Fremmede

Kapitel 17


16 år siden 0 kommentarer 52 kapitler Romaner

2Vieux-Lyon
Vognen glider op ad kabelbanen. Søren kigger ud på gamle, stejle ... [...]
Noveller
11 år siden
1Komplimenter
'Du er så smuk.' · 'Jeg kan slet ikke få nok af dig! du er så sød o... [...]
Noveller
11 år siden
1Solhverv - Kapitel 7
--- · 8. · --- · Ved aftensmaden bliver der ikke talt meget, og bornhol... [...]
Romaner
11 år siden
0Støvregn
1 · De står ved togstationen, hvor der kun er to spor og en billet-... [...]
Noveller
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Olsen (f. 1989)

Nana tager en panodil

   Hun står inde på sit værelse i pyjamas og badekåbe. Er lige stået op. Læseferien er begyndt, og den næste årsprøve er i overmorgen. Skriftlig dansk. Hun ved ikke helt, hvordan man skal forberede sig på det. Emnerne kan jo være hvad som helst. Men hun klarer sig nok; hun plejer at få 10 eller 12 i sine stile. Hun klarer sig nok i alle årsprøverne. Der er ikke noget at bekymre sig om. Ikke for Nana.
   Hun kigger på årets afsluttende billedkunst-projekt, som ligger og flyder på reolens nederste hylde. 'Øjnene er vinduerne ind til sjælen - eller hvad?' er titlen på hendes planche. Hun fik 7 for det.
   Hun tænker på det, som ham 2.g'er drengen i nord-huset sagde, da hun spurgte ham. Hun lignede 'en glad pige, der har styr på det hele.'
   Hun har lidt hovedpine. Hun går ud på badeværelset, lukker og låser døren bag sig, finder glasset med panodiler frem fra medicin-skabet.
   Et øjeblik stirrer hun ned i pilleglasset. Der er omtrent 20-30 panodiler. Hun læser det, der står på etiketten: 'Overskrides den anbefalede dosis, er der fare for forgiftning. Er der mistanke om overdosering, bør du straks søge læge.'¨
   Hun stirrer ned på alle de små hvide piller. Bare et øjeblik. Så tager hun én, sluger den med noget vand og går ind i sit værelse igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/11-2007 15:42 af Erik Olsen og er kategoriseret under Romaner.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.