engang sælge deres egne største lyrikere i dag.

Skriv endelig din roman færdig, og se dig så grundigt for, hvor du sender den hen. Undersøg grundigt forlagenes udgivelsesprofil, så I ikke spilder hinandens tid. Husk også at google lidt på andre forfatteres erfaringer med forlaget. Man kan blive slemt overrasket. Der er forlag derude der gerne vil udgive alt muligt, bare forfatteren tager pungen op. Det kan til gengæld sagtens smadre et forfatternavn. Så se dig for.

Heldigvis er der også mange gode forlag, som er oprigtigt interesseret i nye forfattere. Heldigvis.

6 år siden
6 år siden

Kære alle sammen, tusind mange tak for jeres opmuntrende svar, rart at høre at jeg ikke er alene om alt det her.

Mikala > Ved godt det er svært at udgive digte, det er nu heller ikke det der bekymre mig mest, er faktisk bundsikker på min digtsamling "Lyde under vand" nok skal blive solgt. Det der virkeligt ramte mig og gjorde mig ked af det, var at han jo skrev til mig at fordi jeg har valgt at selvudgive har jeg absolut ingen chance ved forlagene fremover. Åbenbart heller ikke hvis jeg sender min roman ind, og altså...nu ligger der jo flere års arbejde i min ungdoms roman, og var ikke planen at skulle ende med at udgive den selv. Har langt større drømme for den.

Men nu hvor jeg har læst jeres svar, har jeg det bedre, og vil ikke give op. Skal bare lige oven på det her "knæk" igen :)

6 år siden
6 år siden
#10 Tula

Hej Shirley.

Nej, for søren da. Selvfølgelig skal du ikke give op!!

Der er da også mange etablerede forfattere, der udgiver både ved eget forlag og af og til almindelige forlag. Det har intet at sige mht. din karriere.

Selvfølgelig får man nogle nedture af og til, men det er nok bare en del af branchen.

Op på hesten igen og klø du bare på. Det kan ikke gå værre end galt, og hey, selv hvis det går galt ...? Hvad så? Du har formentlig hygget dig med at skrive den.

6 år siden
6 år siden

Så den her bog for et par måneder siden, der blev udgivet i 60'erne i USA. Bogen blev glemt i årtier, men så efter 2000 var der pludselig interesse for indholdet, og nu siger de kloge hoveder at det er en perle og en klassiker. Forfatteren fik ikke glæde af den sene optur, men han har skrevet den, det er hovedsagen.

Stoner

af John Williams

6 år siden
6 år siden

Tror simpelthen ikke på at det er en negativ ting selv, at have selvudgivet...forlag er forretning og hvis de kan se at en selvudgivelse går godt er de interesserede.

6 år siden
6 år siden

Sære undskyldninger

"Vi kan se at dine digte er fantastiske, men vi har ikke forstand på udgivelse af digte."

"Hvis du udgiver dem selv, kan vi jo ikke tage æren for at have opdaget dig."

Urimelige påskud, hvis jeg må sige det.
Du må knokle videre.

Er dine digte rent æstetiske?
Jeg har en lille smule en fornemmelse af at forlag værdsætter at ikke alene sproget er godt, men at poeten virkelig har noget på hjerte.
De kan lide hvis digtene eksploderer ud af livets smerte. Som i tilfældet med Yahia Hassan. Hans sprog er som dansk betragtet ikke fejlfrit, men han har en konsekvent stil at skrive "forkert" i.
Hvad kan vi lære af det? At budskabet er meget vigtigt. Hans forlag kunne se salgspotentialet, og de har fået ret.
Jeg tør mene, at man ikke her ville sige: "Vi har desværre ikke erfaring med udgivelse af digte." For hans digte var et brag der væltede alt omkring ham. Her kræves ikke stor erfaring. Og man så charmen i hans "forkerte" dansk.

Men her ligger det man måske kan frygte: Mange smukke digte kan ligne meget andet smukt der er blevet skrevet.

Jeg kender ikke dine digte, men skaber du en niche? Brager de igennem med ny kraft?
Selv er jeg ret gammeldags. Jeg holder af klassisk sprogbrug. Og jeg skal hilse og sige at jeg heller ikke er en der brager igennem!

Jeg håber du finder den dynamit der kan give dine digte gennemslagskraft.

