Familie, børn og parforhold · Er ligestillingen umagen værd?

33 svar
Senest opdateret 1 år, 1 måned siden · 10 bruger(e) deltager
1 år, 4 måneder siden

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Bare rolig vi glor på kavalergang på iPhonen...

Er du blevet klippet? Det ser godt ud ...

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#2

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#3

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Jeg er håbløst tilfælde med tilfældigt håb

Der er kavalergang i det offentlige rum, jeg er en god spotter, generelt er mænd gode spottere, det er jo en en mandesport at gøre sidemanden opmærlsom på en kavalergangs tilstedeværelse, nogen andre er bare mere interesseret i at fange en pokomon end en kavalergang. Den ægte vare er altid at foretrække man kan aldrig vide hvor meget der er photoshoppet i den virtuelle verden, bare tanken om at det højst sandsynligt er ødelægger det naturlige og det smukke.

Nuvel begge svar var gode! Desuden er jeg mest til Samsung! Eller android styresystem!

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#5

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Om ligestillingen er umagen værd? Altså om det er umagen værd at stoppe f.eks. voldtægtstrusler hvis en kvinde siger på nettet at hun synes kvinder skal have lige vilkår som en mand. Så den kamp er ikke værd at kæmpe, hvis det kan byttes for flere smil på gaden?

Jeg vil da egentlig umiddelbart sige det burde være muligt at have mere glæde, hvis man ikke automatisk blev truet med voldtægt for at synes kvinder skal have de samme rettigheder som mænd. (I mit tilfælde er det dog kun at blive kaldt bøsserøv, tøsedreng, svagpisser etc.) Det synes jeg hvert fald er umagen værd at få mere glæde på den måde, istedet for at tvinge folk til at smile hvis ikke de har lyst.

Desuden tror jeg den høje skilsmisserate er et sundt tegn for samfundet. Forestil dig de forfærdelige forhold folk var fanget i gamle dage, som ikke var til at komme ud af. Det er noget mere trist i mine øjne. Jeg synes endvidere at antallet af kvinder, der finder chikane flatterende er for få til at det retfærdiggør at mænd skal have lov til at chikanere.

Jeg er heller ikke sikker på der nogensinde har været en tid, hvor manden er giveren og kvinden er modtageren per automatik. Tøffelhelt er et gammelt begreb og har sikkert forekommet i mange samfund igennem tiderne på den ene eller anden måde (indforstået at en tøffelhelt var en der ikke gav sin kone tæsk når hun ikke makkede ret). Tror det er relativt nyt egentlig at man er blevet så aggressiv overfor tøffelhelte hvis man ser på menneskehedens historie samlet set.

Tror måske bare min pointe er at jeg godt kan leve med mindre udprægede kønsroller, hvis det hjælper til med at mænd også havde mindre behov for at føle sig som mænd ved at gennemtæve kvinder.

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#7

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Jeg synes strækmærker er smukke, jeg ved hvorfor de er der ! De er naturlige!

Jeg synes selvfølgelig at kvinden som gør sig lækker for min skyld er smuk men hun behøver ikke suse rundt om hjørnet for at pumpe silikone i patterne, det kan hurtig overgøres for mit vedkommende...jeg tror mennesker finder sammen på det åndelige plan og ikke pga vores udseende ...mine synspunkter og holdninger kommer fra min barn og ungdom hvor mit udseende og krop blev "fremhævet" frem for min personlighed. Det er et interessant emne du har sat op og vi kan snakke herfra og til dommedag om det, jeg har intet imod ligestilling det har åbnet op for kvinder i særdeleshed kan være dem selv, og det er smukt, jeg går ikke ind for tvang,(min bedste ven fra anden kultur havde på et tidspunkt slået sin kone, jeg spurgte hvorfor, "hun respekterede mig ikke" hvorpå jeg svare: hvis du bliver ved mister hun først respekten og kan du leve og være lykkelig med en der væmmes ved dig, han har takket mig for de ord, hun ligeså)...vi er frie sjæle og jo mere vi slipper den løs jo mere skinner vi uanset om man er født med kartoffelnæse eller skæve tænder.

