Bøger, forlag og litterært · Afslag

32 svar
Senest opdateret 4 år siden · 16 bruger(e) deltager
6 år siden

Jeg har aldrig gjort noget særligt for at få mine ting udgivet udover at offentliggøre det her på Fyldepennen. Mange har opfordret mig til at gøre det, og jeg er blevet bebrejdet, at jeg ikke har gjort noget ved det.

Nu har jeg så gjort det. Jeg har sendt mine historier til Gyldendal. Afslag. Så til Lindhardt og Ringhof. Afslag.

Nå ja, ikke andet end hvad jeg havde forventet, men alligevel er jeg skuffet.

Jeg har vist ingen mindreværdskomplekser i forbindelse med hvad jeg har skrevet, men... : "Digteren og læserne er som to låste skrin, som indeholder nøglen til hinanden", siger Karen Blixen flere steder.

Hvad hjælper det, at jeg selv synes det jeg skriver er i orden, hvis ingen ellers interesserer sig for det og forlagene ikke vil udgive det?

Jeg kan jo trøste mig med, at mange kunstnere af alle slags først er blevet berømte efter deres død, men nogen helt tilfredsstillende tanke er det nu ikke.

Jeg har egentlig ingen spørgsmål i denne forbindelse. Det er bare et hjertesuk. Men det kunne da være meget godt, om andre havde nogle kommentarer.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

De fleste forfattere, der bliver udgivet, bliver ofte først udgivet efter at have sendt til flere forlag. Så prøv at gå videre i listen.

6 år siden
6 år siden

Ja ja, Mons, det ved jeg da godt. Det er jo ikke de der praktiske ting der er problemet. Spørgsmålet er mere, hvordan kan man bedømme om det man skriver er godt nok. Her på Fyldepennen får man mange udmærkede kommentarer, men de har det jo med at sommetider være for venlige. Hos forlagene står man jo over for realiteterne, og man får som regel ikke engang en bedømmelse. Det har jeg i hvert fald ikke fået.

Det som man har i sit sind, og det man har fået skrevet ned, har man nogen mulighed for at kommunikere det ud til andre?

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Den her burde udgives: "Jeg blev rost i selskaber med: Du kan jo godt skrive, det var da en god sang." Jeg takkede og tilføjede, at jeg da havde skrevet mange digte; men de ville først blive udgivet efter min død. Nå, det var nok et lidt dumt svar. Selskabet blev forlegne; men en kvik sjæl løste stemningen . Han rejste og udbragte en skål: Engbo længe leve.
---Men altså flere talenter er først opdaget efter, e er døde. Så kan man(!) jo sole sig i det hinsides.

6 år siden
6 år siden

Op på hesten igen!

Nu du sender noget til et forlag er der EN, der læser det. EN! Så for at blive udgivet skal du ramme en forlægger der kan lide lige det du skriver. Og vi er alle forskellige.

Send løs! Det er et spørgsmål om ihærdighed, flid og ikke mindst held, at blive udgivet.

Fyldepennen har en udmærket liste over forlag du kan bruge, og ud over de store forlag er der også mange små, der er dygtige.

Hvilken genre skriver du?

6 år siden
6 år siden

Jacob

Jeg skriver mest historier og noveller.

Jeg klager sådan set ikke over ikke at blive udgivet. Den tort er der jo mange der må lide. Men jeg prøver at forstå forskellen på, hvordan man selv ser på sine ting, og hvordan andre, og altså forlæggerne set det.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Du skal huske at et forlag er en forretning.
De vurderer IKKE om det du har skrevet er godt eller skidt. Kun om de kan tjene penge på det.

Og noveller sælger ikke ret godt. Nok fordi der er en million gratis noveller på nettet :-)

Men hvis du mest skriver noveller, vil jeg anbefale at holde øje med konkurrencer. Mange forlag søger noveller til antologier.

Man får ingen penge for det, for de sælger ikke specielt godt. Men man får sin noveller i en bog, og det er fedt!

Kig eventuelt efter forlag som Kandor, Silhuet, H. Harkensen og Snepryd. De har haft noget for nyligt.

Odense centralbibliotek har også konkurencer af og til og flere lokalaviser.

Der er mange steder på nettet hvor de samler konkurrencer og så er det jo bare at se om du har noget de kan bruge.