Kritikerne på parnasset holder ikke af hængemuleøl! (Med et lån fra Rifbjerg.) De synes at foretrække håndgranater i gylletanke.

6 år siden
6 år siden

Hey dino, når 4 forlag roser mine digte så meget, må der jo være noget om sagen :) Men jeg skal ikke kunne sige om det er "dynamit" Jeg bruger en blanding af moderne og klassisk sprog i mine digte, og emnet er faktisk lige præcist "Livets smerte" som du kalder det. I hvert fald denne her digtsamling gør. Du kan læse mere om samlingen her:https://www.saxo.c...ack_9788771702040

Du kan også læse nogle af mine digte på denne side:http://publish-poetry.dk

For jeg føler ikke at jeg lige selv kan udtale mig om hvorvidt mine digte er gode eller ej, man kunne holde en salgs tale, men ærligt talt er det vel egentlig læsernes meninger der tæller mest? :)

Og ja... Ved ikke med forlagenes "undskyldninger" ligger til grund for. Det kan være mange ting. Men jeg har efterfølende taget kritikken til mig og forbedret digtsamlingen, og har gjort mit yderste og bedste, så kan man vel ikke gøre mere. Smiler.

6 år siden
6 år siden

Det ser jo rigtig fint ud og det er skuffende at det skal være så svært med digte.
Men nåleøjet er nok tyndt, da danskerne, som jeg skrev i første indlæg, nok ikke er store købere til lyrik.
Det har nok mere været krimien der har været storsælgende i Scandinavien. Men mon ikke man skulle tro at også disse snart må nå et mætningspunkt?

6 år siden
6 år siden

Hmm tjaah, har tænkt lidt over det, mon ikke det er ligesom med tøj..og musik? På et tidspunkt kommer det vel på mode igen, som med alt andet ;)

Og tak i øvrigt! :)

Og ja det ER svært med digte pt... Det er bare ikke "in" lige nu.

6 år siden
6 år siden

Husk på at et forlag er en forretning, og at din bog er den vare de sælger. Så hvis du skriver en bog som kan give plus på forlagenes konto, så skal de nok bide på krogen.

Så tag det ikke så tungt :)

6 år siden
6 år siden

Hej Shirley

Apropos den ungdomsroman du er i gang med, så har Carlsen lige udskrevet en romankonkurrence med en førstepris på 100.000 kr. Pøj-pøj.
http://forlagsliv...ence-nye-stemmer/

6 år siden
6 år siden

Giv aldrig op Shirly,
Men ja en optimal situration er det ikke

6 år siden
6 år siden

Kære alle jer som svarede på min tråd, vil bare fortælle at jeg ikke gav op og min ungdoms roman bliver nu udgivet ved et forlag næste år!

Tusind tak for jeres støtte alle sammen.

6 år siden
6 år siden

Ja, der kan man bare se. Og hvad kan vi så lære af det? At man ikke uden videre skal give op, og ikke høre på sortemandssludder. Godt du er sluttet op i rækkerne af optimister. Hjerteligt tillykke.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Ja, det var da dejligt at se. Stort til lykke herfra.

6 år siden
6 år siden

Nej, hvor fedt.
Stort tillykke med det.

Mvh
Eddie

6 år siden
6 år siden

Dejligt! Tillykke med det! Må det gå den rigtig godt. Hvor udkommer du henne?

Mikala

6 år siden
6 år siden

Hey og mange gange tak for tillykker :) Mikala: Ved et forlag der hedder Snepryd. Det er vidst et ret nyt forlag, så ved ikke om du kender dem.

Men anyways, den udkommer den 1 august 2016 og hedder: Det tynde bånd

6 år siden
6 år siden

Hvor spændende. Forlaget ser også interessant ud. Det er vel nok dejligt for dig!

"Det tynde bånd". Samme titel som en Sherlock Holmes-historie. Den handlede om en slange. Titler kan heldigvis godt genbruges. Det har jeg selv gjort.

