Fremmede

Kapitel 40


16 år siden 0 kommentarer 52 kapitler Romaner

2Vieux-Lyon
Vognen glider op ad kabelbanen. Søren kigger ud på gamle, stejle ... [...]
Noveller
11 år siden
1Komplimenter
'Du er så smuk.' · 'Jeg kan slet ikke få nok af dig! du er så sød o... [...]
Noveller
11 år siden
1Solhverv - Kapitel 7
--- · 8. · --- · Ved aftensmaden bliver der ikke talt meget, og bornhol... [...]
Romaner
11 år siden
0Støvregn
1 · De står ved togstationen, hvor der kun er to spor og en billet-... [...]
Noveller
13 år siden
0Solhverv - Kapitel 6
"Der er et spøgelse herude," siger Viktor nøgternt ved morgenbord... [...]
Romaner
13 år siden
0Solhverv - Kapitel 5
"Har herrerne sovet godt?" spørger Henrik for at bryde tavsheden ... [...]
Romaner
13 år siden
0Solhverv - Kapitel 4
Viktor har lyst til at drikke sig fuld; han har lyst til at drikk... [...]
Romaner
13 år siden
1Andre folks pis
"Jeg kunne godt knalde hende dér," siger Harald. · "Hvem?" siger je... [...]
Noveller
14 år siden
0Solhverv - Kapitel 3
Jakob er faldet tilbage i puderne i et slemt hosteanfald. Viktor ... [...]
Romaner
14 år siden
0Solhverv - Kapitel 2
"Har herren sovet godt i nat?" spørger Henrik ved morgenbordet; d... [...]
Romaner
14 år siden
0Solhverv - Kapitel 1
Der ligger en blød tåge over landskabet nu. Hestekærren rumler ne... [...]
Romaner
14 år siden
2Rørt
Der var noget, der havde rørt ved hende. Kvinden lå i sin seng og... [...]
Noveller
15 år siden
3Dansende grædende
Hun danser fra sted til sted hele natten, fra fest til fest, så l... [...]
Kortprosa
15 år siden
2Overgivelse
Du begynder at græde. · Dette er dit liv, lige nu. · Du står i en toi... [...]
Noveller
15 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Olsen (f. 1989)