Eller du kan skrive noget nyt! ;-)

6 år siden
6 år siden

Jacob

Jeg ved skam godt, at forlagene er forretning, og at det spiller ind ved bedømmelsen. Men dertil og sige, de ikke interesserer sig for hvad der er godt eller skidt, der er alligevel et stykke. Der udkommer trods alt stadig bøger som ikke kan give penge, digtsamlinger for eksempel.

Jeg tror faktisk at forlæggere og deres konsulenter er mennesker der interesserer sig for litteratur.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Du har helt ret! Det gør de!

Samtidig skal det også løbe rundt :-)

Og så vidt jeg kan forstå, er alle forlagene ret pressede på pengepungen i disse tider.

Folk køber ikke så mange bøger som før, ebogen overtager en del af markedet, og i Danmark er det vist ret svært at sælge ebøger (folk vil have dem gratis), bibliotekerne lukker og er udsat for nedskæringer, og biblioteksalget var / er ret vigtigt for forlagene, osv osv.

Jeg kan tage fejl, men sådan har jeg opfattet det.

Og er det rigtigt, er chancerne for at udgive smal litteratur langt mindre.

Men prøv dog en antologi. Det kan sagtens lade sig gøre. og det er ret sjovt :-)

6 år siden
6 år siden

Jacob

Ja, bibliotekspolitikken har altid undret mig. da hovedbiblioteket i København flyttede fra Kultorvet til Krystalgade, klagedes der allerede fra starten, at det var for småt, hvis der skulle være andre aktiviteter udover at låne bøger ud. Biblioteket burde jo være et kulturhus, hvor der foruden bøgerne også kunne være læsesale, forfatteroplæsninger, foredrag og kammerkoncerter, visning af kortfilm osv. Der er også nu arrangementer, men der er pladsmangel.

Da man efterhånden kan få bøger på utallige måder, hvad skulle man så gå på biblioteket for. Jeg læser meget, men det er årevis siden jeg har været på et bibliotek.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Hvordan skaffer du så bøger?

Jeg ELSKER biblioteket :-)

6 år siden
6 år siden

Jacob K siger: "Fyldepennen har en udmærket liste over forlag du kan bruge..."

Kan jeg få at vide hvor denne liste er?

6 år siden
6 år siden

Jacob

Nogle bøger køber jeg simpelthen i boghandelen. Tidligere var jeg medlem af nogle bogklupper. Og så har jeg særlig i mine yngre dage trawlet antikvarboghandler igennem. Jeg har rodet i bogkasser alle mulige og umulige steder.

Jeg har altid interesseret mig for litteraturen fra guldalderen, og af dem har man kunnet købe samlede værker for næsten ingen penge.

Jeg har tidligere pralet lidt af, at jeg aldrig købte en bog til fuld pris. Det har dog ikke holdt de senere år.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Hej Kåemer

To afslag er da ikke noget at prale af ;o)
Du har prøvet lykken hos de store forlag, og det har jeg også selv gjort. For hvorfor ikke starte fra toppen af forlagene og håbe på en stor fed kontrakt med dem?

Jeg fik også mange afslag, før et forlag omsider takkede ja til min seneste roman "I skyggen af gyldne tider" og Ulven og Uglen er et mindre, men virkelig godt forlag, hvis ildsjæle brænder for sagen.

Jeg vil derfor råde dig til at droppe de store og prøve lykken hos de mindre. Der var engang en liste over forlag her på Fyldepennen, men den er vist forsvundet sammen med linket til bloggerne.

mvh. Benno

6 år siden
6 år siden

Mine fyldepennefæller forstår mig ikke!

Som det vist nok fremgår af mit oplæg, så er det egentlig ikke bøvlet med forlagene der plager mig, og jeg kan sagtens finde ud af at sende ind, sende ind, og sende ind så længe det skal være. Jeg har en guds velsignelse af tålmod. - Så tak for alle gode råd om udgivelse, men lad os endelig et øjeblik se bort fra dem.

Problemet er mere filosofisk eller psykologisk: Hvordan er forholdet mellem min selvopfattelse og andres opfattelse af mig? Her dog begrænset til det litterære område: Hvordan er forholdet mellem min vurdering af hvad jeg selv skriver, og hvordan opfatter andre det, og altså herunder forlæggerne? - Når man står med et manuskript og læser det, etablerer man jo ikke kun kontakt med en tekst, men også med en person, forfatteren.

