Noget for sig selv

7. kapitel


19 år siden 2 kommentarer 58 kapitler Romaner

1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 22 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
6 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
6 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden
3Fra nu af
Vil årets første sommerdag · Minde mig om · Alkoholfri vin · En dobbelt... [...]
Digte · sommer
6 år siden
5Rusen
Ulempen ved rusen er, at den er midlertidig. · Du tager stoffer for... [...]
Digte · sårbarhed, venskaber, alkohol
6 år siden
8Kaffen
Vi kender den alle sammen · Alligevel er den forskellig for de fles... [...]
Digte · hverdagslivet, mennesker, kaffe
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)

Magtkampen

   Orlando nærmede sig igen nord kvarteret. Hans hjerte hamrede i brystkassen og han begyndte at svede af nervøsitet. Han var ikke sikker på at Avril ville tage imod ham med kyshånd, men han håbede at hun i hvert fald ville lade ham slippe for de pinsler Ewan havde gennemgået.
   Da han trådte ind over det der uofficielt var grænsen, begyndte en sær fornemmelse at fylde ham. Alle de minder han havde fra sin tid med Avril kom igen og hans tanker gled tilbage på den sidste aften...
   "Du skal tilbage til hende..." Hendes stemme var kold. Orlando vendte sig mod hende,
   "Ja, du har ret, jeg skal tilbage til hende. Jeg elsker hende. Hun er min ven og vi kan tale sammen om alt. Dig! Du er kold." Det var sidste gang at han så Avril i øjnene. Siden dengang havde han kun set hende og Angels kamp fra sidelinien. Det var derfor han var rejst, han ville væk fra Avrils pust i nakken.
   "Hvad laver du her?!" en drengs stemme flåede ham ud af hans tanker. Hvad han ikke vidste var at det var den samme dreng Ewan først havde mødt.
   "Jeg leder efter Avril!" Orlando var ikke bange for Avrils spejdere, han vidste at de fleste af dem kendte ham og vidste hvem han var.
   "Sig til Avril at 'Orlando' er tilbage." så snart han udtalte sit navn ændredes drengens ansigts udtryk, og han satte i løb den modsatte vej. Orlando fulgte efter i den retning drengen var løbet. Men før han nåede mere end et par gader kom en fyr, han aldrig havde set før, ud fra en sidegade. Han gik med faste skridt imod Orlando og stoppede få meter fra ham. "Hvad vil du her?"
   "Mit navn er Orlando og jeg..."
   "Jeg ved hvem du er!" den fremmedes ansigt var skjult i skyggen, og Orlando blev pludselig bange for, at det var en Avril havde sendt, men da den fremmede fortsatte, blev han klar over, at det ikke var tilfældet.
   "Avril er min nu. Hold dig væk!" Skindsygen lyste ud af den fremmedes øjne da han trådte frem i lyset. Orlando kunne ikke genkende personen.
   "Du kan da i det mindste fortælle mig dit navn, så jeg ved hvem jeg er oppe imod." Den fremmedes øjne brændte sig ind i Orlandos, før han svarede.
   "Mit navn er Justin." han tog et skridt til og igen blev hans ansigt skjult af skyggen.
   "Jeg kommer ikke for at få Avril tilbage, jeg skal bare snakke med hende."
   "Ja det ku' du li'. Jeg har hørt om dig og jeg ved hvad du kommer for." Justin trådte endnu et skridt frem mod Orlando, og pludselig begyndte Orlando at føle sig truet.
   "Jeg ved ikke hvad du tror du har med Avril, men jeg kan garantere dig for, at det bliver aldrig som det vi havde!" Orlandos angreb på Justins stolthed fik vreden til at bruse op i hans øjne.
   Justin kastede sig frem imod Orlando, og deres hænder mødtes i luften. De holdt begge den anden fast i et jerngreb, og selvom de stod stille, var der en kamp imellem dem der rummede en umenneskelig styrke. Så snart en af dem svækkedes bare en smule, pressede den anden med fornyet styrke. Deres hoveder var så tæt at Orlando kunne mærke Justin ånde i hovedet, og han mærkede at han var ved at svækkes. Det var ved at være overstået. Orlando havde overtaget, og Justin vidste det. Men alligevel lukkede han øjnene og samlede endnu engang alle sine kræfter for at holde Orlando væk, men da han åbnede øjnene igen, kunne Orlando se at det snart ville være afsluttet.
   De løsnede grebet samtidig. Justin havde indset sit nederlag. Magtkampen var slut. Orlando gik forbi Justin, og Justin prøvede ikke at stoppe ham. Nu var der ingen forhindringer mellem ham og Avril.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/06-2005 20:07 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 642 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.