Kvinden SKAL ikke noget for at behage mig, hvis hun tager mig som jeg er, er vi godt på vej i den rigtige retning. Jeg "vil" have dybde ikke overflade

Jeg har en ven der kun er til silkonepatter vi har diskuteret det så mange gange og jeg forstår ikke ham og omvendt ...mennesker er bare forskellige ... dog tror jeg at påvirkninger fra medier osv osv absolut er en stor del af "problemet" at fokuseret har og stadig flytter sig i den forkerte retning. Naboens fede bil! ...igen er det min holdning

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Selvom man fortrinsvis er til mænd, kan man godt se, at en kavalergang er smuk. men man ser den jo nok lidt anderledes end en hetero vil se den. Men man kan da godt lige kaste et blik på en mands bukser for at konstatere om han er venstre eller højreorienteret. Ens libido fungerer som en liflig musik i hverdagen uden at den nødvendigvis styrer ens liv.

Min skæbne har været, at jeg i det meste af mit arbejdsliv har haft kvindelige chefer og kolleger, nogle gode andre mindre gode, men det er aldrig faldet mig ind at det havde noget med deres køn at gøre.

Naturligvis skal ligestilling ikke betyde at vi alle skal være mere eller mindre ens, men at vi skal kunne være os selv både som personer og som køn - og som en mængde andre ting.

Et muslimsk ordsprog siger: "Allah være priset for skabningens mangfoldighed".

Kåemer

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Selvfølgelig er det umagen værd med ligestilling.
Du, Kåemer, sammenfatter det så fint med ordene:"Naturligvis skal ligestilling ikke betyde at vi alle skal være mere eller mindre ens, men at vi skal kunne være os selv både som personer og som køn - og som en mængde andre ting."
Alle kvinder er ikke ens. Og alle mænd er ikke ens.
Når det gælder parforhold er "kunsten" vel egentlig bare i fællesskab at finde ud, hvordan det fungerer for de to, der er i forholdet - og for eventuelle børn?
Det er da fint at nogle gerne vil gå i kjole - og for min skyld må mænd da også gerne gøre det :-). Selv gør jeg det sjældent.
Det er også fint, hvis en kvinde holder døren for en mand og at hun hun f.eks betaler for en tur i biografen, hvis hun har lyst og råd.
Jeg tror ikke, der er mere vold i samfundet end der har været i mange andre tidsaldre, men set i forhold til for måske tyve år siden, er der nok en tendens til at volden er grovere. Jeg tror dog ikke, det har noget at gøre med ligestilling; snarere handler det om samfundsændring i retning af større ulighed, øget konkurrence, større krav til arbejdsindsats osv.

vh. Pia

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Øget arbejdsindsats - tjah, kvinder har altid måttet pukle! Ud over madlavning, rengøring, pasning af køkkenhaven, hønsene, børnene (som der blev flere af samtidig med at man blev ældre og ældre), så kom oveni bidrag til mandens arbejde i mange tilfælde. Min farmor skulle om aftenen, når strømperne var stoppet, føre regnskabsbogen for mandens arbejde, da hun var bedre med skriftlige ting end farfar.

Kvinderne har alle dage måttet slide og slæbe.

Unge mødre idag holder folk til at passe børnene, de har vaskemaskine og de reparerer ikke børnenes tøj. De skal ikke selv dyrke deres økologiske grøntsager.
De får stort set kun de børn de selv vil have.
Og ja, de har fuldtidsjob ude, men med barselsorlov til sig selv og faderen tillige.
Så ja, der er travlt idag! Men spis brød til.

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#12

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Hej Camilla

Det var da pokkers. Jeg citerer et muslimsk ordsprog, og så reagerer du som om jeg har promoveret islam og deres kvindesyn. Det gør jeg altså ikke, men jeg udelukker da ikke at de siger noget klogt ind imellem. Naturligvis gør de det, og naturligvis er der værdier i den civilisation som er opstået ud af islam, selvom vi i dag ser mest til dens mørke sider.

Og desuden er kristendommen ikke bedre. Vi skal ikke mange generationer tilbage før kvinder var lige så begrænsede hos os som de muslimske er i dag. - At kvinderne i dag i den danske folkekirke er så nogenlunde ligeberettiget med mændene skyldes at den er kommet temmelig langt væk fra den oprindelige kristendom.

Kåemer

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#14

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

"Men hvis vi forestiller os, at en mand og en kvinde er på vej hen imod den samme indgang og begge har 5 meter derhen, så forventer jeg som kvinde, at han sætter lidt tempo på og åbner døren, så jeg kan valse ind. Det er da ikke for meget at forlange.
Jeg syntes han er skøn, når han gør det og viser mig respekt. Han bliver glad, fordi han er galant og modtager min anerkendelse. Ordenen er sat. Manden giver. Kvinden modtager.
Det ender i en gensidig cyklisk og harmonisk bevægelse. Ligesom en bølge, der ruller frem og tilbage."