Jeg forlanger skam ikke at I skal psykoanalysere mig, eller at I skal påtage jeg at bedømme hele mit forfatterskab. Men jeg kan vil ikke være den eneste, der har spekuleret over dette, og over jeres eget forfatterskab. Er det kun en selv der kan se dets værdi, og hvad er det da værd?

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Fnis. Stakkel.

Jo, jeg forstår skam fint hvad du mener. Jeg har selv haft de samme tanker adskillige gange, bare ikke baseret på afslag, men manglende salg (der så er et almindeligt problem for danske horrorforfattere, men det er mit ego ret ligeglad med).

Men ja, jeg mener at et værk/forfatterskab altid har en værdi, også selv om det kun er for forfatteren. Netop fordi det at skrive er så personligt, også når det ikke er hverken selvbiografisk eller autentisk, vil værket altid rumme en del af forfatteren selv, og det ER en værdi.
Vores ønske om at blive læst, forstået og værdsat af andre er vel ikke anderledes end ethvert andet ønske mennesker må have for at blive set, forstået og værdsat. Vi rækker ud og håber at få kontakt. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men værdien af forsøget er den samme uanset om andre ser det eller ej.

Nu siger du jo så at kommentarerne herinde måske har en tendens til at være 'for venlige', og set med udgivelsesbriller på, har du helt ret. Men set med menneskelige briller vil jeg gerne rokke lidt ved den opfattelse.
For hvorfor skulle folk have lyst til at lægge en kommentar (og her ser vi bort fra dem der lyser lidt af jeg-skal-kommentere-for-at-publicere) hvis det skrevne ikke havde rørt ved noget i dem? Hvis det bare er fordi de gerne vil være venlige over for dig, kan de vel sende et internt brev og spørge hvordan det går.
Hvis folk vælger at lægge en kommentar til en tekst, må man formode at den er lagt ud fra enten en forståelse af tekstens budskab eller den totale mangel på samme og et ØNSKE om at forstå. Og dermed har teksten dannet grobund for enten en fællesskabsfølelse eller en mulig udvidelse af horisonter. Og det har da en værdi.

Og endelig kan skriveriets værdi jo opmåles sådan lidt abstrakt/diffust ved at se om det vil efterlade et hul hvis man fjerner det. Det vil det helt sikkert hos mig.
Jeg er sikker på at andre ville kunne finde noget andet at fylde det hul med, men pointen er at der BLIVER et hul. Hvis skriveriet ikke havde nogen værdi, ville man kunne fjerne det uden at nogen - forfatteren inklusive - ville bemærke forskellen (eller måske ligefrem føle lettelse).

Mvh
Eddie

6 år siden
6 år siden

Tak skal du have Eddie. Rart at en forstår mig.

Jeg sætter da pris på alle kommentarer til mine tekster, også dem der bare er givet af venlighed eller for at samle point. Men det ville nu være godt med en professionel vurdering. Et afslag efterlader en med et lille skår i selvagtelsen, også selvom denne ellers er ret solid. Det jeg har skrevet betyder meget for mig, men jeg kan ikke rigtig nøjes med det. Jeg vil også gerne, at det skulle betyde bare en lille smule for andre.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

Her er der en link til en masse forlag, med angivelser af hvad de især er interesserede i at udgivehttp://plusord.dk/...Forlagsguiden.pdf

6 år siden
6 år siden

Rigtig fin liste

Men hvorfor er forlag som:

H Harkesen:http://hharksenproductions.com/

Calibat:http://www.calibat.dk/

og Silhuethttp://www.forlagetsilhuet.dk/

ikke på? Det er da nogle fine små forlag :-D

6 år siden
6 år siden

Kåemer.
Hvis du vil, kigger jeg gerne noget igennem. Er dog ikke prof. Er betalæser på en bog pt, og tror selv jeg er ok til at fange ting og være ærlig.
Du kan sende en privat besked, hvis det skulle have interesse.

6 år siden
6 år siden

Nesnerøs

Jeg har svaret privat.

Kåemer

6 år siden
6 år siden

#18 Jacob K sig det til plusord !!

