Religion, politik og samfund · Lokkeland-reality

9 svar
Senest opdateret 5 måneder, 2 dage siden · Morpho, thevoid
5 måneder, 4 dage siden

Ak og ve! debatter om et fløjtende ligegyldige skilt i legoland, brystmålene på Linse, Amalies lille møgunge og om blå piller kan få stiv diller!

Det fylder op og ned og så tilbage igen jab jab jab jab

Jeg hader at skære hovedet af en fisk! Siger det bare! HADER, jeg hader også frøer, de er psykotiske små hoppende utilregnelige bæster, men skære hovedet af en fisk er værre, det knaser og den kigger på en mens det laver bevægelser med munden uden at sige noget...så jeg vil hellere vide meget mere om fukushima og de 4000 tons radioaktivt affald den lækker hver dag ud i havet...skal jeg til at skære to hoveder af fisk snart? Hvilket et skal jeg tage først? Påvirker det vores drikkevand? Stiger vand i pris? Ja jeg synes jo det er dyrt nok i forvejen! Ja der er mange store spørgsmål

Men det er ikke vigtig! bare fordi jeg ikke kan lide at skære fisk skal det ikke gå udover vigtige nyheder sååååå hvad gør vi med skiltet? Og hvad er Linses brystmål? Er Amalies unge fyldt med møg? og virker de blå piller?

5 måneder, 4 dage siden
5 måneder, 4 dage siden

Hvad angår Linses brystmål, så må man sige, at det altid har været interessant, både visuelt og i processen. Når nu bryster gør så glade, og kæmpe bryster bringer endnu mere glæde, hvad skal der så ikke blive af alle de glade brystelskende mennesker, når nu Linse i et dystert øjeblik, har valgt at reducere størrelsen af de to glædesballoner. Der kan vi tale om negativskabende dominoeffekt og tab af samfundsglæde, ikke bare på lokalt plan.
Den gode nyhed er, at Vi ikke må glemme at hylde brysterne og der har Linsepigen altså bidraget og været en dejlig ambassadør, når vi koncentrerer os om Torsoen.

De blå piller må vi også hylde. De løfter både mandens selvværd, kampgejst, manddomsfølelse, såvel som følelsen af at kunne begære et potentielt lækkert skår. Så det er absolut ikke en uvæsentlig nyhed, for også pillerne bringer smilene frem. Der er ikke noget så godt som Stiv Pik og håret tilbage. Det er på linje med den glædesskabende nyhed; En buket om ugen holder fugt i fugen, hvis nogen husker den.