Det er virkelig helt fantastisk at leve i et samfund, hvor vi har lov til at tænke så forskelligt som tilfældet er. Ovenstående ville jeg hverken opleve som naturligt, tillokkende eller harmonisk ifht. min rolle som kvinde - men jeg kan sagtens respektere og forstå, at du og andre kvinder gør. Og mænd skal i min verden ikke straffes for at være høflige; min gamle farfar holdt også både døren for mig, gav mig armen når vi gik tur og var alt i alt en utrolig gentleman.

Jeg tænker mest af alt, han gjorde det, fordi han kendte sine manerer omkring en kvinde; han var i sagens natur ikke "ude på noget", og så længe mænd ikke er det (hverken seksuelt eller i et lidt misforstået forsøg på at "placere" mig i magtdynamikken), så kan de for min skyld holde alle de døre, de ønsker. :)

Min 'balance' er rettet andetsteds, sådan fungerer det for mig. Jeg elsker, at retten til at stå lige og være lige betyder, at der er plads til min oplevelse ligeså vel som der er plads til din. Og sådan håber jeg, det forbliver.

Jeg tænker ikke kun, at samfundet eller de unge taber retning, fordi kønsrollerne åbner sig og bliver rummelige. Unge har alle dage kæmpet for at finde deres plads i livet - at feltet bliver bredere, kan ligeså vel betyde at de ikke behøver gøre vold på sig selv, for at ligne noget de ikke er. Det kan jeg i hvert fald godt unde dem.

- Polina.

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#16

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

#16 (Morpho): Spørgsmålet er også:
Kan mand/kvinde overhovedet være lige ?
Vi er jo qua naturens kraft ulige.


Kun hurtigt vil jeg lige indskyde at mænd og kvinder ikke er uLIGE, de er uENS og forskellen på de to ord er stor.

Det er rigtigt at der er forskel kønnene imellem rent fysisk og mentalt, forskelle som er generelle, selvom det dog skal indskydes at ikke alle mænd falder indenfor den generelle mandemodel ligesom ikke alle kvinder falder indenfor den generelle kvindemodel, undtagelserne findes og ikke kun for at bekræfte regelen. Undtagelserne har deres eget værd og skal æres i lige så høj grad som det "generelle". Vi er nogle der ikke er kvinder som kvinder er flest, men det gør os ikke til mindre kvinder eller mindre værd.

Nærmere end at være ulige, er mænd og kvinder uens. De er forskellige og forskellighed fremmer, forskellighed fryder, så længe der er respekt om hinandens ønsker og behov. Her kommer den ulighed der eksisterer imellem kvinder og mænd ind i billedet, fordi vi lever i en verden der er skabt på mændenes principper og altid i første omgang tilgodeser mændenes behov, dette er sket igennem århundrede, ja, årtusinder ved hjælp af religion (i vores tilfælde, kristendommen) og politisk indflydelse som jo indtil for ganske nyligt kun mændene havde. Selvom arbejdet for kvindernes ligestilling i samfundet er godt på vej i Danmark, er der stadig mange mil at vandre rent mentalt, fordi det samfund vi lever i til stadighed er mændenes samfund, som de har formet det og skabt det til at være. Voldtægtskultur er en ting, delingen af nøgenbilleder (for det meste af kvinder) er en ting, luder-udskamning er en ting og dette har intet at gøre med at vi mangler de traditionelle værdier. Der blev også voldtaget, udstillet og luder-skammet i "gamle dage", visse af disse fænomener var endda en del af hvordan man opfattede opdragelsen til at være "en god pige" og "en rigtig dreng", selvom begge disse kategorier bygger på falske antagelser om hvad mænd og kvinder skal være.

Så for søren, så blev det alligevel lidt langt. Jeg trækker mig hurtigt igen, men forskellen på ulige og uens må ikke undervurderes eller misbruges til at give en pointe en validitet den ikke har.

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#18

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden

Stine Bosse? I ligestillingssammenhæng måske, ja. Man fornemmer i hvert fald at hun har samme ret og mulighed som mændene til at optræde med politiske ytringer af mere end tvivlsom karat.

Kvinder bør have samme ret i det offentlige (og private) liv som mændene til at markere sig på alle fronter. Og det beror på erkendelsen af at der næppe er belæg for at kvinder skulle være dårligere begavede end mænd, som mænd ellers ofte har postuleret. (En sådan infantilisering af kvinderne har så legitimeret en påtvunget tilbagetrukket rolle.)
Rent biologisk er der noget der tyder på at kvinder er MINDST lige så intelligente som mænd.