6 år siden
6 år siden

He he

Nej, det gider jeg ikke rode med :-)

Synes bare at det er nogle fine forlag, selv om de er små :-)

6 år siden
6 år siden

Vedr #12

Jeg tror, Kåemer at vi alle slås med den slags: At vor egen fornemmelse ved vore tekster ikke helt matcher andres ditto. Selv har jeg erfaret at der er visse ting - lad os bare kalde dem objektive - ved en tekst der skal være iorden. Og som jeg selv har måttet lære med stort besvær. (Og slet ikke er færdig med endnu!)

Et eksempel fra mit eget landskab er vinklerne. Når man har mange personer med skal man være forsigtig med at rode synsvinklerne sammen. Som forfatter har vi ikke problemet, for vi kender historien ud og ind. Men en ny læser vil tænke: "Er det nu Per der siger det? Eller er det Poul?"
En historie kan være så kompliceret at man er nødt til at få flere personers tanker med, men så må man gøre noget for at skille tingene ad, så der ikke er tvivl.
I min første bog var det nemt, for der var en jeg-person der fortalte.
Det var ikke tilfældet senere hen. Men ok - skal vi så lave en blanding af en hovedperson, som vi ofte er "inde i" og den alvidende fortæller, der kan læse de andres tanker?
Et eksempel på en mulig styring er den typiske krimi. Her er en fortæller der beskriver detektiven, der arbejder med nogle spor. Vi er måske ikke inde i hans hoved, men vi hører om hans skilsmisse, hvor konen tog det hele og detektivens hyppige brug af whiskyglasset. Så kan det ske at vi som læser møder skurken. Der beskrives hvordan han har indrettet sig i et palads og vi hører hvordan han koster rundt med sine undersåtter. Men detektiven og skurken er klart adskilte.
I en sådan fortælling kommer "show - don't tell" klart til sin ret. (Også det var jeg længe om at lære!) Allerede i ovenstående er der eksempler på show - whiskyglasset, detektivens tarvelige bohave efter skilsmissen. Det "ses" tydelige hvordan han har det. Vi behøver ikke fortælle at han har fået et alkoholproblem, det ses tydeligt.

Men men men! Selv om alt er velskrevet og fint er det ikke sikkert at et forlag vil have det. Det kan være genialt i sig selv - sådan et værk skal nok blive solgt!
Men ellers er der nichen, hvor det smukt falder ind. Der hvor der er kunder! Det kan være noget tidstypisk, så som terrorbomber, eller nogle der holder mindreårige piger som hemmelige sexslaver. Det er der også salg i.
Men den historie som sådan ligger i vort hjerte? Som vi elsker så højt - hvem vil udgive den? Det er altså svært.
God vind, Kåemer!

6 år siden
6 år siden

Eftersom store forlag meget sjældent begrunder deres afslag må man ty til andre metoder hvis man vil have en uvildig vurdering af sit manus. Man kan jo benytte betalæsningsrubrikken her. Er man villige til at betale findes mange professionelle manuskriptlæsere. Jeg bruger selv professionelle læsere inden jeg indsender til et forlag. En ret ny er ordsager.dk. Måske er hun åben for at give et godt tilbud.
Man kan også forsøge at optimere sit manus ud fra skrivebøger. En ny som både har interviews med forfattere om arbejdsmetoder, forlag om hvad de ser på og et godt afsnit om redigering er "6 stjerner fra manus til bestseller".
Så er der de mindre forlag, hvor chancerne for en venlig modtagelse af et manus fra en ukendt forfatter er større. Forlaget Brændpunkt har i år udgivet to romaner af ukendte forfattere og har en ny på vej. Forlaget Dreamlitt benytter flere læsere af hvert manus og giver god respons, men udgiver (vistnok) kun ebøger.

6 år siden
6 år siden

Alternativt kan man jo altid selvudgive.

6 år siden
6 år siden

Hej Kåemer.

Jeg har skrevet, før jeg lærte at skrive. Alle mine tegninger var små historier.
Mine forældre ville ikke høre tale om skrive kurser eller litteraturstudier. Jeg skulle på handelsskole, hvor jeg blev kvalt af tal.
Da jeg droppede ud. Var det et job. Jeg blev gift, fik børn, og har et godt job.

Bliver nok aldrig udgivet. For dem omkring mig, skriver jeg bavl.Bavl eller ej kan ikke lade være. Jeg nyder at forsvinde ind i mine egne verdner. Så må verden herude hade det. Pyt

M.A.