Til gengæld er det et faktum, at vi heroppe nordpå hører til nogle af de få steder i verden, hvor vi kan tænde for hanen og drikke vandet, uden at blive forpestet med alverdens bakterier.
Det er oplysning og ikke en nyhed.
Så den tynger i vægtskålen omkring nyhedselementet.
De ægte nyheder, små som store skal tjene at bringe smilet frem.
Desværre har samfund verden over efterhånden indrettet og manipuleret med folkets hjerner således, at nyheder skal være traurige, kritiske, frygtskabende etc. Men er det et holdbart kriterie i sig selv?
Her er svaret. Nej.
Er der overhovedet en nyhedsværdi i, at mennesket er ved at smadre verden, medmindre den står i lyset af den gode nyhed, der fortæller os, at vi har Mars i baghånden, dog pt. kun i forhold af envejsbilletter.
Næ, Den lykkelige nyhed kommer den dag, hvor vi kan sortere mellem det gode og det onde. De gode bor på Mars og de onde på Jorden.
Nej, så må vi droppe returtanken. Medmindre, at der sneg sig en smutter ind undervejs.
Yderligere har de måske ressourcer på Mars, der kan afhjælpe den nye krig, der vil opstå, den dag manglen af fossile brændstoffer vil overgå jordiske skabninger.
I mellemtiden kan Marsboerne arbejde på et metaplan omkring en fredsskabende kultur på jorden.
Det betyder altså i sidste ende, at vi bliver nødt til at skabe en pendlerkultur mellem Jorden og Mars, fordi man aldrig må miste håbet om, at det kan lade sig gøre.
Ergo skal der planlægges et nyt luftfartselskab. Det kan hedde Abernes Planet. Der er sikkert bedre bud, men det må gælde for nu.
Abernes Planet kan så arrangere rejser som eksempelvis kunne herske under titlen, Turen går til Mars, med mulighed for retur, hvis du kan skabe en lykkeligere gang på jorden.
Det vil jo skabe positive følgevirkninger for væksten.
Alle iværksætterne, kreative hjerner og forskerenheder kommer jo op på beatet. Det betyder. Flere arbejdspladser, flere kulturer, der skal lære at samarbejde, fordi vi tror på at jorden kan reddes, inden det er for sent. Det ender med et kæmpe nyhedsindslag om, Verdensborgernes Kongres på tværs af universer. Det ville blive et hit, fordi Verdensborgerne tjener alle levende væsener og det hele med det ene formål, at skabe glæde, frihed og fred, både på Mars og på Jorden. Men indtil da, har de gode og onde, hver deres legeplads.
Fiskene ved jeg ikke lige hvad vi skal stille op med. Der er en klar udfordring dér.
Camilla

5 måneder, 4 dage siden
5 måneder, 3 dage siden

Er Linse ved at reducere sine bryster? Hun må have fået ondt i ryggen...hvis man kritiserer et skilt for at værende køns ideal og hylder Linses plastik er man vel dobbelt moralsk.

At vi som nogen af de eneste har noget af det reneste vand i verdenen kan vel på sigt give alvorlige problemer, vi skal dele...det vil jo svare lidt til hvis kun Afghanistan olie, og amerikanerne stadig er tørstige efter at køre store biler

Når radioaktivt affald spreder sig via havene hvordan forhindrer vi det så i at komme hertil, en mur? Mure er skide moderne igen.

Sex er til at formere os, så vi kan komme til Mars ...ellers er et højbelagt smørrebrød og en kold øl at foretrække, men med den ødelæggende fart vi har på skal vi ikke forvente at særlig mange kommer til mars. Hvordan vil du sortere den inde fra den gode? Det går jo ikke særlig godt lige nu :)

5 måneder, 3 dage siden
5 måneder, 3 dage siden

Nu skal vi jo passe på, at debatten ikke tager en usaglig drejning og hvad gør man i den situation. Man går tilbage til kilderne!

For i virkeligheden er det jo såre simpelt.
Det ved vi!
Men nuvel. Der skal lige et par småjusteringer til, før vi kan kalde planen for eksemplarisk og sende den ud i æteren som Great News!

Så her kommer følgende oplæg:

Det er jo tidligere kendt, at Manden er fra Mars.
Der er ovenikøbet skrevet en bog om det.
I denne indkapsles alle de dynamikker, der kalder de onde og mest grusomme sider frem i manden.
Men en bog ikke kan gøre det alene. Det ville simpelthen ikke være sagligt for argumentations -og dokumentationsgrundlaget, så da må vi anvende det mest brugte og mest veldokumenterede bilag af dem alle.
De fleste kender det sikkert ganske glimrende og når der nu henvises til bilaget om Skabelsesberetningen §1.stk 1, da tænker de fleste, helt sikkert.
Nå ja selvfølgelig, Herren være med Os, og ikke Hæren være med os, som det en dag blev udtalt i radioen.
Vi mindes tilbage til den tid, hvor alt Var godt.

Det gode er, at bilaget understreger, at manden slet ikke er ond. Snarere tværtimod!
Det står sort på hvidt, at den eneste lille svaghed han var udrustet med, var et godt hjerte og et legende sind, hvormed han lod sig lokke af Kvinden. Ergo må Kvinden være, det onde.
Måske havde Eva vældig store bryster, fordi Gud så, at det var Godt. Ligesom Linse!