1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#20

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 4 måneder siden
1 år, 1 måned siden

Camilla, hvad er biologisk manifestation i følge dig? Er det kun den fysisk/biologiske manifestation?

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

... og hvordan rimer f.eks. transkønnethed med beskyttelse af udvaskning af kønslige kendetegn?

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#23

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

Jeg er enig med dig - i dit første indlæg, at vi skal være mand eller kvinde som vi er skabt til, men menneskelig set er vi ligestillet eller lige meget værd. Dermed mener jeg at kvinder kan gøre en mands job ligeså godt som mænd og omvendt. Ligestilling var Guds mening da han skabte mennesket til at begynde med. Efter syndefaldet ændrede det sig. jeg hører til dem som tror på det.

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

Camilla, du vil gerne have kønslige pejlemærker, men hvordan? Jeg ser personligt på hver persons blanding af feminine og maskuline egenskaber, og de bliver ikke nødvendigvis udtrykt på de måder, du har beskrevet. Jeg er født med en kromosomfejl, så jeg har i 25% af mine celler kun et helt x og så et halvt x. En kvinde skal jo være xx. Det gør, at jeg har forståelse for transkønnede og f.eks. homoseksuelle. Der er det jo nok også blevet mere klart for mig, at vi alle fødes med vores egen unikke hormonsamnensætning. Om vi så har kvindelige kønsdele, men ekstra mandlige hormoner, eller omvendt. Så hvorfor ikke bare se på folk, som de er i stedet for at forlange standarder for alle? Verden et ikke en udefinerbar ursuppe, bare fordi vi ikke alle bruger disse standarder. Og apropos standarder ... sjovt, at du efterlyser dem, men samtidig er varm fortaler for diversitet. Verden er stadig femininitet og maskulinitet, og mange gange ser jeg dem arbejde bedst i den enkelte person, som ikke forvirres over at bruge og være begge dele.

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#26

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

Camilla, kære navnesøster, kvinder kan godt køre bil. Præmissen er IKKE, at man kun kan køre bil, hvis man kører på samme måde, som en mand. Sikke noget vrøvl ... undskylder lige mit franske og tænkemåden fra mit filosofistudium på uni.
Du nævner høje hæle og galanteri som udtryk for at markere kønnenes forskel og respekt for hinanden. Til sammenligning nævner jeg noget, som du ser som kønsneutralitet ... jeg nævner nemlig evnen til ikke bare at klæde sig som kvinde og agere som kvinde ... jeg nævner evnen til at agere både som mand og kvinde, så man ikke kommer til at savne nogle af måderne at være på. Camilla, jeg gætter på, at du savner at være kvinde, og det er helt okay, det kan jeg ikke benægte. Jeg har brug for at kunne så meget som muligt, og det bliver jeg ikke kønsneutral af. Hvis en mand snakker om, at mænd er både smukkere og klogere end kvinder, så bliver jeg altså ikke mindre kvinde, bare fordi jeg ikke vælger at være stille og le, men disser ham. Jeg bliver ikke mindre kvinde af at returnere, når manden bemærker, at jeg så ikke har nogen humor ... returnere med en bemærkningen om, at jeg synes humor skal løfte og ikke nedgøre, men at jeg da gerne går imod mine principper og gør grin med størrelsen på hans scepter og to rigsæbler, hvis han bare lige giver mig målene. Hvis du ikke kan agere mellem kvindelighed og maskulinitet, så stagnerer du, og du står det som en 100-årig eg på det samme sted for at være eviggyldigt pejlemærke. Camilla, vi er mennesker og ikke træer. Jeg forstår behovet for femininitet og maskulinitet, men jeg tror ikke en bønne på, at en kvinde i strutskørt og høje hæle hver eneste dag har en egen indre femininitet, bare fordi hun klæder sig derefter og fokuserer på respekt for manden. Jeg tror først på det, når hun også kan tale om andet end det. Man kan markere femininitet på andre måder end den, du nævner, og jeg bruger dine eksempler som pejlemærker, men jeg ser ikke et kønsneutralt samfund, hvor femininiteten er i fare. Den lever og skaber sig plads i bedste velgående. Spørg heller, hvordan andre mennesker kombinerer maskulinitet og femininitet samtidig med, at du nævner din egen længsel efter femininitet. Det sidste er bredere.