6 år siden
6 år siden

At skrive er passion

Det være sagt så vil vi alle sammen gerne udgives og Kåemer jeg er helt enig I at det kan være rigtig svært at vurdere egne tekster. Man lever og ånder historien, kender den ud og ind og elsker den.

Men jeg er enig med Dino om at der er vise ting der skal være I orden og det er Ganske godt at kalde dem objective. Det kræver masser af hårdt arbejde og alligevel kan det være ret så svært. Jeg I gang med processen med at sende ind. Jeg har haft flere gennemskrivninger og en betalæser men sidder inde med afslag så selvom jeg måske ikke får det ud klart nok tror jeg at jeg er helt på linje med dig - suk :-) fortsætter dog ufortrødent ned af forlagslisten

God vind med dine projekter fremadrettet :-)

6 år siden
5 år siden

Prøv mellemgaard på Fyn!

5 år siden
5 år siden

Men uanset hvad, bør du være meget forsigtig med betalingsforlag.

Som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale at man betaler for at bliver udgivet. Heller ikke tilskud.

Det er altid svært at finde ud af om forlaget tjener penge på forfatteren ved at udgive hans bøger, eller ved at sælge hans bøger.

Hvis et forlag virkeligt tror på ens bog, bør de dække udgifterne til udgivelse.

Vil man endelig betale for at blive udgivet, kan man lige så godt gøre det selv og derved tjene 100% af overskuddet.

5 år siden
5 år siden
#30 Kenny

#28 (Fynbogen): Prøv mellemgaard på Fyn!

Som person med tilknytning til forlaget bedes du venligst overholde Fyldepennens retningslinjer:

1c) Brug af Fyldepennens tjenester til fordel for eller formidling af forlagsvirksomhed samt forlagsrelaterede projekter er uønsket.

5 år siden
5 år siden

Hej Kenny

Må jeg ikke foreslå en arbejdslpads med dygtige og kompetente medarbejdere?

Andre personer på fyldepennen foreslår også forlag!

5 år siden
4 år siden

Jeg har på fornemmelsen at.
1 det er forretning og har skrevet 3 bøger i manus, og hvis de skal udgives bliver det med forfatteren som udgiver. Har været låst i 4 måneder på en udgivelse om Nisser i Danmark, og havde skrevet 18 små historier. Fik svar at man ville se med mere positive øjne på redaktionen, hvis jeg skrev 6 historier mere, så antallet kom op på 24. altså ren forretning. Historierne var illustreret af en tegner, som havde en varm og hyggelig tegne stil, desværre gik han bort under processen og bogen om Nisser i Danmark stoppede. Det er mange år siden men den forlagsoplevelse kommer aldrig til at ske igen, så hellere selvudgive.

4 år siden

Besvar debattråd

Debatten Afslag er startet 13/03-2016 08:52 af Kåemer Asmussen (Kåemer) og er placeret under Bøger, forlag og litterært.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

