Noget for sig selv

8. kapitel


19 år siden 0 kommentarer 58 kapitler Romaner

1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 22 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
6 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
6 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden
3Fra nu af
Vil årets første sommerdag · Minde mig om · Alkoholfri vin · En dobbelt... [...]
Digte · sommer
6 år siden
5Rusen
Ulempen ved rusen er, at den er midlertidig. · Du tager stoffer for... [...]
Digte · sårbarhed, venskaber, alkohol
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)

Tilbage

   Der gik to dage før de så noget til Orlando igen, og i den tid kom Ewan sig nogenlunde. Hans ryg smertede stadig når ham gik, og hans ribben var stadig ømme, men han overlevede. Heldigvis havde kniven ikke haft den store effekt på ham. Den var ganske rigtigt gået igennem huden, men ikke dybt nok til at gøre skade. Han havde været heldig.
   Da Orlando kom tilbage lå Angel og Ewan sammen inde i sengen. De sov og havde stadig alt tøjet på, men Orlando ønskede alligevel at han ikke havde set det. Angelina havde været hans, nu måtte han give hende op, så en ny kunne få fornøjelsen af hendes person. Og inderst inde vidste han at Ewan var den rette. Han havde ganske vidst ikke kunnet lide ham i starten, men efter han havde hjulpet ham tilbage fra Avrils område, havde han indset at Ewan rummede meget mere end Orlando først havde vurderet ham til. Der var virkelig mere bag det drengede smil og den generte personlighed, end det så ud til.
   Han lagde sig til at sove inde på sofaen.

Da Angel vågnede og fandt Orlando liggende på sofaen blev hun lykkelig. Et øjeblik
   var hun bange for at hun havde mistet ham til Avril igen, men han var kommet tilbage.
   "Orlando? Hvordan gik det?" hun hviskede stille i hans øre, og han slog øjnene op. "Hvordan gik det?" hendes stemme fylde ham med glæde. Han rejste sig halvt op og kiggede hende i øjnene, før han svarede.
   "Du kender Avril, hun var åben for mit forslag." Orlando smilede, han vidste ikke hvor hårdt det han lige havde sagt ramte Angel. 'Hvad mente han med det?' fløj gennem hendes tanker, og endnu engang mindedes hun de glemte dage for 1½ år siden. Det gjorde ondt.
   "Hvad, hvad lavede du mens du var der? Hvad talte I om?" Hun prøvede at grave dybere ned i det han havde sagt, hun måtte have svar på sin mistanke.
   "Det der skete og blev sagt hos Avril er imellem hende og jeg..." Pludselig gik det op for ham at Angelinas smil ikke var ægte. Han kunne se jalousien dybt i hendes øjne.
   "...hun betyder intet for mig mere." et lille glimt af håb lyste i et sekund i Angels øjne, og hendes smil fik sin glans tilbage. Orlando mærkede lettelsen glide ind over kroppen, han ville ikke have sit gamle image tilbage. Han var træt af at blive kaldt ting som playboy og player. Han var ikke sådan mere. Langt fra.
   "Hey, du er tilbage!" Ewans stemme brændte sig ind under huden på Orlando. Han ville godt have været alene med Angel lidt længere. Det havde været lettere hvis Ewan var den der havde været væk i to dage, for så ville han jo selv have fået det forspring. Men Avril havde tvunget ham til at blive, og sådan blev det.
   "Godt at se at du er kommet dig." Orlando skjulte sin skuffelse og hilste glædeligt på Ewan.
   Ewan var også en smule skuffet. Selvfølgelig var han glad for at Orlando var sluppet uskadt ud af Avrils område, men han ønskede alligevel et sted dybt nede, at han var blevet væk. Ewan havde opført sig som en ægte ven for Angel, og tilbudt hende at gå ud og kigge efter Orlando, men hun ville ikke have, at han udsatte sig selv for fare. Og desuden kendte Orlando jo Avril. Og nu var han selv kommet tilbage, så det var med blandede følelser han endnu en gang kiggede Orlando i øjnene.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/06-2005 20:08 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 591 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.