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#28

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

Camilla. Jeg skrev sådan her ... "Hvis du ikke kan agere mellem kvindelighed og maskulinitet, så stagnerer du, og du står det som en 100-årig eg på det samme sted for at være eviggyldigt pejlemærke".

Der skulle have stået man i stedet for du.
Det betyder, at jeg forholder mig til din argumentation samtidig med, at jeg giver udtryk for min holdning, så jeg tillægger ikke nogen nogen holdninger. Forskrivelsen undskylder jeg for.

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#30

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

Camilla, ja vi ser på sagen fra diamentralt modsatte punkter. Du snakker om gnist og kraft, som bl.a. bliver vist i et strutskørt og høje hæle. Jeg snakker om, at hente kraften og bruge den på andet end strutskørt og høje hæle ... en dag i august blev jeg kontaktet af en gammel skolekammerat, J, for han havde fundet et brev fra mig, sendt for 17 år siden, da hans tvillingebror hængte sig i et dørhåndtag i deres fælles hus, mens han sov i værelset ved siden af. Om jeg kunne komme og lytte til hans historie? Det kunne jeg, for kraften var stor, og hans historie var som følger ... han savnede stadig sin bror, men nu var han kommet hjem fra Kina med sin kinesiske kone og 2 sønner. Efter broderens selvmord fik han familie i Kina, men mistede så sin søster og far nogle år senere. Da jeg snakkede med ham var hans kone skredet på krisehjem med sønnerne. Hun anklagede ham for vold mod børnene, og samtidig var J's mor døende af kræft. J snakkede mange aftener og nætter, og jeg lyttede. Jeg så hans videoer, hvor han var sammen med en harmonisk søn, der var fuldstændig tillidsfuld. Jeg hørte om J's barndom, hvor moderen rejste fra dem i en uge/14 dage. De var 5, søsteren var 12, og de kunne bare gå til naboerne, hvis der var noget. Han fortalte mange andre historier. J var gudesmuk at se på, og han var fuld af sorg og afmagt. Jeg sad ved siden af ham i sofaen og sang "Through the barricades", "Belfast child" og "Bridge over troubled water" ... Sange om håb. Jeg gav mig hen til lytten, jeg gjorde det klart for ham, at jeg sagtens kunne forelske mig i ham, men at jeg ikke gjorde noget, så længe han ikke selv startede ... har hjulpet en mand i nød før, og de kan godt bruge det spil og den gnist til at komme gennem kriser, så jeg kendte rumlen. J havde hakket sig i håndleddene nogle uger før, vi snakkede første gang, og han blev kun lige reddet af en kammerat i sidste øjeblik. Derfor var jeg villig til at gå hele vejen, hvis han gjorde tegn. J har skrevet afskedsbreve til alle os, som lyttede til ham, inden han hængte sig i skoven. I mit brev takker han for min uselviskhed, bl.a. Så Camilla, den der livsgnist, som du ser i strutskørtet ... den ser jeg andre steder. Jeg har som kvinde været lyttende og givende. Jeg gav fanden i, om J havde slået eller ikke slået sin kone, for han skulle have de andre og mig omkring sig til det sidste. Hans savn og dårlige oplevelser var mere vigtige at tage imod. Jeg har selv overlevet selvmordsforsøg, så han stolede på mig. Det sidste han havde brug for var en dame i strutskørt og høje hæle. Han havde brug for en kvinde med livskraft, der ville give ham plads og lytte, som kunne give krammere og være kvindelig uden selv af kræve noget tilbage. Det er ikke svært st være kvinde og mand på grund af ligestilling, der er jeg ikke enig med dig, for ingen lov forhindrer dig og mig i henholdsvis at bære strutskørt og høje hæle/hjælpe en suicidal mand. Og jeg mener ikke, at fokus skal være på at udtrykke livsgnist med strutskørt og høje hæle. Fokus skal være på at være, have og eje livsgnist, og der har du efter min mening ikke styr på verbernes betydning, men det er bare min personlige mening.

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden

... altså, der er kæmpe forskel på at henholdsvis udtrykke og så have livsgnist ...