Men nuvel - I bogen, Mænd er fra Mars, har man gjort sig umage for at komme den lille svaghed til livs.
Den omhandler naturligvis kommunikationen og den gensidige opfattelse mellem mand og kvinde.
Der har Kvinden haft noget at lære, ingen tvivl om det. Men den hurdle er vi også sluppet nogenlunde smertefrit igennem heroppe nordpå, ligesom med drikkevandet.

Da kvinder i historisk og indeværende tid jo ikke har haft retten til at ytre sig i samme omfang som manden på globalt plan, da er vi stadigvæk i en øvelsesfase, hvorimod manden til alle tider har fremstået mere skarp og klar.
Det handler ikke om, at vi ikke er ligeværdige, set med nordiske moderne briller.
Vi er bare forskellige og gode til hvert vores. Det skal vi udnytte, ik sandt.
Dette bringer frem til næste punkt på dagsordenen, for at opretholde den overordnede plan; at skabe fred, frihed og glæde blandt verdensborgerne og deres fælles miljø.

Gudskelov har Kvinden altid haft en sjette sans, og den får vi brug for inden nyheden sendes ud som Great News.

For selvfølgelig er det Mændene, der skal til Mars. Det er jo dér i oprindeligt kommer fra - dengang alt var godt, og det er der ingen grund til at ændre på.
Det ville skabe store problemer, hvis vi allerede inden processen sættes i gang, underkender Mandens arnested, skabende talent, visionære ideudvikling og dynamiske handlekraft, når der skal tænkes i Metaplan. Næ disse evner må vi hylde, ved at sende jer afsted, ligesom vi skal hylde glædesballonerne.

De må altså rette i det bilag inde i Himmelsekretariatet. Der har bare være helt vildt meget harpespil på kølinjen, hvilket kan søvndysse enhver.

Tilbage til Kvinden. Vi trækker os med vort storsind i den indledende runde og bliver på Jorden.
Det vil nu engang være det smarteste for, at vi overhovedet kan komme igang. Der er nemlig stadigvæk nogle kommunikationsuvaner, der lige skal ryddes af vejen, inden vi kan genskabe i fællesskab. Vi har prøvet adskillelsen før og Så det virke, netop fordi adskillelsen skaber nye perspektiver, muligheder, klarsyn og ikke mindst bevidstheden om, hvad Vi lige pludselig mangler. Men inden vi tager ansvaret på os som artshelhed og løfter i fælles flok, da må der adskillelse til.
Så nu er fordelingen på plads.

Mænd er fra Mars, og vi vil sende jer godt afsted og udelukker jer fra reproduktion og glædesballoner, indtil i har udviklet og fundet en brugbar løsning.
Gammelt trick, men det har virket til alle tider.

Iøvrigt skal vi lige have tilføjet, at Kvinder ikke kommer fra Venus. Det var en dækhistorie. Vi er Moderjord, og sådan skal det vedblive, når vi tænker i en genoprettelsesfase af jordens ressourcer, oprydning i miljøudfordringerne, genskabelse af en clean world. I samme ombæring ophæver vi også udfordringen omkring de fossile brændstoffer, da kvinder kan klare sig med mindre, så længe det tjener et fælles mål om den globale velfærd og sikkerhed.
Til orientering kan det oplyses, at det allerede er blevet clearet i, Kvindernes Globale Verdenssamfund, under sidste generalforsamling.
Notatet er classified i sin helhed!

Det bringer således frem til afhjælpning af problemet omkring fiskebestanden, da Kvinden ikke er jæger og i stor stil heller ikke ønsker at slå noget levende ihjel.
Ihvertfald ikke i stor stil.

