Fremmede

Kapitel 42


16 år siden 0 kommentarer 52 kapitler Romaner

2Vieux-Lyon
Vognen glider op ad kabelbanen. Søren kigger ud på gamle, stejle ... [...]
Noveller
11 år siden
1Komplimenter
'Du er så smuk.' · 'Jeg kan slet ikke få nok af dig! du er så sød o... [...]
Noveller
11 år siden
1Solhverv - Kapitel 7
--- · 8. · --- · Ved aftensmaden bliver der ikke talt meget, og bornhol... [...]
Romaner
11 år siden
0Støvregn
1 · De står ved togstationen, hvor der kun er to spor og en billet-... [...]
Noveller
13 år siden
0Solhverv - Kapitel 6
"Der er et spøgelse herude," siger Viktor nøgternt ved morgenbord... [...]
Romaner
13 år siden
0Solhverv - Kapitel 5
"Har herrerne sovet godt?" spørger Henrik for at bryde tavsheden ... [...]
Romaner
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Olsen (f. 1989)

Malene aflyser

   Hun sidder på en bænk i parken. Kan ikke lide at være hjemme i lejligheden længere. Hun prøver at tilbringe så meget tid som muligt ude i byen eller på universitetet, men hun prøver at undgå at være sammen med sine veninder. Selv Helle kan hun ikke lide at være sammen med længere. Hun ved ikke helt hvorfor. Sådan har hun det bare. Hun vil helst være alene.
   Vinden rusker i egetræerne omkring hende. Himlen er gråligt hvid. Det trækker vist op til regn.
   Hun tager sin mobiltelefon frem og ringer til sin psykologs kontor. En sekretær svarer.
   "Ja, det er Malene Rudebeck. Jeg har en tid om ugen hos Jørgen, hver torsdag eftermiddag. Altså, jeg har en tid i morgen. Øh ... det, det vil jeg godt aflyse. Jeg vil godt holde helt op med at ... med at gå til psykolog. Jeg føler bare ikke rigtig, jeg har brug for det længere. Ja. Okay. Nej, det vil jeg helst ikke. Jeg har jo sagt, jeg bare ikke føler, jeg har brug for det længere. Ja. Ja, jeg skal nok blive ved med at tage pillerne. Ja, men det var da godt, at vi kunne få det ordnet. Okay, farvel."
   Sekretæren lægger på først.
   Malene tjekker sine SMSer. Hendes veninder har skrevet til hende i løbet af de sidste par uger. Spørger om hun ikke vil med i byen eller med til den og den fest. Helle lyder mest bekymret. Hun plejede at være sammen med Malene nærmest hver dag. Nu kan Malene ikke huske, hvornår de sidst har tilbragt tid sammen. I Helles SMSer spørger hun hele tiden, om der er noget galt, og om Malene ikke vil snakke med hende om det. Om det er noget, der har noget med Malenes arbejde at gøre.
   Malene svarer ikke på nogen af SMSerne. Hun slukker mobiltelefonen og lægger den tilbage i lommen. De første regndråber er begyndt at falde. Hun stirrer tværs over parkens store græsplæner på nogle børn, der leger på legepladsen. De snurrer rundt og rundt på en af de der karuseller, der bare er en roterende metal-skive, man selv skal sparke i gang. Deres forældre kommer hen til dem og tager dem med hjem, før de bliver gennemblødt af det begyndende regnvejr.
   Malene sidder stille og ser forældrene gå væk med deres børn. Hun lader regnen sile ned gennem sit blonde hår og få det til at klistre sig til hendes blege ansigt. Hendes trendy, dyre, sexede tøj bliver gennemblødt. Hun er ligeglad. Det føles godt. Den kolde, rensende regn føles godt. Som naturens eget brusebad. Eller naturens eget bidet. Det renser hende for alt det forpulede lort, hun har haft i kroppen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/11-2007 17:22 af Erik Olsen og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 447 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.