1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#33

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

1 år, 1 måned siden

Besvar debattråd

Debatten Er ligestillingen umagen værd? er startet 07/09-2017 21:42 af Morpho og er placeret under Familie, børn og parforhold.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

0Salg af digtsamling
3 timer, 4 minutter siden · Savanti
2436Dagens ord
4 timer, 29 minutter siden · leviP
6Råd til hvordan man starter på en 2...
1 dag, 16 timer siden · dino
29Din dag.
2 dage, 13 timer siden · Eddie
6Homofobi
3 dage siden · Kåemer
49Kontraster
3 dage siden · Engbo
0Delta One Six Out (Kritik ønskes)
5 dage siden · Niels Peter
14Digte
5 dage siden · Pia Hansen
5Skriverefugium
7 dage siden · Syrene Hvid
0Fast læser/kritiker på engelsk roma...
7 dage siden · Malle2684
95Hvad er du taknemmelig for i dag?
10 dage siden · smukkehjerte
31Parti til alternativ befrielse af D...
10 dage siden · Engbo
9Porno
11 dage siden · Kåemer
0Medvirk i podcast.
13 dage siden · Rasmus C
1Hej hej
17 dage siden · Engbo
0FebruaryFICTION
18 dage siden · Syrene Hvid
3Caruso
19 dage siden · Mons1957
5Ros til Forlag mellemgaard .
22 dage siden · dino
4Godt nytår
22 dage siden · polina s
0500 gange er Nedsmeltning set
23 dage siden · knudkp
5Fjernede indlæg
25 dage siden · Kåemer
0Betalæsning
25 dage siden · Eddie
12Glædelig Jul!
25 dage siden · Babyangel85
0Betalæsning af et brev
1 måned, 4 dage siden · Spirit_Dreamkee...
7Kromosomer
1 måned, 5 dage siden · Kattegat
79Dagens Vits
1 måned, 8 dage siden · Ordspinderen
9Skriveblokering/flow
1 måned, 10 dage siden · Polo
5Med omtanke
1 måned, 12 dage siden · tope
4Salme
1 måned, 13 dage siden · Engbo
10Forfatter
1 måned, 13 dage siden · tope
7Kulturen står i en stilstand, der k...
1 måned, 13 dage siden · tope
2Beta-byttecentral
1 måned, 14 dage siden · PRESMA
8Musik i film
1 måned, 14 dage siden · dino
6Hvordan foretrækker du at sidde og ...
1 måned, 19 dage siden · jebomik
2Grammatikkurser?
1 måned, 19 dage siden · Kattegat
83Mand/kvinde
1 måned, 20 dage siden · dino
0En cool mand. En god historie.
1 måned, 21 dage siden · Morten Vesterga...
2Kan man redigere i en publiceret te...
1 måned, 22 dage siden · Djani Sejd
2Mødregruppen
1 måned, 24 dage siden · Savanti
5Værdier
1 måned, 26 dage siden · Inghard
5Hjælp - hvad skal jeg gøre her? VIG...
1 måned, 26 dage siden · knudkp
5Hvordan øndrer justerer man tekst, ...
1 måned, 27 dage siden · Kåemer
6Victoria
2 måneder siden · Kåemer
6Helbred opdatering.
2 måneder, 7 dage siden · Savanti
17Hormonforstyrrende stoffer.
2 måneder, 7 dage siden · DenFrieNukleoti...
71Saudi-Arabien - Rusland
2 måneder, 8 dage siden · Engbo
11NaNoWriMo
2 måneder, 12 dage siden · Eddie
2Entropi og evolution
2 måneder, 15 dage siden · dino
46At rejse er at leve?
2 måneder, 17 dage siden · Nicolas Birch-J...
5Bogforum
2 måneder, 17 dage siden · jebomik
15Endestation - eller strengt nåleøje...
2 måneder, 18 dage siden · tope
20Forlagsbranchen er i opbrud!
2 måneder, 18 dage siden · tope
2Lektørudtalelse på en af forfattern...
2 måneder, 20 dage siden · NAHansen
1Digte/ tekster om månen
2 måneder, 21 dage siden · Kåemer
7Moderne fraser og vendinger.
2 måneder, 25 dage siden · Rimon Waad Herm...
0Zenon, Newton og høeg
2 måneder, 25 dage siden · dino
0Så rundede jeg 400 visninger
2 måneder, 28 dage siden · knudkp
5hvad er fordelen ved ISBN nr?
2 måneder, 29 dage siden · vikingo
11Dåseåbner
2 måneder, 29 dage siden · Kåemer
5Kødspisere kontra vegetarer kontra ...
3 måneder, 2 dage siden · dino
7Religions forum?
3 måneder, 2 dage siden · Inghard
9Er den danske kultur modellerbar?
3 måneder, 3 dage siden · Nicolas Birch-J...
16Fredagsbrok
3 måneder, 5 dage siden · knudkp
11Sofies 5-trins selvværds-kursus
3 måneder, 5 dage siden · Kåemer
0Jeg er god til at rette tekster.
3 måneder, 5 dage siden · Mikkelræv
2Kan digte betalæses?
3 måneder, 6 dage siden · dino
1Roman
3 måneder, 7 dage siden · Eddie
1Kommenter gerne min ene men lange l...
3 måneder, 8 dage siden · NAHansen