Malene har en kunde, der ikke vil betale

   Kl. 1 på en søndag åbner hun døren for Knud. Knud er en lastbilchauffør på 32 år. Han har ingen modesans; hans cowboybukser og ternede skjorte er tudegrimme. Han er i god form, lidt for muskuløs for Malenes smag. Han har karseklippet brunt hår og et tykt ansigt med skægstubbe og et grimt, gulligt smil, som han tvinger frem, da hun åbner døren.
   "Hej," siger hun med sit sædvanlige, friske tonefald og lipgloss-smil. Hun har en hvid badekåbe og sorte strømper på. "Du er så Knud?"
   "Ja, hej," siger han og træder ind i entréen, før hun overhovedet har flyttet sig. Skubber lidt til hende og døren. Hun kan lugte hans tunge, tørre spiritus-ånde.
   Hun tøver lidt. Så lukker hun døren.
   Han hænger sin jakke på en bøjle. Kan ikke finde ud af det. Både jakken og bøjlen falder på gulvet, i det øjeblik han vender sig om mod hende.
   "Er du fuld?" spørger hun stille.
   "Hvad? Hvad siger du?" nærmest råber han.
   "Er du fuld?"
   "Det kan du sgu da være ligeglad med, din luder."
   Det giver et lille sæt i hende. Ikke bare fordi han virker så aggressiv, men også fordi hun aldrig har tænkt på sig selv sådan. Som en 'luder.'
   Der er stille. De står afventende overfor hinanden som to boksere i bokseringen. Hun kan høre hans tunge vejrtrækning. Hun rømmer sig. "Skal vi, øh, skal vi sætte os ind i stuen?"
   Hun går forbi ham uden at vente på et svar. Så er der pludselig noget, der slår luften ud af hende. Hans arm, rundt om hendes mave. Han kommer bagfra, løfter hende op fra gulvet, smider hende ned på sofaen. Han griner.
   Hun vender sig om, sætter sig op og kryber baglæns hen til hjørnet af sofaen. "Er du rigtig klog, mand? Hvad fanden skulle det til for?!"
   "Hold kæft, din luder."
   "Hey," siger hun og prøver at lyde kølig, selvsikker. Hun løfter hænderne advarende. "Hey, sådan skal du ikke snakke til mig. Mine kunder respekterer mig, okay? Tal til mig med respekt, og så taler jeg til dig med respekt. Og ikke noget voldeligt. Den er jeg bare ikke med på."
   Han ser ikke ud til at lytte til hende. Han er ved at tage skjorten af. Afslører en bleg, behåret brystkasse. En ølvom under udvikling længere nede. "Nu holder du op med at snakke så meget, kælling." Han går hen til hende som en marcherende soldat. Hun prøver at rejse sig.
   "Jeg ringer altså til politiet hvis du ikke opfører dig or-"
   Han slår hende i maven, smider hende ned på sofaen igen. River badekåben væk så han kan se hendes røv. Lyner sine cowboybukser ned og smider dem fra sig på sofabordet.
   Malene gisper efter luft. Hun kommer vaklende på fødderne igen og løber ud i køkkenet, hvor hendes mobiltelefon ligger på bordet. Hun samler den op og skal til at ringe til politiet, da han skubber hende hårdt op mod køkkenbordet og vrister telefonen ud af hendes hånd. Smider den væk, ned i vasken.
   "Vent," siger hun. Kan næsten ikke få ordene ud. Luften slået ud af lungerne. "Vent ... ikke sådan her. Jeg gør det ikke sådan her -" Så skriger hun.
   Han er inde i hende nu, presser sig ind i hendes røv. Han har en lille pik, men det gør stadig ondt. Det føles, som om der er noget, der bliver strækket for vidt, noget, der sprækkes, hver gang han glider ud og støder ind igen. Hun prøver at række bagud og slå ham, men han holder fast i hendes håndled og presser hendes håndflader ned imod køkkenbordet. Hun prøver ikke at skrige. Hun vil ikke give ham den tilfredsstillelse. I stedet råber hun af ham. "Fuck dig, din dumme bøsserøv! Fuck dig! Fuck dig!" Det hele føles så absurd.
   Han presser hendes ryg ned, slår hendes hoved hårdt ned i kanten af vasken. Der kommer en skarp, isnende smerte et sted i hendes pande. Hun får næseblod.
   Så kan hun føle en lille smule sperm sprøjte ud inde i hende, og han trækker sig ud. Det hele tog kun et par minutter. Hun bliver ved med at stå lænet op ad køkkenbordet, med ryggen til ham, mens han går tavst tilbage ind i stuen og tager sit tøj på. Hun bliver ved med at stå lænet op ad køkkenbordet, mens han går ud af lejligheden, uden at sige noget, uden at betale. Hun bliver ved med at stå lænet op ad køkkenbordet, mens hun lytter til stilheden. Det er begyndt at regne. Dråberne pibler ned ad ruden i køkkenvinduet foran hende.
   Hun går ud i badeværelset og tager et langt, koldt bad i badekarret. Hun renser flængen i sin pande godt og grundigt med det iskolde vand. Så sætter hun to plastre på i et kryds.
   Hun går nøgen ud i køkkenet og samler mobiltelefonen op fra vasken. Hun skriver en SMS til Helle.
   'det er OK. Han er gået nu. Det hele gik fint. Knus Malene'
   Hun lægger telefonen fra sig på køkkenbordet. Går ind i dagligstuen. Sætter sig på sofaen. Hendes badekåbe, som han flåede af hende, ligger her stadig. Hun samler den op og folder den pænt sammen. Sidder med den i skødet et stykke tid. Måske går der et minut, måske en time. Hun lægger ikke rigtig mærke til det. Stirrer bare ud af vinduet på regnen.
   Hun går ud i badeværelset igen og åbner medicinskabet. Der står to pilleglas på den nederste hylde. Hendes lykkepiller; dem som Jørgen gav hende recepten til. To om dagen. Hun skal altid tage to om dagen.
   Malene tænker ikke over, hvad hun gør. Hun tager bare de to pilleglas, går hen til den lille skraldespand i hjørnet ved siden af toilettet og smider glassene ud.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/11-2007 16:29 af Erik Olsen og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 967 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.