Vi vil gå tilbage til mere basic kost, hvilket også er sundhedsfremmende i forhold til kroppens helse og naturlige fylde.
Nu da vi har sendt Manden godt afsted på rejsen, vil skiltning ikke længere være nødvendigt, heller ikke i Legoland.

Kvinder kan sagtens finde vej uden skilte!

Så lige for at opsummere kort, er opgavernes målsætning fælgende:

På Mars bliver formålet at finde en metaløsning, hvilket i stor stil er mandens force.
På jorden bliver formålet at få ryddet op og genskabe harmonien på kloden, hvilket er kvindens force.
Det er den pragmatiske og logiske tilgang vi her anvender, i ønsket om ikke at gå mod Verdens Endelige.

I mellemtiden vil der blive udfærdiget et nyt bilag, der skal erstatte det gamle.
Bilaget vil gå under overskriften, Det blev en Ommer.

Efterfølgende droppes luftfartsselskabet, Abernes Planet og vi bygger en hængebro mellem jorden og Mars. Da alt er relativt, burde det tage nogenlunde samme tid, som det vil tage at skabe en metaplan og få ryddet op på jordkloden.
Men der er håb forude.
Er det ikke bare Great News:-)
Oh happy day!

5 måneder, 3 dage siden
5 måneder, 3 dage siden

Er det gud der har opfundet silikone? I så fald skal han vide det er en god opfindelse i form at lukke fuger så der ikke trænger fugt ud.

jeg vil ikke til mars, rød klæder mig ikke, og jeg hader at flyve med mindre jeg selv skal styre!

Det er muligt kvinden er moder jord i så fald er i blevet svinet godt og grundigt til og trænger til et bad.

Nej i behøver ikke skilte til at finde vej specielt når i aldrig aner hvor i skal hen...og hvem skal lave alle de kasser? Og dymomaskiner? Ja for når kvinden skal rydde op starter de jo med at rydde ud for at ligge alt i mærkede kasser...

Jeg spiser i øvrigt ikke fisk...det er great news!

5 måneder, 3 dage siden
5 måneder, 3 dage siden

Så så så, Selvfølgelig skal du til Mars. Så slipper du også for fisk. De har Marsbarer

5 måneder, 3 dage siden
5 måneder, 3 dage siden

Damn mit indlæg blev af uransagelige årsager reduceret fra 55 til fire linier. Det beror naturligvis på en misforståelse. Der må være en hacker tilstede, for det svar var sublimt.

Men hacker eller ej!
Du vil komme til at elske din nye røde flyverdragt.
Don't Worry be Happy!

Camilla

5 måneder, 3 dage siden
5 måneder, 2 dage siden

Og jeg troede det var marsboer...

5 måneder, 2 dage siden
5 måneder, 2 dage siden

Nej, I flyttede jo til Jorden.
Derfor den nødvendige skiltning.

Kan iøvrigt godt lige hurtigt tilføje, at kvinden er vaks på fingrene, så de kasser skal vi hurtigt få bakset sammen.
Men vi dropper Dymoen, og laver et surprice party når vi alle er samlet igen. Vi må Danse, grine og feste noget mere. Så pyt med labels. Vi laver en pakkeleg.

Iøvrigt så er det ikke fordi kvinden ikke ved, hvad vej hun skal gå, eller kender retningen. Vi er bare åbne over for mulighedernes land og bidrager gerne med forslag til enhver tid.
Det er en meget berigende natur vi har!

5 måneder, 2 dage siden
5 måneder, 2 dage siden

Men når alt kommer til alt og efter en vældig konstruktiv, saglig, progressiv, humørfyldt og som udgangspunkt et tankevækkende debatoplæg fra din hånd Søren. Da må konklusionen være, at ønsker vi nyheder, der bare forholder sig til relativt interessant nyhedsstof, så må vi jo som borgere, mennesker og folk starte med at tage et ansvar for, at det der sendes ud simpelthen er for uinteressant til, at vi gider læse, se og høre om det. Så lang tid det bliver købt, så er det solgt vare.
Men vi kom vidt omkring, og fik da også fundet en løsning omkring Freds - og Miljøskabende indsatsområder.
Det kan være vi skal starte en Great News Channel.
Jeg tror at det ville være et konkurrencedygtigt bud til alt det andet gøgl, der bliver sendt ud verden over. Den kunne hedde Ying og Yang!
Over and out!