4Boganmelder, hvordan?
3 måneder, 8 dage siden · NAHansen
3Betalæsere søges
3 måneder, 8 dage siden · NAHansen
2At sende en PDF til tryk...
3 måneder, 10 dage siden · little T
5Hvorfor aldersgrænse og unge forfat...
3 måneder, 14 dage siden · Kåemer
10Folkekirken – ad hvilken vej skal d...
3 måneder, 23 dage siden · Engbo
0Redigering
3 måneder, 23 dage siden · Mitmit
7Redigering - og ikke mindst slutnin...
3 måneder, 23 dage siden · Mitmit
2Smil
3 måneder, 24 dage siden · Mitmit
1Ensom?
3 måneder, 24 dage siden · dino
2Humor .
3 måneder, 25 dage siden · Savanti
5Øh - tak til alle kommentatorer
3 måneder, 27 dage siden · Fink
0No country for old men.
3 måneder, 28 dage siden · Mitmit
2Hvad er nemt/svært.
3 måneder, 29 dage siden · dino
12Hvad skete der med dige.dk ?
4 måneder siden · knudkp
26Hvad er meningen med livet?
4 måneder siden · BimmerenTheBims...
9Sandhed
4 måneder siden · Inghard
9debat af moderæset, versus lykken.
4 måneder, 1 dag siden · Pia Hansen
0Skrive gruppe København
4 måneder, 1 dag siden · Mitmit
3Søger kommentarer
4 måneder, 2 dage siden · Savanti
44Er mænd mere jaloux end kvinder?
4 måneder, 3 dage siden · anonymus-sheik
3Slettelse af kommentarer
4 måneder, 4 dage siden · digterinden
2Brugt, misbrugt, udnyttet og udmyge...
4 måneder, 10 dage siden · storyteller
1Et værs/rim gives bort.../en tjener...
4 måneder, 11 dage siden · dino
6Vind en forfatterkontrakt!
4 måneder, 16 dage siden · Crystal Butterf...
5Krimier
4 måneder, 16 dage siden · dino
2Spørgsmål i datid eller nutid?
4 måneder, 17 dage siden · Kåemer
12Straf. Og forbrydelse.
4 måneder, 19 dage siden · dino
1En pause af den sødere slags.
4 måneder, 21 dage siden · Kåemer
7Klimaet
4 måneder, 22 dage siden · dino
67Burkaforbud
4 måneder, 26 dage siden · Kåemer
6Jeg kan ikke finde den korrekte tit...
4 måneder, 26 dage siden · knudkp
1KROPSIDEALER: Sådan blev jeg tilfre...
4 måneder, 27 dage siden · dino
13at bage brød
4 måneder, 29 dage siden · Thomsen123
41Demokrati
4 måneder, 29 dage siden · Kåemer
12Benny Andersen er død
5 måneder siden · dino
6Historisk forfatter?
5 måneder, 1 dag siden · Bondekonen
5Skriveklub?
5 måneder, 1 dag siden · Wema
11Udvikling af Fyldepnnen.dk
5 måneder, 2 dage siden · tope
4Kapitler eller noveller?
5 måneder, 2 dage siden · Kåemer
4Tips mod kedsomhed og præstationsan...
5 måneder, 3 dage siden · Bondekonen
0Brevkassen er åben
5 måneder, 4 dage siden · Savanti
0En hyldest
5 måneder, 6 dage siden · Savanti
14Verdens bedste roman
5 måneder, 7 dage siden · dino
4Google docs ?
5 måneder, 9 dage siden · Marver
50Skrivegruppe søges - København og o...
5 måneder, 9 dage siden · Mia Z
9Foreslag
5 måneder, 9 dage siden · Savanti
1Betalæser søges
5 måneder, 10 dage siden · NAHansen
5Global opvarmning
5 måneder, 10 dage siden · Lille
31Erfaringer med forlaget Mellemgaard
5 måneder, 12 dage siden · tope
4lagt op til debat
5 måneder, 15 dage siden · Savanti
8Vejret.
5 måneder, 15 dage siden · Savanti
13Kunst og digte
5 måneder, 16 dage siden · Savanti
10Fluer
5 måneder, 19 dage siden · Savanti
7Pornografi
5 måneder, 24 dage siden · Kåemer
22Mænds skønhed
5 måneder, 24 dage siden · Kåemer
23Legalisering af cannabis
5 måneder, 26 dage siden · thevoid
7Nu er jeg moden på udgivelse
5 måneder, 26 dage siden · tope
9Stærke start- og slutsætninger.
6 måneder, 12 dage siden · dino
3Forfatter-kollektiv-Odessa-Ukraine:...
6 måneder, 15 dage siden · Kåemer
23Skabelsen af værker
6 måneder, 21 dage siden · Herja
2Grundtvigs højskole
6 måneder, 26 dage siden · Herja
1Betalæser søges til juleeventyr for...
6 måneder, 28 dage siden · Morten Vesterga...
5Ved bålet --ja, ved bålet
7 måneder siden · Engbo
10Skriveblokering
7 måneder, 1 dag siden · Polo
11Skepticismens tidsalder
7 måneder, 2 dage siden · Robert Kallehav...
0Lydbog?
7 måneder, 2 dage siden · SikiloHenrik
4Smag
7 måneder, 9 dage siden · Stinapige
0Skrivegruppe Randers og omegn
7 måneder, 9 dage siden · Stinapige
12Uforståelige digte
7 måneder, 9 dage siden · Savanti
10Følgebrev?
7 måneder, 10 dage siden · Stinapige