Mikala

6 år siden
6 år siden

hej Shirley
Rigtig mange gange tillykke, at det er lykkedes for dig wauw og wauw med gode tanker og alt det bedste fra Ulla

6 år siden
6 år siden

Kære Mikala,

Altså...den historie du tænker på hedder godt nok "Det plettede bånd" Og af nyerede titel er det "Det brogede bånd" der findes ingen Sherlock holmes historier med den titel min bog har...:P

Kig selv her: (Under romaner)https://da.wikiped..._Holmes-historier

6 år siden
6 år siden

Hej Shirley! Det er da helt rigtigt! Det er da det den hedder! Tak for rettelsen, og så har det jo ingen betydning. Men heldigvis gør det ikke så meget at genbruge, bare at der er gået en rum tid. Men endnu engang tillykke!

6 år siden
6 år siden

begrundelsen - fantastiske digte, men vi kan ikke udgive dem, for vi har ikke forstand - er helt hen i -uvejret.

Hvorfor fandt du ikke et andet forlag - der er stadig en del forlag, som udgiver digtsamlinger.

Sagt kort - ingen ser ned på dig, fordi du har selvpubliceret. Det er en myte, hvis det hävdes.

En anden ting er, at en forfatter ofte må finde andet end troen på sig selv at läne sig op af - og når den forsvinder, så behöver det kun väre en overgang, indtil man har integreret det, man kan läre af andre. Både af kritik og af andre forfattere. Der er mange om budet - isär i moderne tid, da alle stort set har adgang til at skrive.

Man kan sige det på den måde - det er ikke udgivelse i sig selv, der er det vigtigste. Men faktisk kärlighed til dette at skrive, til litteratur, i alle dens former.

Thorkild Björnvig, der VIRKELIG kunne skrive, skrev engang til mig, jeg har endnu hans brev fra Samsö med den kantede skrift - at kärligheden til at skrive ikke var afhängig af udgivelse. Og at han selv skrev indtil han blev 28, inden han fik noget udgivet.

Så måske skal man i perioder slippe den altfor anspändte trang til udgivelse. Det har jeg selv måttet göre.

Dermed ikke sagt, at du ikke er genial - det er muligt, du er - men, som sagt, det er vigtigt ikke at väre for forhippet på den der forkromede udgivelse. Er tingene vigtige for dig, så kan du også vente.

Og undervejs, så kan man dulme sorgen ved at läse nogen af alle de store digtere, der har skrevet för én, og som vi gerne skulle läre lidt af, allesammen. Hör f.eks. på det her digt af Halfdan Rasmussen.. Så enkelt kan det göres - og alligevel er det ikke let!

Noget om at finde forståelseJeg danser med en pige

gennem salens tomme støj

Jeg er en ganske lille mand

men hun er svær og høj

Hun kløver luft og røg og larm

med ord, som aldrig når mig

Jeg konverserer hendes barm

som nikker og forstår mig

6 år siden
6 år siden
#31

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

6 år siden
5 år siden
#32

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

5 år siden
5 år siden
#33

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

5 år siden
5 år siden
#34

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

5 år siden
5 år siden

Skriver sikkert ikke meget som andre ikke allerede har skrevet. Har ikke læst hele tråden :) . Når jeg læser dit indlæg sidder jeg egentlig og føler , at jeg ville ønske du var lige så sikker på din succes, som du er på dine værkers kvalitet. Tydeligt du er ked af det, men det her er bare ikke en nem branche og det vigtigste (efter at skrive), er IKKE at opgive. Det bedste svar du kan give andre (og dig selv) er at rent faktisk lykkes :) At sende ind til 4 forlag er ingenting i forhold til hvad andre har været igennem for at få deres ud. Der er kun et at gøre blive ved på at insistere på det man laver er godt, sælge sig selv. At egen udgivelse skulle lukke muligheden for udgivelse er sludder. Forlagene er forretning og kan de se en god en , er de fløjtende ligeglad med hvad du har selv udgivet tidligere.Så op med skuldrene og få kampmodet tilbage..det er en forudsætning.

5 år siden
5 år siden

Selvfølgelig skal du ikke opgive! Bare fordi der er én ting du ikke kan få udgivet lige nu, betyder det ikke at du ikke kan udgive den senere, og det betyder SLET ikke at din ungdomsroman ikke kan blive udgivet. Dine tekster kan jo være vidt forskellige, og jeg er sikker på at forlagene vil elske din roman.

5 år siden
5 år siden

Jeg ved godt det er en lidt sen besvarelse af dit indlæg, men her kommer den alligevel.