5 måneder, 2 dage siden

Besvar debattråd

Debatten Lokkeland-reality er startet 22/09-2017 19:18 af Søren Sørensen (thevoid) og er placeret under Religion, politik og samfund.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

1Ørehængere
1 time, 50 minutter siden · dino
27Åh nej! - Ikke igen!
2 timer siden · dino
1656Dagens ord
10 timer, 3 minutter siden · leviP
0Betalæser søges til tre noveller
1 dag, 8 timer siden · Syrene Hvid
13Skrivegruppe Midtjylland
1 dag, 13 timer siden · LineG
12Nogen der har gang i noget
1 dag, 14 timer siden · nillepoulsen
10Et sted jeg kan gemme min tekst
1 dag, 14 timer siden · nillepoulsen
12Hvad er du taknemmelig for i dag?
2 dage, 6 timer siden · Syrene Hvid
9Det at skrive
2 dage, 10 timer siden · kirstine12
7Gode danske udviklingsromaner?
3 dage siden · Vacca foeda
21Erfaringer med forlaget Mellemgaard
4 dage siden · Gorm Winther
37Dagens Vits
4 dage siden · leviP
0illustrationer
6 dage siden · kirstine12
2Lysets Engel
9 dage siden · Engbo
1Skrivekursus KBH
9 dage siden · Bondekonen
17Bandeord
13 dage siden · Engbo
26Evolutions forskning.
14 dage siden · Inghard
3smerter når jeg læser
14 dage siden · cronio
11Sand identitet på Fyldepennen
14 dage siden · Dyppepennen
6Verdens bedste roman
16 dage siden · Morpho
5Skal vi skrive en gyser sammen?
19 dage siden · smukkehjerte
3Kontraster
19 dage siden · smukkehjerte
0drilsk beskrivelse
21 dage siden · DenFrieNukleoti...
2Forfatterskole Århus
22 dage siden · Kato
3Et kuk om kommentarer
24 dage siden · Morpho
0Kritik
27 dage siden · Brehmer
0Irrelevante kommentarer
27 dage siden · vinterberg
22#metoo
1 måned, 1 dag siden · dino
3Underlig sætning
1 måned, 6 dage siden · DenFrieNukleoti...
2Fortælle bogens historie på en visu...
1 måned, 11 dage siden · Dizzy76
5Skriveblokering
1 måned, 12 dage siden · Dizzy76
13Forfatterhøjskole - God ide eller s...
1 måned, 15 dage siden · Miana
2Musik og maleri
1 måned, 16 dage siden · dino
8Min moders stemme
1 måned, 18 dage siden · Engbo
8Glædeligt jul og godt nytår!
1 måned, 24 dage siden · Engbo
17Musik man kan lide, men ikke ved hv...
1 måned, 27 dage siden · Kåemer
2Slagtryk
1 måned, 29 dage siden · heksemutter
42Utroskab
2 måneder, 2 dage siden · Kåemer
6Et Spørgsmål
2 måneder, 12 dage siden · Bondekonen
109Selvforsvar
2 måneder, 13 dage siden · thevoid
33Er ligestillingen umagen værd?
2 måneder, 15 dage siden · Morpho
1Forbrugersamfund
2 måneder, 17 dage siden · Camra
30Gentleman eller kvinde
2 måneder, 17 dage siden · Morpho
8Uforståelige digte
2 måneder, 20 dage siden · Agrippo
12Hurra nu nåede bogen frem.
2 måneder, 23 dage siden · heksemutter
15Overgreb
2 måneder, 26 dage siden · Morpho
0Fed guide til at skrive dialog
2 måneder, 26 dage siden · Dizzy76
0Bruger du cliffhangers i din tekst?
2 måneder, 26 dage siden · Dizzy76
4Svarkommentar
3 måneder siden · Kekko