Familie, børn og parforhold

6Homofobi
3 dage siden · Kåemer
9Porno
11 dage siden · Kåemer
44Er mænd mere jaloux end kvinder?
4 måneder, 3 dage siden · anonymus-sheik
6Brug af begrebet seksuelt
7 måneder, 13 dage siden · Kåemer
1Magt mellem elskende
8 måneder, 22 dage siden · Kåemer
56Utroskab
10 måneder, 5 dage siden · Engbo
33Er ligestillingen umagen værd?
1 år, 1 måned siden · Morpho
15Overgreb
1 år, 1 måned siden · Morpho
3Hvad sker der, når han dør?
1 år, 3 måneder siden · Blækhuset
16Monogami-utroskab
1 år, 7 måneder siden · maryanna
14Ung på vej ud i hashmisbrug- Hvad g...
1 år, 7 måneder siden · Anita A
8Blotter
1 år, 10 måneder siden · Kåemer
8Overgreb
2 år siden · Kåemer
9En ven opførelse og min dårlige sam...
2 år siden · smukkehjerte
7Er det i orden?
2 år siden · Kåemer
15Monogami
2 år siden · Kåemer
7Vold i ægteskabet
3 år siden · sofiesverden
9Sårbare mænd
3 år siden · Forårsglad
14Ensomhed
3 år siden · Forårsglad
5Gummistøvler, 4-årig og drama!!!
3 år siden · mejsen
6En ubærlig tanke!
3 år siden · KatrineNørregaa...
11Curlingforældre
3 år siden · Robert Kallehav...
18skilsmisser
3 år siden · Post Scriptum
18Skyld og skam
3 år siden · Charly
12Gamle lege.
3 år siden · Babyangel85
53Jeg har brug for hjælp / råd ?
3 år siden · Kåemer
24Tryghed
3 år siden · Camra
21Utroskab
4 år siden · Kenny
14Du skal behandle andre som du selv ...
4 år siden · Fink
24At slå hånden af en forældre eller ...
4 år siden · smukkehjerte
5om alder og venner
4 år siden · knuram
18At blive misforstået
4 år siden · Mons1957
41Hvad tænder I ikke på ?
4 år siden · smukkehjerte
8Dilemma
4 år siden · Vicky
16Døden
4 år siden · Maripytta
34Mænd og kvinder
4 år siden · maryanna
12Partner i et minefelt ang. delebarn
5 år siden · Vicky
13gravsted
5 år siden · Kattegat
19Fri porno på nettet
5 år siden · dino
3Overdreven tiltrukkenhed
5 år siden · Marqus
19Sex og følelser
5 år siden · Camra
6Skal man smide de ting ud som man f...
5 år siden · Kornblomst
7Knust
5 år siden · K_HS
15Maling af vinduer.
5 år siden · Fink
37Utroskab
5 år siden · Engbo
27Fejl?
5 år siden · Nena
34Er du lykkelig?
5 år siden · Kåemer
4skal / skal ikke
6 år siden · Mons1957