For det første var der engang en som sagde; at hvis man har en drøm som man virkelig ønsker skal gå i opfyldelse så skal man bare arbejde hårdt og ikke give op uanset hvilke udfordringer, problemer eller bump der måtte være på vejen.

Det skal nok lykkedes til sidst, spørgsmålet bliver bare hvornår. Og i en tid hvor det er sværere end det var for 100-200 år siden, grundet konkurrence fra forskellige alternative underholdningskilder såsom fjernsyn og ipod. Og at man på mange områder kan få gratis bøger på ebog i eks. ibook, hvilket ikke gør det nemmere for forlagene som skal ligge penge i at trykke de fysiske bøger, og derfor er nødt til at tage penge både for de fysiske og for de elektroniske bøger de sælger og af den grund vælger mange af dem nok de sikre heste såsom Adler-Olsen. Altså allerede etablerede forfattere som allerede har en skare af læsere, som vil købe hans nyeste bog også selvom den måske ikke har fået så god kritik som de forrige.

5 år siden
3 år siden
#38

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

3 år siden

Besvar debattråd

Debatten Er min forfatterdrøm dødsdømt ved forlagene nu? er startet 23/05-2015 09:40 af Shirley Ankerstjerne (Shirley) og er placeret under Bøger, forlag og litterært.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