17Hvad inspirerer dig
1 dag, 1 time siden · David H
4129Dagens ord
2 dage, 21 timer siden · David H
15Gang i lidt større projekter: Novel...
4 dage siden · Eddie
513Kontraster
5 dage siden · Savanti
13'Penge'
5 dage siden · Brehmer
1Formatering fra word til Fyldepenne...
13 dage siden · Pia Hansen
11Mellemgaard - et forlag i frit fald
15 dage siden · Henrik Petersen
131Dagens Vits
15 dage siden · dino
7Hvornår har en begyndelse for meget...
16 dage siden · Louise Frandsen
5Anbefalinger til forlag?
1 måned, 8 dage siden · grkemacar
21Chatten
1 måned, 9 dage siden · Ellabella
1Prøver her
1 måned, 11 dage siden · FaetterA
97Ligheder
1 måned, 12 dage siden · Savanti
1Selvudgivelse, momsfritagelse og Am...
3 måneder, 22 dage siden · Turse
1Blinder eller blænder
3 måneder, 24 dage siden · heksemutter
0Kunst og verden politik
4 måneder, 21 dage siden · MariaMolgaard
0Alt er relativt
4 måneder, 24 dage siden · Ansu
4Søger kritik af Digtsamlings opsætn...
4 måneder, 24 dage siden · Ansu
13Kunsten i fokus
4 måneder, 25 dage siden · belmindelig
42Menneskerettighederne
4 måneder, 29 dage siden · BjørnLangkilde
3Valg af forlag til digtsamling
4 måneder, 29 dage siden · belmindelig
2Din yndlings kirken salme sang
5 måneder, 27 dage siden · MariaMolgaard
11Troen og kirken
5 måneder, 27 dage siden · MariaMolgaard
4NATO
6 måneder siden · Engbo
9Freddy - drengen fra skoven
6 måneder, 13 dage siden · Biker Mike
12Hvordan skriver man en musical?
6 måneder, 16 dage siden · Cath Brown
2Datid og fortid
6 måneder, 18 dage siden · Filia
1Hvad skal du i aften du lyst til at...
6 måneder, 22 dage siden · Provenceflemmin...
152Hvad er du taknemmelig for i dag?
6 måneder, 29 dage siden · Savanti
3Gør ægte kærlighed blind?
7 måneder, 7 dage siden · dino
2Feedback søges til min novellepodca...
8 måneder, 12 dage siden · Stenfisker
0Musik
8 måneder, 15 dage siden · Savanti
0ups
8 måneder, 19 dage siden · Savanti
0Musisk oplevelse
8 måneder, 26 dage siden · knudkp
0Dine øjne på Mona Lisa
8 måneder, 27 dage siden · MariaMolgaard
0En ulykke sker aldrig alene
8 måneder, 28 dage siden · MariaMolgaard
0HAR DU SET MÅNEN kl 17:30
8 måneder, 28 dage siden · MariaMolgaard
0Kan du anbefalde
9 måneder, 5 dage siden · MariaMolgaard
3Hvis du kunne vælge
9 måneder, 7 dage siden · Engbo
4Din søndag min søndag
9 måneder, 10 dage siden · AnnaPigen3
0Presse meddelse.?
9 måneder, 17 dage siden · JesperSB
0Alexander Woods musiker
9 måneder, 22 dage siden · MariaMolgaard
2Spiller i også online spil?
9 måneder, 26 dage siden · dino
8Hvordan har du det
10 måneder, 8 dage siden · Engbo
2Hvordan finder jeg gamle debatter o...
10 måneder, 12 dage siden · Eddie
1Forstå Michael strunge og David Bow...
10 måneder, 25 dage siden · Allimacc
4Hjælp ønskes til sangtekster
10 måneder, 25 dage siden · Den Lianer Gois...
3Spørgsmål om promovering af sin bog...
11 måneder, 5 dage siden · Savanti
1Hvad synes i
11 måneder, 5 dage siden · Henrik German Q...
2Hvordan finder du mere tid i hverda...
11 måneder, 7 dage siden · Kåemer
0Gensidig betalæsning af Krimi/spænd...
11 måneder, 14 dage siden · HeleneB
5Sparring på krimi-roman
11 måneder, 16 dage siden · MariaMolgaard
0Aften scenerie
11 måneder, 16 dage siden · MariaMolgaard
7Korrespondent
11 måneder, 20 dage siden · Dmitri Burdykin
17Hvilken sprogstil foretrækker i?
11 måneder, 21 dage siden · Blækhuset
0Lejlighed insperation vintage art
11 måneder, 29 dage siden · MariaMolgaard
1Filosofien kedsomhed hvad er det?
1 år siden · Engbo
1Internationalt
1 år, 2 dage siden · MerakiPLyhne
1Søger app til og skrive. Historie
1 år, 2 dage siden · MerakiPLyhne
27Skal vi starte et skrive- fortællef...
1 år siden · Anniina
11Transgender
1 år siden · Inghard
22Lykke
1 år siden · Engbo
2Søger læsere!
1 år siden · Dahlenborg
6Teater stykke
1 år siden · Nicolas Jessen
4superhelt vs superskurk?
1 år, 1 måned siden · Engbo
2Skrive-software?
1 år, 1 måned siden · Mons1957
75Bibelen
1 år, 2 måneder siden · Engbo
4Skrivegruppe 45+
1 år, 2 måneder siden · HeleneHK