Religion, politik og samfund

27Åh nej! - Ikke igen!
2 timer siden · dino
12Hvad er du taknemmelig for i dag?
2 dage, 6 timer siden · Syrene Hvid
26Evolutions forskning.
14 dage siden · Inghard
22#metoo
1 måned, 1 dag siden · dino
109Selvforsvar
2 måneder, 13 dage siden · thevoid
1Forbrugersamfund
2 måneder, 17 dage siden · Camra
30Gentleman eller kvinde
2 måneder, 17 dage siden · Morpho
10Legalisering af cannabis
4 måneder, 12 dage siden · thevoid
29ytringsfriheden
4 måneder, 27 dage siden · thevoid
9Lokkeland-reality
5 måneder, 2 dage siden · Morpho
10Fordomme
5 måneder, 29 dage siden · Kåemer
33Skyld
7 måneder, 3 dage siden · Anni Idorn
14Hvad sker der i samfundet lige nu?
7 måneder, 5 dage siden · Engbo
7Flygtninge
7 måneder, 5 dage siden · Morpho
26det rød hvide flag
8 måneder, 3 dage siden · dino
13Koranen
8 måneder, 11 dage siden · Kåemer
53Skat
9 måneder, 12 dage siden · Kåemer
10Reformation og renæssance
10 måneder, 7 dage siden · dino
11Normal
11 måneder, 4 dage siden · Kåemer
2Literatur og Samfund
1 år siden · Engbo
58Udvisning
1 år, 1 måned siden · Kåemer
7Circumcisio.
1 år, 2 måneder siden · dino
1FNs Menneskeretserklæring
1 år, 2 måneder siden · Kåemer
5Finansloven
1 år, 3 måneder siden · Kattegat
5Et eventyr
1 år, 3 måneder siden · Kåemer
26Paven i Malmö
1 år, 3 måneder siden · Engbo
5Snarligt valg?
1 år, 3 måneder siden · Engbo
4Døgnets drab.
1 år, 3 måneder siden · Fink
26Er du kristen/religiøs?
1 år, 3 måneder siden · Blækhuset
3Målsætninger
1 år, 4 måneder siden · Kattegat
76Danske værdier?
1 år, 4 måneder siden · Engbo
1Uha fri os fra mennesker
1 år, 4 måneder siden · Kåemer
53Mærkedag
1 år, 4 måneder siden · Kåemer
16Sprog-udslettelse og danske værdier
1 år, 4 måneder siden · dino
13velfærds farisære i tugthuset port
1 år, 5 måneder siden · Villain
6Journalistik eller?
1 år, 5 måneder siden · Kattegat
9Frivillig arbejde.
1 år, 6 måneder siden · Fink
10Hverdagsracisme
1 år, 7 måneder siden · Tilbudsavislæse...
62Ikke til at komme udenom.
1 år, 7 måneder siden · Engbo
17Homofobi
1 år, 8 måneder siden · dino
0Hjemmehjælp
1 år, 8 måneder siden · Kåemer
13Grundlov
1 år, 8 måneder siden · Engbo
8Danmark Frit
1 år, 9 måneder siden · Engbo
3Siemens Wind Power
1 år, 10 måneder siden · Fink
46I krig igen?
1 år, 10 måneder siden · Engbo
23Skattesnyd
1 år, 10 måneder siden · Engbo
20Afsløringer
1 år, 10 måneder siden · Engbo
8Burka
1 år, 10 måneder siden · dino
19Nu har jeg fået nok!
1 år, 11 måneder siden · westendahl