11Hvordan skriver man en musical?
2 timer, 11 minutter siden · Miss-Leth
4104Dagens ord
1 dag siden · Confucius
1Datid og fortid
1 dag siden · Confucius
12Kunsten i fokus
3 dage siden · Ansu
152Hvad er du taknemmelig for i dag?
4 dage siden · Savanti
40Menneskerettighederne
9 dage siden · Stenfisker
9Troen og kirken
11 dage siden · dino
3Gør ægte kærlighed blind?
11 dage siden · dino
504Kontraster
14 dage siden · Engbo
2Feedback søges til min novellepodca...
1 måned, 16 dage siden · Stenfisker
0Musik
1 måned, 19 dage siden · Savanti
0ups
1 måned, 23 dage siden · Savanti
0Musisk oplevelse
2 måneder, 1 dag siden · knudkp
0Dine øjne på Mona Lisa
2 måneder, 2 dage siden · MariaMolgaard
0En ulykke sker aldrig alene
2 måneder, 2 dage siden · MariaMolgaard
0HAR DU SET MÅNEN kl 17:30
2 måneder, 3 dage siden · MariaMolgaard
0Kan du anbefalde
2 måneder, 10 dage siden · MariaMolgaard
3Hvis du kunne vælge
2 måneder, 12 dage siden · Engbo
2Valg af forlag til digtsamling
2 måneder, 15 dage siden · Michael But
4Din søndag min søndag
2 måneder, 15 dage siden · AnnaPigen3
0Presse meddelse.?
2 måneder, 22 dage siden · JesperSB
94Ligheder
2 måneder, 24 dage siden · Savanti
0Alexander Woods musiker
2 måneder, 27 dage siden · MariaMolgaard
2Spiller i også online spil?
3 måneder siden · dino
8Hvordan har du det
3 måneder, 13 dage siden · Engbo
2Hvordan finder jeg gamle debatter o...
3 måneder, 17 dage siden · Eddie
1Forstå Michael strunge og David Bow...
4 måneder siden · Allimacc
4Hjælp ønskes til sangtekster
4 måneder siden · Den Lianer Gois...
12Hvad inspirerer dig
4 måneder, 5 dage siden · ClPollux
3Spørgsmål om promovering af sin bog...
4 måneder, 9 dage siden · Savanti
1Hvad synes i
4 måneder, 9 dage siden · Henrik German Q...
2Hvordan finder du mere tid i hverda...
4 måneder, 11 dage siden · Kåemer
0Gensidig betalæsning af Krimi/spænd...
4 måneder, 18 dage siden · HeleneB
5Sparring på krimi-roman
4 måneder, 21 dage siden · MariaMolgaard
0Aften scenerie
4 måneder, 21 dage siden · MariaMolgaard
7Korrespondent
4 måneder, 24 dage siden · Dmitri Burdykin
17Hvilken sprogstil foretrækker i?
4 måneder, 26 dage siden · Blækhuset
8Freddy - drengen fra skoven
4 måneder, 26 dage siden · Pia Hansen
0Lejlighed insperation vintage art
5 måneder, 4 dage siden · MariaMolgaard
1Filosofien kedsomhed hvad er det?
5 måneder, 4 dage siden · Engbo
0Hvad skal du i aften du lyst til at...
5 måneder, 5 dage siden · MariaMolgaard
1Internationalt
5 måneder, 6 dage siden · MerakiPLyhne
1Søger app til og skrive. Historie
5 måneder, 6 dage siden · MerakiPLyhne
27Skal vi starte et skrive- fortællef...
5 måneder, 17 dage siden · Anniina
11Transgender
5 måneder, 18 dage siden · Inghard
22Lykke
5 måneder, 19 dage siden · Engbo
2Søger læsere!
5 måneder, 20 dage siden · Dahlenborg
6Teater stykke
5 måneder, 28 dage siden · Nicolas Jessen
4superhelt vs superskurk?
6 måneder, 5 dage siden · Engbo
2Skrive-software?
6 måneder, 11 dage siden · Mons1957
75Bibelen
7 måneder, 16 dage siden · Engbo
4Skrivegruppe 45+
7 måneder, 26 dage siden · HeleneHK
0ideer og inspiration
7 måneder, 26 dage siden · Rising star
11Brug af kommentarer?
7 måneder, 27 dage siden · Pia Hansen
3Psykoterapi
8 måneder, 3 dage siden · Anita A
2Efterlysning af serie
8 måneder, 23 dage siden · Kåemer
6Skriveklub?
8 måneder, 26 dage siden · Andreas9000
0Kritik / personlig / offentligt
8 måneder, 28 dage siden · Brehmer
0Presse meddelser
9 måneder, 18 dage siden · JesperSB
1Copyright af navn
9 måneder, 28 dage siden · Kafkaesque
0Inspirationsråd til at skrive digte
10 måneder, 22 dage siden · belmindelig
20En udfordring med Den fede mand af ...
10 måneder, 26 dage siden · Morpheus
7Gratis TV-kiggeri
10 måneder, 27 dage siden · Prem
2Navne
10 måneder, 27 dage siden · Engbo
20Komplimenter
10 måneder, 29 dage siden · Prem
710 trælse brølere...
11 måneder, 1 dag siden · K.B. Assenholm
11Jalousi
11 måneder, 2 dage siden · Kåemer
3Saxo Publish eller Book on Demand (...
11 måneder, 2 dage siden · TheProject
4Gensidig betalæsning - Roman
11 måneder, 3 dage siden · Kafkaesque
5Bekræft dit køb med nemid
11 måneder, 6 dage siden · mlsj
1DAGENS KÆRLOGHED
11 måneder, 11 dage siden · Engbo
6Hvem kan italiensk?
11 måneder, 11 dage siden · Kafkaesque
10Skriveblokering/flow
11 måneder, 20 dage siden · Prem
1Leder af betalæsere til up-and-comi...
11 måneder, 22 dage siden · Aurelian
2opbygning
11 måneder, 22 dage siden · Avj81
6Dagens Dammark ,døde mink
11 måneder, 23 dage siden · Engbo
7Novelle vs Kort Roman
11 måneder, 25 dage siden · mlsj
7Kalle er død
11 måneder, 25 dage siden · Pia Hansen