Bøger, forlag og litterært

5Anbefalinger til forlag?
1 måned, 8 dage siden · grkemacar
4Søger kritik af Digtsamlings opsætn...
4 måneder, 24 dage siden · Ansu
3Valg af forlag til digtsamling
4 måneder, 29 dage siden · belmindelig
0Presse meddelse.?
9 måneder, 17 dage siden · JesperSB
75Bibelen
1 år, 2 måneder siden · Engbo
11Brug af kommentarer?
1 år, 2 måneder siden · Pia Hansen
20En udfordring med Den fede mand af ...
1 år, 5 måneder siden · Morpheus
710 trælse brølere...
1 år, 5 måneder siden · K.B. Assenholm
3Saxo Publish eller Book on Demand (...
1 år, 5 måneder siden · TheProject
1Litteraturlæsning sci-fi/fantasy - ...
1 år, 6 måneder siden · Kafkaesque
2Antal digte i digtsamling
1 år, 6 måneder siden · dino
11Bestillingsforfattere?
2 år siden · dino
5Corona og forlagsbranchen
2 år siden · JohannesB
16Fusk i forlagskonstrakten?
2 år siden · Skribenten47
10Hvor pænt/positivt er dette afslag?
2 år siden · NAHansen
4Tilskud til udgivelse???
2 år siden · NAHansen
3Findes der mon sådan en bog???
2 år siden · Savanti
2Er man tvunget til tavshed?
2 år siden · Eddie
6Lige margener?
2 år siden · Pia Hansen
1hvilke lande, hvilke genrer?
3 år siden · Muhkovending
7Saxo.com
3 år siden · Lauhan
1Hvordan er Saxo Publish?
3 år siden · Paolosaks
3Hvilke børnebogsforlag skal jeg kon...
3 år siden · mandeniskoven
8Ros til Forlag mellemgaard .
3 år siden · Savanti
2Salg af digtsamling
3 år siden · Savanti
20Forlagsbranchen er i opbrud!
3 år siden · tope
2Lektørudtalelse på en af forfattern...
3 år siden · NAHansen
5hvad er fordelen ved ISBN nr?
3 år siden · vikingo
3Boganmelder, hvordan?
3 år siden · NAHansen
2At sende en PDF til tryk...
3 år siden · little T
0No country for old men.
3 år siden · Mitmit
5Krimier
4 år siden · dino
14Verdens bedste roman
4 år siden · dino
31Erfaringer med forlaget Mellemgaard
4 år siden · tope
7Nu er jeg moden på udgivelse
4 år siden · tope
1Hvilken genre er dette?
4 år siden · dino
9Er det ok?
4 år siden · Polo
1Det der følge brev?
4 år siden · dino
38Er min forfatterdrøm dødsdømt ved f...
4 år siden · JacobPatrickPou...
7Gode danske udviklingsromaner?
4 år siden · Vacca foeda
2Fortælle bogens historie på en visu...
4 år siden · Dizzy76
2Slagtryk
4 år siden · heksemutter
6Et Spørgsmål
4 år siden · Bondekonen
24Skuespil
4 år siden · Kåemer
4Illustrator og forfatter, samt inds...
4 år siden · prefu
1Lokation reception - København
4 år siden · Bondekonen
32Afslag
4 år siden · prefu
2Hvilken kontrakt skal jeg vælge
4 år siden · DE-O
107 grunde til ikke at blive forfatte...
5 år siden · dino
2Pris og design af forside til ebog?
5 år siden · Ordspinderen
3Bog på fyldepennen
5 år siden · thevoid
5Intet svar fra forlag om modtagelse...
5 år siden · Theplayer1978
4Hvedekorn
5 år siden · Theplayer1978
9Imaginære sprog til fantasy bog: ni...
5 år siden · DenFrieNukleoti...
6Gode forlag (uden medfinansiering)
5 år siden · Anne Christine ...
2Få min roman anmeldt, og få den ud ...
5 år siden · Gryphon
1Oplæsninger og lignende - dit forho...
5 år siden · Bondekonen
0Astrid & Veronika (Let me sing you ...
5 år siden · sofiesverden
30Bibelen
5 år siden · Dyppepennen
4Priser på E-bøger
5 år siden · WeirdSpace
24Novelle eller roman?
5 år siden · Asterioka
0Undervisningsmateriale til fagfolk
5 år siden · underviseren
9Hvorfor giver forlag ikke feedback?
5 år siden · Seifostos
1Hjælp, jeg skal undervise!
5 år siden · Fink
2Hvad sender man til et forlag?
5 år siden · dino
26Den Amerikanske Drøm
5 år siden · Engbo
9Dreamlitt
5 år siden · Anne Christine ...
3Er der nogen der lever af at skrive...
5 år siden · Pen