Bøger, forlag og litterært

2Valg af forlag til digtsamling
2 måneder, 15 dage siden · Michael But
0Presse meddelse.?
2 måneder, 22 dage siden · JesperSB
75Bibelen
7 måneder, 16 dage siden · Engbo
11Brug af kommentarer?
7 måneder, 27 dage siden · Pia Hansen
20En udfordring med Den fede mand af ...
10 måneder, 26 dage siden · Morpheus
710 trælse brølere...
11 måneder, 1 dag siden · K.B. Assenholm
3Saxo Publish eller Book on Demand (...
11 måneder, 2 dage siden · TheProject
1Litteraturlæsning sci-fi/fantasy - ...
11 måneder, 28 dage siden · Kafkaesque
2Antal digte i digtsamling
11 måneder, 29 dage siden · dino
11Bestillingsforfattere?
1 år, 5 måneder siden · dino
5Corona og forlagsbranchen
1 år, 9 måneder siden · JohannesB
16Fusk i forlagskonstrakten?
1 år, 9 måneder siden · Skribenten47
10Hvor pænt/positivt er dette afslag?
1 år, 10 måneder siden · NAHansen
4Tilskud til udgivelse???
1 år, 10 måneder siden · NAHansen
3Findes der mon sådan en bog???
2 år siden · Savanti
2Er man tvunget til tavshed?
2 år siden · Eddie
6Lige margener?
2 år siden · Pia Hansen
1hvilke lande, hvilke genrer?
2 år siden · Muhkovending
7Saxo.com
2 år siden · Lauhan
1Hvordan er Saxo Publish?
2 år siden · Paolosaks
3Hvilke børnebogsforlag skal jeg kon...
2 år siden · mandeniskoven
8Ros til Forlag mellemgaard .
3 år siden · Savanti
2Salg af digtsamling
3 år siden · Savanti
20Forlagsbranchen er i opbrud!
3 år siden · tope
2Lektørudtalelse på en af forfattern...
3 år siden · NAHansen
5hvad er fordelen ved ISBN nr?
3 år siden · vikingo
3Boganmelder, hvordan?
3 år siden · NAHansen
2At sende en PDF til tryk...
3 år siden · little T
0No country for old men.
3 år siden · Mitmit
5Krimier
3 år siden · dino
14Verdens bedste roman
3 år siden · dino
31Erfaringer med forlaget Mellemgaard
3 år siden · tope
7Nu er jeg moden på udgivelse
3 år siden · tope
1Hvilken genre er dette?
3 år siden · dino
9Er det ok?
3 år siden · Polo
1Det der følge brev?
3 år siden · dino
38Er min forfatterdrøm dødsdømt ved f...
3 år siden · JacobPatrickPou...
7Gode danske udviklingsromaner?
3 år siden · Vacca foeda
2Fortælle bogens historie på en visu...
4 år siden · Dizzy76
2Slagtryk
4 år siden · heksemutter
6Et Spørgsmål
4 år siden · Bondekonen
24Skuespil
4 år siden · Kåemer
4Illustrator og forfatter, samt inds...
4 år siden · prefu
1Lokation reception - København
4 år siden · Bondekonen
32Afslag
4 år siden · prefu
2Hvilken kontrakt skal jeg vælge
4 år siden · DE-O
107 grunde til ikke at blive forfatte...
4 år siden · dino
2Pris og design af forside til ebog?
4 år siden · Ordspinderen
3Bog på fyldepennen
4 år siden · thevoid
5Intet svar fra forlag om modtagelse...
4 år siden · Theplayer1978
4Hvedekorn
4 år siden · Theplayer1978
9Imaginære sprog til fantasy bog: ni...
4 år siden · DenFrieNukleoti...
6Gode forlag (uden medfinansiering)
4 år siden · Anne Christine ...
2Få min roman anmeldt, og få den ud ...
4 år siden · Gryphon
1Oplæsninger og lignende - dit forho...
5 år siden · Bondekonen
0Astrid & Veronika (Let me sing you ...
5 år siden · sofiesverden
30Bibelen
5 år siden · Dyppepennen
4Priser på E-bøger
5 år siden · WeirdSpace
24Novelle eller roman?
5 år siden · Asterioka
0Undervisningsmateriale til fagfolk
5 år siden · underviseren
9Hvorfor giver forlag ikke feedback?
5 år siden · Seifostos
1Hjælp, jeg skal undervise!
5 år siden · Fink
2Hvad sender man til et forlag?
5 år siden · dino
26Den Amerikanske Drøm
5 år siden · Engbo
9Dreamlitt
5 år siden · Anne Christine ...
3Er der nogen der lever af at skrive...
5 år siden · Pen
5Regnbue forlag?
5 år siden · Anne Christine ...
9Udbetaling af royalty/penge
5 år siden · Excelsia
1Forlaget Nordrose
5 år siden · Jacob k
1Hvordan bøgerne registreres på bibl...
5 år siden · bøllebob
20Royalty - hjælp
5 år siden · Steffen K
4Forlag til digte
5 år siden · Miss-Leth
4Billedbøger - hvordan?
6 år siden · SuKara
2Lydbøger.
6 år siden · westendahl
2Oversigt over forlag
6 år siden · bøllebob
17EKSTERN LEKTØR
6 år siden · ITAPELET
3Er det mon muligt..?
6 år siden · Mikala
49Bibelen
6 år siden · Engbo